• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

selam kizlar nasilsiniz
sumeyye gelen gideni aratir diye bosyere demiyorlar hayatim ayni olayi bende yasadim 1ay onceeeee halada yasamaktayizzzzzz
aylinnnevlilik yildonumunuz kutlu olsun nice yillarar gumus,altin yillarini goresin.
ve senin kg yok anam nerene spor yapion merak ettimmmmm

husniyenasilsin canim bade nasil oldu

asliannebol bol su icireceksin ve ilaclari saati satina kullanacaksin. cokcok gecmis olsun yavrucugunaa.

kizlar sizinkiler gece hala uyaniyormu neden.
ben bugun ilk defa erdenayi yemek yerken gordum esimi aradim allah caillou dan razi olsun onun sayesinde erdenay yemek yedi dedim esimin tepkisi suuuuoda kim ellin adamin ne yapiyoda yediriyorrrrr:60::60::60:aksam geldiginde gosterecem bakalim ne yapacak:60::60::60:

Bugün gittim genel sekreterle konuştum ben sekreter olarak kalmak istemiyorum dedim ilerde yaşlanınca beni sekereter olarak istemeeyceksinin 40 dan sonrada bir iş öğrenemem diye arşive memur yaparsınız dedim.adam güldü tamam sümeyye hanım bayan eleman gelince aklımda dedi.bende sizin bilgilerinizden faydalanamk isterim dedi.:)))))
demet yumurcak tv kurtarıcımız zaten caliou olmasada reklamları yeter keşke reklamları yarım saat falan olsa ohhhhhhh ne güzel olar...şaka bir yana eymenle dışarda koşturmayı seviyorum bende çocukluğuma dönüyorum eymenle top oynuyorum bisikletine bindirip diğer arkadaşalrıyla yarış yaptırıyorum.görenler zeka yaşımdan şüphe edebilirler amannnnnnn ne yapayım :52::64::66:

kızlar günaydınn.....
hüsniyecim çook sağol canımm benim....
demetcimm sanada çook teşekkür ederimm...spor konusuna gelınce ıkı gundur her tarafım tutuldu ...
ama bırakmak yok....yola devam...:41:göbeğim var ya canım onun için bide sıkılaşmak için gidiyorum ....hayırlısı bakalım 1 ay gidicem farkı siz bildiririm...

demetcimm sen nerde ikamet ediyosun daha önce sormuşumdur belki affola unuttum....

kızlar bu arada dün eşim 1 demet kırmızı gül almış....2 adet güneş gözlüğü...neden 2 tane aldın dedim .....belki beğenmezsin değiştirme kartı aldım dedi bende aaa ayıp ediyosun çook beğendim dedim gerçekten çook begendim 3 tane gözlüğüm oldu hepside farklı duru kırmaya teşebbüs etmezse farklı farklı takınırımm işte ....bizimki almaz almaz 2 tane birden alır...bi kere doğum günümde öyle yapmıştı...2 adet kolye takımı almıştı biri altın biri gümüş...ay hediye istemem demiştim ama gelince insanın hoşuna gidiyor anlatmakla bitiremiyor insan ...:63::69::71:

günaydın aylin sabah sabah insan çatlatıcımısın nesin karrrrrrrrrrrrrrrrrdeşimmmmmmmmmm
bende doğum günümde işyerime çiçek göndererek bana süpriz yaparmısın dedim yokkkk dedi..yookkkk haa ben bu kelimeyi hatırlatırım dedim.akşam bir fırsat oldu ve yokkkkkkkkkkkkk dedim...:23:

günaydın aylin sabah sabah insan çatlatıcımısın nesin karrrrrrrrrrrrrrrrrdeşimmmmmmmmmm
bende doğum günümde işyerime çiçek göndererek bana süpriz yaparmısın dedim yokkkk dedi..yookkkk haa ben bu kelimeyi hatırlatırım dedim.akşam bir fırsat oldu ve yokkkkkkkkkkkkk dedim...:23:

evveeeeeet şekerim bu tarz şeyleri az gördüğüm için söylemeden duramıyorum ....
sende az değilsin haa napalım dimi ama kullanabileceğimiz bi tek silahımız o sonuna kadar arkandayımm..:23:sümeyyeee:27:

düğün için çannta ve ayakkabı alacağım zaten.neyse onu alırım hem onun gönlü olsun hem benim.kendi kendimi kandırıyorum birazcık

bugun saat 18.00 da bazı sıtelere sansur gelıcekmıs kk ya vurmasın korktum sımdı kızlar ....sız olmadan ben naparımm aman haa ...:7::18::59:

benimki ata :34: aylin sansürlenecek neyimiz var anacum... kayınvalidem şikayet etmediyse tabeeeeeeeee.geçen kayınvalidemlere eltimgile gidiyordu sizde gelecekmisiniz dedi bende banane bizde ayakkabılarımı kaldı dedim..oğlum sünnet oldu gelen giden olmadı pehhhhhhhhhhhhhh davetiye gelince düğüne gider elbisemi millete gösterir gelirim dedim..:9:

