• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

kontrole gittik dr olur dedi.ertesi gün gittik sünnet ettirdik. tam 10 gün sonrada tamamen iyileşti ilk 2 gün biraz sancılı geçti sonra sadece krem sürerken ağlar gibi naz yapıyordu. biz kestirdik rahat ettik darısı başınıza..demet hangi şehrin havasını soluyacan şekerim ne kadar burdasın birde

nasip ederse bodrum olacak hayatim annemin yaninda 13gun gecirecegimmmmm

nasip ederse bodrum olacak hayatim annemin yaninda 13gun gecirecegimmmmm

hee..:42:ozaman bız gelelım senı zıyarete hosgeldıne gıtmezsek ayıp olur sumeyye dımı kızz...

eşın yabancı mı turkmu???yanlıs anlama sadece meraktan soruyom ....ben hep merak etmısımdır bır turk bır yabancı nasıl anlasır aslında daha gusel anlasır yabancı erkekler daha ılımlı daha cok bağlı oluyor ....bı arkadasım vardı ablası almanyadan bırıyle evlenmıstı adı kiil dıye seslenıyordu ben bı turlu soylememıstım..:1:bebek gıbıydı adam otur dıyordu oturuyordu kalk dıyordu kalkıyordu bazen gecırıyorum aklımdan turunun son orneğı leventı alacağıma banada rastalamadı bı kiil...:41:

öküz kocamın son vukuatı.dün akşam seni işten alırım dedi.servis gitti herkesler gitti dağbaşında yalnız kaldım ve kocam olacak dalında n yeni kesilmiş kereste parçası beni almaya gelmedi...içimden her nevi küfürler ederekten eve gittim yolda sağolsun müd.yrd. aldı beni .akşamda kavga ettik müdür son anda toplantıya çağırmışta haber verememiş beyefendi müdürünede sanada diye başladım neyse ...:30: sabahta işe ben bırakayım dedi ama tınnnnnnnnnnnn o daha evdeyken ben çıktım evden servisle geldim..

öküz kocamın son vukuatı.dün akşam seni işten alırım dedi.servis gitti herkesler gitti dağbaşında yalnız kaldım ve kocam olacak dalında n yeni kesilmiş kereste parçası beni almaya gelmedi...içimden her nevi küfürler ederekten eve gittim yolda sağolsun müd.yrd. aldı beni .akşamda kavga ettik müdür son anda toplantıya çağırmışta haber verememiş beyefendi müdürünede sanada diye başladım neyse ...:30: sabahta işe ben bırakayım dedi ama tınnnnnnnnnnnn o daha evdeyken ben çıktım evden servisle geldim..

iyi yapmışsın sümeyyecimm bazen böyle kalın kafalık yapıyorlar işte...biz yapsak ammada büyütürler ne demek haber veremedin telefonu neden taşıyorsun yanında falan filan....peeehhh ben senin yerinde olsam barışırım gel beni almaya derim servisle giderimm...:66:

amannn ne öyle küçük oyunlar oynayacağım akşam iş çıkışı çarşıya giderim gezerim tozarım ohhhh hazır küsmüşken bana karışamıyorken keyfini çıkarayım...

amannn ne öyle küçük oyunlar oynayacağım akşam iş çıkışı çarşıya giderim gezerim tozarım ohhhh hazır küsmüşken bana karışamıyorken keyfini çıkarayım...

waaw sümeyye senden tırsmaya basladım anacımm senın adam sınırlı değil ozaman benımkıne ben öyle yapsam varya kafa göz dalar yemınle...:18:o yuzden kucuk oynarım ben hep..madem öyle keyfini çıkar sende ...

yok çok sinirli sayılmaz . kızarsada kızsın bende ona kızdım dün ne olduu halaa sinirliyim çok gerginim saç baş karışık sabah ondan erken evden çıkayım diye ne bulduysam giyindim çıktım.ve basın gelecekmiş birazdan yeni binanın fotolarını çekmek için ahhhhhh ne bahtsızımmmmmmmmm....

Aslında bakarsanız bızde kavgalıyız 8 hazıran aksamından berı...dugunumuz var dıye 3 gun ard arda alısverıse cıktım evde ne yemek yaptım ne bısey kaldırdımm...okadarda dağınık değildi...
Herşey güzeldi halbuki 8 haziran sabahı aradı konustuk hedıyeler falan tam yatıcaz cocuk basladı aglamaya memesını kaybetmıs bende aramaya basladımm...yok efendım bu evın halı ne hanımefendı sporlara gıdıyor alısverıslere gıdıyor evlerı kım toparlıcak dedı sok oldum ...evın nesı var yarım saatte toplanır cok yorgunum yarın yapıcam dedım ..soylenmeye devam ettı aldım cocuğu gıttım yattım soylenemsı bıtmemıs kaynana gıbı dır dır basımda soylendı hıc oralı olmadım ama cok zoruma gıttı ...dunde bılerek yapmadımm ...sen evde degılmıydın bugun dedı evdeydım dedım bu evın halı ne yıne baslama dedım bıktım senden bı gun evı terkedıcem sırf su soylenmelerın yuzunden dedım sesını cıkarmadı yattım sabah oldu yıne kusus surat yaptım banane cokta tın bugecede kına gecesı var yarın dugun hafta sonu yanasır yıne bana uyuzzzzzzz butun erkekler hoduk bence .....:47:

