2009 Eylül Anneleri

sağolum kızalr tez zamanda iyileşir kzuzm inşallah..
demetcim babası hastaydı hafta sonu onunda ağzında yaralar çıkmıştı ondan bulaştı büyük ihtimalle.. bakalım ilaçlarını verdik öğlen inşallah rahatlatır kuzumu..bu aralar bol bol çorba yapayım rahat içsin bari..
evet gerçekten büyüyorlar sabah hem çok üzüldüm hemde derdini anlatması çok hoşuma gitti.. annelik işte bir taraftan üzülüp bir taraftan seviniyon tuhaf...

Bu Gecemiz Yeryüzüne İlk Gelişin Gibi Olsun Ya RESULALLAH Ne olur ? Kisra'nın Sütunlarını Yıktığı Gibi Yıksın Tabulaştırdığımız Nefsimizi Rabbimiz, Save Gölünü Kuruttuğu Gibi Kurutsun Günah'a, Haram 'a ve İsyan'a Uzanan Elleri, Mecusilerin Ateşlerin...i Söndürdüğü Gibi Söndürsün İçimizdeki Kibir, Nefret ve Haset Ateşini, Ne olur Ya RESULALLAH Yine Gel, İlk Gelişinde Olduğu Gibi Gel Bu Gece, Uzat Ellerini Ne Olur Ya RESULALLAH ? Akabe de Biat'a Uzatır Gibi Uzat, Ali'nin Yetimlerine Uzatır Gibi Uzat Ne Olur ? Sesine Canlar Kurban Ya RESULALLAH, Dile RABBİM Biat'a Uzanacak Elleri Tertemiz va Mahsum Kılsın, Dile RABBİM Tövbeye Akacak Gözyaşını Zemzem Kadar Berrak Kılsın, Dile RABBİM Bu Gecede Ümmetini Afeylesin....AMİN... HAYIRLI KANDİLLER

İYİ KANDİLLER....

kızlar 7 gün geciktim test yaptım bişe cıkmadı ama sıkıntı oluyor bır an once olsam ya korktum valla şuan istemiyorum biraz daha büyüsün kızcağızım...değilmi...

bu arada spora başlamaya karar verdim...
b-fit diye bir yer duydunuzmu hiç akşam randevu aldım bakalım ilk deneme nasıl olcak memnun kalırım inşallah benim istediğim bölgesel kiloalarım var birascık işte onlar gitsin yoksa manken gibiyimdir evvelaa....:76:

kandiliniz kutlu olsun kızlar.. Rabbim bütün dilekleriniziz ve dualarınız kabul etsin.. yavrularımızı bizden ayırmasın sağlık huzur versin inşallah..
Badenin çok şükür dün gece ateşi çıkmadı ama ben çıkabilir diye yine nöbet tuttum ve şuan geberiyorum uykusuzkluktan.. ama olsun yaraları kısa zamanda geçer inşallah hala birşey yiyemiyor yavrum..
hadi baklaım gazan mübarek olsun aylin.. bende seneye sabahçı olunca düzenli gitmek istiyorum salaona yada evde kendime bir düzen kurup yapmaka istiyorum..spor gibisi tok valla.. b-fit burdada var yarım saatlik programları var bildiğim kadarıyla yarım saat aletlerde dönüşümlü olarak çalışıyosun ..
hadi baklaım yaza fit girecen inşallah..

sağol hüsniyecimm evet canım ordada varmış gidenlerle görüştüm ....1 ayda 2 beden incelen var...

bakalımm ben kac beden inceliycem...

Son düzenleme:
selam kızlar bugün4 gün ateşler içinde şurupla başladık iğneyle devam ettik ve bugün penisilin yapıldı ilk kez mikroplu enfeksiyon geçirdiği için bu kadar zorlanıyo dedi doktor yenemiyo vucüdü ama çok endişeliyim bu kadar uzun süre ateş ve halsizlik ve tek bir lokma yemedi 4 gündür şaşırdım bugün serumda verdiler bilmiyorum ne yapacağımızı şaşırdık daha öncede hasta oldu 2-3 kez bronşit şüphesiyle hava verdiler antibiyotik kullandık ama bu kadar ateş ve ruh gibi kaldı oğlum yürümüyo bile

valla canım benim anladığım boğazını tutmadıktan sonra zor .. dikkat edesen birazsa yemene rahatlıkla incelirsin.. kolay gelsinnn şimdiden..