benimki ata :34: aylin sansürlenecek neyimiz var anacum... kayınvalidem şikayet etmediyse tabeeeeeeeee.geçen kayınvalidemlere eltimgile gidiyordu sizde gelecekmisiniz dedi bende banane bizde ayakkabılarımı kaldı dedim..oğlum sünnet oldu gelen giden olmadı pehhhhhhhhhhhhhh davetiye gelince düğüne gider elbisemi millete gösterir gelirim dedim..:9:

aa gelen olmadımı ne kadar ayıp iyi demişsin boşver kaynanan neden şikayet ediyor ki kız bizi ...aa biz naptık kadına...:20:

selam kizlarrrrrrrrrrr
nasilsiniz
biber dolmasi yaptim sabirsizca onun pismesini bekliyorum canim cok cekdi yaaaaaaaaaaaaa:59::59::59:

aylin seker ben kimyanin baskenti olarak bilinen baselde kaliyorum isvicrede yasiyorum.
sumeyyeaferrim kiz sana hayranim tepkilerine ve nazina bravooo sanaaaaa:71::71::71::71::71::71::71::71:

selam kizlarrrrrrrrrrr
nasilsiniz
biber dolmasi yaptim sabirsizca onun pismesini bekliyorum canim cok cekdi yaaaaaaaaaaaaa:59::59::59:

aylin seker ben kimyanin baskenti olarak bilinen baselde kaliyorum isvicrede yasiyorum.
sumeyyeaferrim kiz sana hayranim tepkilerine ve nazina bravooo sanaaaaa:71::71::71::71::71::71::71::71:

anladım şekerim isviçreye yolumuz düşerse ararım seni ...nirden buldun orayı kızz türkiye duruken taa oraya ...

bi tabakda bana gönder bakımm...

dün işe eşimle geldim yoldada arkadaşlarını aldık arkadaşlar vayyyyyyyyyy atanın tir tir titrediği kadın senmisin dediler hahahhaha

demet isviçredemi alp dağları vardı milkanın mor renkli inekleri sizin oralardamı otluyor...isviçre denilince bizim siyasetçilerin banka hesaplarını çağrıştırıyor nedenki acaba

anladım şekerim isviçreye yolumuz düşerse ararım seni ...nirden buldun orayı kızz türkiye duruken taa oraya ...

bi tabakda bana gönder bakımm...

hemen gonderiyim canim basimin ustunde yerin varrrrrr esim beni bulduuuuuu kizzzzzzzzz

summeyye harikasin kizzzzzzzzzzzz

mermaid09 yaw birkerede yaz arkadasim almanyadan katiliyordun galiba yanlis hatirlamiyorsam ya yazzzzzzzz kimse bisey demez korkmaaaaaaaa

demet isviçredemi alp dağları vardı milkanın mor renkli inekleri sizin oralardamı otluyor...isviçre denilince bizim siyasetçilerin banka hesaplarını çağrıştırıyor nedenki acaba

cunku en guvenilir ulke ve en zengin ulke canim ondandir adamlarin nufusunun yarisindan cogu zengin federer ile komsuyum aramizda 10dk yol var cok guzel willada oturuyor adam
birde burdaki siyasetciler tr deki gibi degiller canim adamlar bisikletle otobusla gitcekleri yere giderler diger meslek grublarida oyle harika bir ulke o konuda herkes esittttttt

canım çekti bak şimdi isviçreyi dur aklımın bir kenarında dursun hamile olunca isviçre aşerim.kocam bir hamileyken ne istesem yapıyordu şimdide yapıyor ama çivi gibi kafasına vurmak gerekli sadece

canım çekti bak şimdi isviçreyi dur aklımın bir kenarında dursun hamile olunca isviçre aşerim.kocam bir hamileyken ne istesem yapıyordu şimdide yapıyor ama çivi gibi kafasına vurmak gerekli sadece

kiz canin ceksin ama baseli benim yanimada gel zaten 26ilden olusuyor kucuk ulkeeecikkkk

sumeyye eymen nasil olsu sunnet acisi gecdimi
birde dr kontrolunden kacgun sonra kesildi pasanin fazlaligiiii
ya bende erdenayi sunnet ettircemde izinde ondan soruyorumm
allah nasip ederse persembe gunuuuuu turkiyedeyimmmm:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kontrole gittik dr olur dedi.ertesi gün gittik sünnet ettirdik. tam 10 gün sonrada tamamen iyileşti ilk 2 gün biraz sancılı geçti sonra sadece krem sürerken ağlar gibi naz yapıyordu. biz kestirdik rahat ettik darısı başınıza..demet hangi şehrin havasını soluyacan şekerim ne kadar burdasın birde

Back