2009 Eylül Anneleri

kızlar öznuru ben göremiyorum artık hayırdır bişeymi oldun acaba hep girerdim kk ya siz facebook tan görüşüyormusunuz....merak ettim yahu...

selam hatunlar...herkesin keyfi yerindedir umarım..
aylincim öznur face yazıyor iyi merak etme.. eğitimiyle uğraşıyordu en son..

demetcim valla günler yetmez oldu artık koşturmaktan .. birde okulda sene sonu etkinlikleri falan sınavlar derken bende napcamı şaşırdım..
akşam yemeği domatesli bulgur pilavı fırında tavuk var canım.. artık yanına salata yada cacık yapılır tabide bade hanımın sokak sevdasından yemek yiyebilrsek....

selam tatlım...sağol bilgilendirdiğin için...sorma kız bizim duruda ayakkabılarını alıyor anne baş baş yapıyor ...dışarı istiyor bazen kıramıyorum ama fırsatım oldukça çıkarıcam gezsin yaa havalar düzeldi artık....badem nasıl....

kızlar günaydın....çoook şükür beklediğim kırmızılarım geldi...korkmuştum duruya 1 kardeş geliyor diye...:18:

Günaydın herkese. Kızlar ben de sizin gibi eylül annesiydim.Bi tane oğlum vardı. Şimdi de kızım olacak.Bana ok tuhaf geliyor erkekten sonra . Doktor kız deyince afalladım biraz. Ama bi de kızım olsun de mi ? Bakalım yaramaz ve cadı bir erkekten sonra masum , narin bir kızım olur inş.

günaydın hoşgeldin....hayırlısı olsun ...ne güzel bak kızında bi tadına bak mükemmel....iyiki kızım olmuş benimde bi oğlum olsa iyi olur tabi hakkımızda hayırlısı rabbim öncelikle sağlık....

hayırlısıyla gelsin kuzun

slm yeni binamıza taşındık sonunda eski bina tek katlıydı burası 3 katlı ve en üseyim in çık ölüyorum ya..aman bu müdürüde çok sevemedim zaten.konuşacam zaten alın beni sekreterlikten diyecem bacakalrımda çarpık zaten benden sekreter olmazzzzzzzzzzzzzzzzzz

ayy yine yazdım yollayamadım sinir oldum hadi tekrar yazayım...

kardelen arkadaşım öncelikle gözün aydın sağ salim kucağına alırsın meleğini inşallahh... benimde kızım var ve bende bir erkek bebeğim olsa bende çok afallardım sanırım yaşadığın durum normal.. çok güzel işte bir kızın bir oğlun olacak daha ne olsun ki.. sağlıkla büyüt yavrularını inşallah..

aylincim hadi geçmiş olsun bak herkes ikinciyi başaladı sen dha oralarda kork.. hem çok çocuk istiyon hemde korkuyonolmaz ki canım

sümeyye kız allah aşkına senin gibi sıfır beden sekreteri nerden bulacaklar dimi canım... hem daha yeni geldi müdürün zamanla alışırsın biraz zaman ver kendine..

aman gıccık bea.dün diyor ben botanikçiyim en nefret ettiğim şey çiçeklerin ölmesidir. bu çiçeklerle sen ilgileneceksin.diyor.sanki çiçek sulamak için ünv okudum. çok emir kipinde konuşuyor.

aman uyuz ben evimdeki çicekleri zor suluyom beee.. kendisi sulasın o zaman.. bende hiçtahammül edemem emreder gibi konuşanlara..

slm kızlar...
hüsniyecimm haklısın kuşum bebek istiyorum ama kızım biraz daha büyüsün bakalım hayırlısıyla ozaman yapıcam...

sümeyye emri vakiden hiç hoşlanmam o yüzden adamın hep kibarını severim...sümeyye hanım çiçekleri vakit buldukça sulayabilir misin:))nasıll ama böyle desin canımı yesin ...

