selam hatunlar...herkesin keyfi yerindedir umarım..
aylincim öznur face yazıyor iyi merak etme.. eğitimiyle uğraşıyordu en son..
demetcim valla günler yetmez oldu artık koşturmaktan .. birde okulda sene sonu etkinlikleri falan sınavlar derken bende napcamı şaşırdım..
akşam yemeği domatesli bulgur pilavı fırında tavuk var canım.. artık yanına salata yada cacık yapılır tabide bade hanımın sokak sevdasından yemek yiyebilrsek....
günaydın herkese. Kızlar ben de sizin gibi eylül annesiydim.bi tane oğlum vardı. şimdi de kızım olacak.bana ok tuhaf geliyor erkekten sonra . Doktor kız deyince afalladım biraz. Ama bi de kızım olsun de mi ? Bakalım yaramaz ve cadı bir erkekten sonra masum , narin bir kızım olur inş.
Günaydın herkese. Kızlar ben de sizin gibi eylül annesiydim.Bi tane oğlum vardı. Şimdi de kızım olacak.Bana ok tuhaf geliyor erkekten sonra . Doktor kız deyince afalladım biraz. Ama bi de kızım olsun de mi ? Bakalım yaramaz ve cadı bir erkekten sonra masum , narin bir kızım olur inş.
oooooooooo nice yıllara eşinle çocukların 33.yıllarıda kutlarsın inşllh...eee varmı özel bi proğram 14 haziranda benim doğum günüm bakalımm. ne yapsak
Merhaba arkadaşlar kızım idrar yolu engeksiyonu geçiriyor ve 3 defa idrar tahlili yapıldı. Hepsindede Escherichia coli mikrobu saptandı. Bildiğiniz İstanbul'da Çocuk nefroloji uzmanı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Başından böyle bir rahatsız geçenler varsa neler yaşadığını anlatabilir mi? Sondaj yapılıp böbreklerine bakılabilirmiş. Çok canım sıkıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?