geçmiş oılsun nazancım.. tam olarak neyi var anlamadım kanında mı mikrop var.. benim kuzumda hasta ama dün ateşi çıkmadı çok şükür ve bizimkide üç gündür yemiyor doğru düzgün.. hastalık mevsimi oldu bütün kuzular hasta nerdeyse..

evet boğaz enfeksiyonu az diye şurupla tedaviye başlandı ama hızla arttı bugün kan tahlllinde bayağı yüksek çıktı üstelik antibiyotikler ishal yaptı çok daha kuvvetsiz kaldı sadece emiyo ve su içiyo

nazancımm cok gecmıs olsun ......yaz geldı hala kurtaramadık bu cocukları hastalıktan....ALLAH şifa versin canımmmm...düzelir inş üzülme canımm....

valla canım benim anladığım boğazını tutmadıktan sonra zor .. dikkat edesen birazsa yemene rahatlıkla incelirsin.. kolay gelsinnn şimdiden..

sağoll şekerimm....dün ilk denemeyi yaptık 20 dk yaptırdılar ...nabız ölçüp kalori yakıp yakmadığımıza bakıcaklarmış ücretide fena değil .....

aylık 109
3 aylık 198
6 aylık unuttumm...
1 yıllık (aylığı 56 tl )geliyor...

haftada en az 3 en fazla 6 defa gidiyosun istediğin bi satte ....henüz üye olmadım ....
2 hafta sonra diğer şubeye geçiyorum 1 ay gecici orda çalışcam ramazandan sonrada başlayabilirim kararsızım....oruçluyken spor olurmu bide yaz sıcak maaf olurum maazallah...

günaydın kızlar.. yeni evde komşumuz var durumu çok iyi değil dün bana işyerinde iş olursa haber ver dedi şuan köy hizmetlerinde ormanlardaki ağaçları çapalamaya gidiyor.bende çocuk bakarmısın dedim bakarım dedi eymen bakarmısın dedim oooo seve seve dedi ki 10 yaşında oğlu var eymen bayılıyor ona .ama daha fiyat konuşmadık ve kayınvalidem ne teopki verecek esas eymen alışabilirmi babanne dede kuzenle vakit geçiriyordu...yabancı bir ev zor olacak düşündümde bugün vazgeçtim..gıccık görümcem bakıcı tutmaya yanaşsa ..

kadına güvenebilirsen neden olmasın sümeyye bence iyi fikir ....bunun kışıda var aynı binada çocuk dışarı çıkmamış olur....arada götürürsün yine babaanneye ....hem kafan rahat olur....10 yaşında oğlu var diyosun görümcenin kızıyla yaşıtlar daha çok kavga olur ne bileyim ben senin yerinde olsam baktırırdım hem ne kadar alır ki ....400 den fazla verme burda bile en fazla 500 bakıyorlar...

diğer bakıcı neden bıraktı ...görümcen uyanıklık yapıyor işte ....mecbur bakıcak annesi ona güveniyor....ee bu kadın ne zaman boşandı daha önce senin çocuğunu kim bakıyordu ...

sümeyye dün pazardan asma yaprağı aldım hafta sonu pikniğimiz var daha önce hiç böyle yapmadam hep kaynanam salamura yapıp gönderirdi...ben şimdi bu akşam yapmayı düşünüyorum..
haşlama süresi ne kadar olmalı ....???lütfen yardım....

haşlama süresimi...? güzel soru bu sorudan ötürü seni kutluyorum ama cvp olarak bilmiyorum.yumuşayana kadar fazlada lime lime olmasın yani

gunaydin guzel eylul anneleriiiii
en guzel gunler sizin olsun burda sakir sakir yagmur yagiyor oglusumu oyun grubuna birakdim
simdi beni
  • ev temizligi
  • ütü
  • yemek yapmak
bekliyorrrrrrrrrr offfff cokda uykum var emmeeee nyapiyimmmm
aksama ne yemek dusunuyorsunuz yardim lutfeeeennnnnnnnnnnnn
aylinnnnnnnnnnnnnn sumeyyeeeeeeeeeeee husniyeeeeeeeeee

günaydın şekerim...yaz geldi ya yemek olayı bitti bende 1 çorba yanına yoğurtlu bazen tek çeşit bugün belki bezelye yaparım ....makarna çorba yapmam....bakıcaz bide bizim beye danışalım...o fikir veriyo bazen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…