sumeyyyeeeee sen sansli olanlardansin kizim eymen ozaman disarda ac kalmaz erdenaya yemek olacak ole herseyide yemez yani mamalari 8aylikken birakdi danoneyide 1yasinda birakdi buarada 36-37 ates olarak sayilmiyor seker insanin vucud sicakligi 37.4kadar normal sayiliyorrrrrhusniyecim bademe cok gecmis olsun galiba azilari cikariyor erdenay 3 aziyi birden cikarirken 3gun atesi 39.5 -40c olmusdu
kizlar az once erdenayi uyuttuyordum karnim guruldadi erdenay sisssst mami diyor bende annem kardes sana selam verdi dedim oda garu guru garu guru dedi erdenay ne yapiyosun dedim kade selam vedi diyor yaaaaaaaaacok seker oldu bunlar cokkkkkkkkkkkkk
5848
bebek gelişim tablosunu nasıl yapıyosun bende yapma istiyorum o tabloyu sayfama
selam hanımlar.. bugün sabah Badeyi dr götürdük dün yine ateşi çok yükseldi sabahta su bile içemiyordu yavrum meğer Bademcikleri ve boğazı yara olmuş..ateşide ona bağlı olarak yükseliyormuş ama daha ateşi devam eder dedi dr ilaç yazdı cumaya kadar toplar kendini dedi..fitil verdi havale ihtimeline karşı .. yavrum sadece su içebiliyor sabah b çikolata istedsi verdim onu bile yutamadı tükürdü geri. neren ağrıyor dediğimde ağzını gösteriyor kuşum.. dua edin kızlar iyice yayılmadan atlatsın meleğim..
eymende sünnet olduğundan beri çişinden çok rahatsız olmaya başladı önceden bezi görünce kaçan çocuk şimdi bez alıp geliyor hemen yatıyor..büyüdülermi ne.şöyle küçük bebek olsada sevsek özledik dermişim.hastayım ya güvenle söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?