ay bugün kayınvalidemin günü var bende ıspanaklı yaşpasta yapayım dedim.söyledimde ona ama aksilik kek hiç kabarmadı akşam 8 saat kalktık markete gittik tekrar ıspanak aldık eve geldik 2.şükür biraz kabardı ama margarin kalmamış ve muhallebisini yapamadım bende hazır pasta krmasından yaptım.umarım çakmazlar...kayınvalidemin arkadaşlarıda laf söylemeyi seven tipler
eymen psikolojiyi atlatamadı her altını açtığımızda sürmemiz gereken krem var onu görünce ağlıyor ama canını yaksa 1 sn sonra unutmaz demi. ama iyileşmesine az kaldı
kız evde kekin biri duruyor ama ne bileyim kabarmadıda kağıt gibi oldu keki.
neyse nasipte 12 ye kadar kek yapmak varmış. önemli değil bir musibet bin nasihatten iyiyimiş
günaydınnnnn kızlar rektör değiştiği için bizim yönetim tamamen değişti bugün taze müdürüm gelecek bakalım kesilmemiş karpuz nasıl çıkacak..
nasilsinizzzzzz
bebisler nasillllllllllll
offfffffff ben hastayim erdenay oyun grubundaaaaaa evi b.....kkkkkk goturuyor bende derman yokkkkkkk ne yapicam bilmiyorum heryerim agriyorrrrrrrrrrrrrrrrr
annemi istiyorum yaaaaaaaaaaaa
herkese kocaman selam güzel anneler..
demetcim boşver evi nasılsa derlenir toplanır sen oğluşunda yokken yat dinlen .. bende de geçen hafta kötü bir ruh hali vardı evde hiçbirşeye dokunmadım.. ama haftasonu canım çıktı toplayana kadar ve hemen ruh halim düzeldi.. bir daha bu kadar dağıtmayacağım evi valla...
aylin o zaman degerlerini cok iyi bil seker
husniyecim walla benim 1haftam kesin gider evi duzeltmeme
günaydınnnnnnnnnnnnn cik cik cik kuş sesleri arasında geldim sonunda yaz gelecek herhalde öff hala yorgandan kurtulamadık..c.tesi kaynımın düğünü için dediğim elbiseyi aldım gögüs altından başalyan siyah etek üzeride krem rengi şifon çok güzel oldu.hatta eşimin ilk tepkisi sen nekadar zayıflamıssın tabi yemezsen böyle olursun diye kızdı bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?