bizim evde aynen it oynamış yonca tarlası gibi...ama hiçde umrumda değil.beyenfendi arkadaşalrına gidiyor geziyor tozuyor bende evde işmi yapacam o kapıdan çıkıyor ayaklarımı uzatıp tv bakıyorum sırf gıcıklığımdan...bişey söylersede yardım et yapalım diyorum tek başına ne yoracam kendimi.ha haytttttt .. tutarsızlar ne olacak dünya onların etrafında dönüyor zannediyorlar.sende güzelce kurtlarını dök akşam düğünde iki tanede benim yerime göbek at
:32::64:

bizim evde aynen it oynamış yonca tarlası gibi...ama hiçde umrumda değil.beyenfendi arkadaşalrına gidiyor geziyor tozuyor bende evde işmi yapacam o kapıdan çıkıyor ayaklarımı uzatıp tv bakıyorum sırf gıcıklığımdan...bişey söylersede yardım et yapalım diyorum tek başına ne yoracam kendimi.ha haytttttt .. tutarsızlar ne olacak dünya onların etrafında dönüyor zannediyorlar.sende güzelce kurtlarını dök akşam düğünde iki tanede benim yerime göbek at
:32::64:

atarım kız en sevdıgım seydır gobek atmak....trakyalıyım ya nede olsaa....:66::64:

sümeyye sen kitap almıştın eymene nasıl tepkı verdı bende duruya almayı dusunuyorum da....
cemıle banyo yapıyor...cemıle yemek yıyor...duruda belkı cemıleyı taklıt eder diye dusundum ...:1:hangı sıteden almıstın bebeğim bı yazıversen ozelden ...

Son düzenleme:
valla şekerim unuttum eymeninde zaten pek ilgilendiği söylenemez.eymene araba olsun kamyoncumu olacak ne geçende nt den aldım 3 tane çocuk kitabı caliou falan...

selam kizlar nasilsiniz
aylinesim turk canim ayni sizin odunlarin yaptigini buda birebir yapiyor ama ince yonleride var atlamamak lazim.
yabanciyla turk ingilizce konusarak anlasiyorlar canim eger turkun almancasi varsa ikiside almanca konusuyor dedigin gibi cok rahat oluyor benimde arkadasim var kiz herseyi yaptiriyor o kizini aliyor geziyor adam yemek ev isi utu herseyi yapiyor birde calisiyordaaaaaaa

sumeyyye kiz adamin senden bosyere korkmuyor su stratejilere bak heleeee kocaman masallah sanaaaaa:nazar::nazar::nazar:

buarada hosgeldin ziyaretime bekliyorum kizlar sizi geliyorsaniz 1 temmuzda gelin beraber kurtlrimizi dokeriz kizkardeslerimin dugunundeeeeeee:66::66::66::66::66::66::66::66::66:

hg demetcimm valla cook gelmek ısterım ben temmuzun 18 de inşallah yıllık iznimi kullanıcam ....ama baska zaman ınsallah....bu arada kızkardeşlerimin düğünü demişsin ikisi birden mi evleniyor...

temmuz 2-3 tede kaynımın düğünü var hayırlısıyla evlenselerde kurtulsak pöfff .4 temmuzdada erzincan gidecem ohhh mis gibi heryer

ewet canim 2 ablamin dugunu olacak:64::64::64::64:

waaw desene süper olcak anneler için çook yorucu olcak ama olsun hayırlısı olsun ....
ablanlarmı gec kaldı yoksa senmı erkencısın kızz...

temmuz 2-3 tede kaynımın düğünü var hayırlısıyla evlenselerde kurtulsak pöfff .4 temmuzdada erzincan gidecem ohhh mis gibi heryer

hayırlısı sumeyyecım az kaldı ....kurtuluşunmu başlangıcın mı olcak orası bılınmez..???

yeni hikayelerin başlangıcı :1:

ahh ahh bendede var bı tane anlayıssız saf ayaklarına yatan uyanık koyluuuuu....:27:

bak bu hafta sonu dugunum var ......bıze gelcekmıs cocuguda pek sevmez oyle ortamları hele bı onun yuzunden esım benı erkenden eve getırsın bak napıcam ...:47::45:yeter bee dıcemm bu neyaa ben gıdıyorum ya mısal onlara 3 haftada 1 o kolayını bulsa her hafta bızde ıyıkı calısıyorum yoksa hafta ıcıde bızde kalcak yuzsuz esının ısı bızım eve yakınya ekmek elden su golden ahh sınır oluyom ...ama maalesef b ısey yapamıyorsun esının hatırı ıcın yutuyorsun ...:95:

Son düzenleme:
yok ben çok samimi olmayı düşünmüyorum haaa soğukta olmam ama ölçülü kimseyle uğraşamam bu yaştan sonra..zaten ailesine yakın evi bize ne gelecek annesii varken..

Back