diğer müdürüm öylemiydi sümeyye hanım biliyorum işiniz değil ama bunlarda bir can biraz su verseniz diyordu.bir bardak çay verince yarım saat tşkkr ederdi ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh

günaydın hanımlar....dün spora gittim yine üyelik yaptırmadım henüz haftaya düşünüyorum ama felaket yoruldum ....böyle giderse iyi bi sonuç alabilirim sanırım....hayırlısı olsun...dün hiç bi iş yapamadım evde yorgunluktan yattım hemen ....

aylin yorgunluk deme dün resmen yıkıldım evde.akşama kadar işyerinde 3 katı in çık eve gittim eşim tlf etti arkadaşlarının annesi vefat etmiş oraya gidecez dedi bende hemen döner sandım meğerse kırıkkaleye gitmişler 1 saat uzaklıkta .neyse kayınvalidemelrde eymen yaramazlık yaptı çıktım yürüme eve gittik 20 dk da ancak gittik eymenin ayağıyla sonra evin önünde çocuklar oynuyor eymen eve çıkmam diyor neyse 1-2 tur döndük sonra ordaki arkadaşlardan birinide aldım eve çıktım üzerimi değiştim yine aşağı indik 2 saat kadar kesintisiz eymen arkasından koştum . eşim geldi azıcık kavga ettim gittim yattım ohhh eymeni o uyuttu hatta ben açım diye yatağa yemek bile getirdi sonra yedim içtim yattım eymen nasıl yorulduysa gece hiç uyanmadı ilk defa kesintisiz uyudu

kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm yaa....3 yılı devirmiş bulunuyorum...

oooooooooo nice yıllara eşinle çocukların 33.yıllarıda kutlarsın inşllh...eee varmı özel bi proğram 14 haziranda benim doğum günüm bakalımm. ne yapsak

Merhaba arkadaşlar kızım idrar yolu engeksiyonu geçiriyor ve 3 defa idrar tahlili yapıldı. Hepsindede Escherichia coli mikrobu saptandı. Bildiğiniz İstanbul'da Çocuk nefroloji uzmanı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Başından böyle bir rahatsız geçenler varsa neler yaşadığını anlatabilir mi? Sondaj yapılıp böbreklerine bakılabilirmiş. Çok canım sıkıldı.

oooooooooo nice yıllara eşinle çocukların 33.yıllarıda kutlarsın inşllh...eee varmı özel bi proğram 14 haziranda benim doğum günüm bakalımm. ne yapsak

inşallah canımm cook sağol ben mesaj attım ona bıraz basıt oldu ama olsun amacım hatırlatmaktı...sonra o benı aradı sabah kutlayacaktımda ıste unuttum yolda geldı aklımada bılmem ne...dedım bosuna agzını yorma o da lafımı kestı hedıye konusunda çalışmalarımı sürdürüyorum aksama da yemege gıdelım olsun bıtsın dedı sasırdım bende her yol parıs dedım ....bakalım bekleyıp görecez ilerleyen saatlerde...

gecmıs olsun benım kızımda 8 aylıkken falan gecırdı atesle basladı 2 antıbıyotık bıtırdık anca gectı ama bahsettiğiniz mikroptan değildi sanırım bizimki ....

selam hanımlar...
sümeyyecim hakkaten eski müdürünün üstüne bu yeni müdür hiç olmamış.. ama napcan koltuğu bulan kendini birşey sanıyor malesef.. bizde her gün aynı durumu yaşıyoruz ama alıştık artık ..napalım üç ay da onlar gezsin tozsun..

aylincim yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel yıllarınız olsun inşallah.. bizimde dün nikah yıldönümümüzdü bizde 5. yılı bitirdik..

aslıanne yavruna çok geçmiş olsun başıma gelmedi böyle bir durum bir fikrim yok ama nette ararsan bazı doktorlar online yardımcı oluyorlar.. test sonuçlrını yazarsan yorum yaparlar.. umarım çabucak toparlar yavrun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…