2009 Eylül Anneleri

ay bugün kayınvalidemin günü var bende ıspanaklı yaşpasta yapayım dedim.söyledimde ona ama aksilik kek hiç kabarmadı akşam 8 saat kalktık markete gittik tekrar ıspanak aldık eve geldik 2.şükür biraz kabardı ama margarin kalmamış ve muhallebisini yapamadım bende hazır pasta krmasından yaptım.umarım çakmazlar...kayınvalidemin arkadaşlarıda laf söylemeyi seven tipler

ohhhhhhh masallah senin gibi gelibi bulduda bunuyor hemde 2.seferide yaptin bosver sen ellinden geleni yaptin yiyen yer yemeyende yemez kek sana kalirrrrrrrrrr yaninada cay alir mis gibio sen yersinnnnnnnnn

eymen pasamin pipicigi nasil oldu pasam nasillllllllll...

selam hanımlar.. ben bugünlerde kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum.. kokumu kaldıracak halim yok valla.. ev işlerini bile serdim yemek bile yapmıyom.. sağolsun bakıcımız yapıyor..bahar yorgunluğu desem ehh biraz geç olmadımı dimi ama?

sümeyye bende istiyom canım çekti....

eymen psikolojiyi atlatamadı her altını açtığımızda sürmemiz gereken krem var onu görünce ağlıyor ama canını yaksa 1 sn sonra unutmaz demi. ama iyileşmesine az kaldı
kız evde kekin biri duruyor ama ne bileyim kabarmadıda kağıt gibi oldu keki.

canim yumurtada sekeri guzel eritmemissen
kabartma tozunu unla karistirarak koymadiysan
yogurt yrine sut kullandiysan olabiliyor boyle seyler
husniye kansizlikdanda olabilir canimmmmm....

neyse nasipte 12 ye kadar kek yapmak varmış. önemli değil bir musibet bin nasihatten iyiyimiş

günaydınnnnn kızlar rektör değiştiği için bizim yönetim tamamen değişti bugün taze müdürüm gelecek bakalım kesilmemiş karpuz nasıl çıkacak..

günaydınnnnn kızlar rektör değiştiği için bizim yönetim tamamen değişti bugün taze müdürüm gelecek bakalım kesilmemiş karpuz nasıl çıkacak..

günaydın şekerimm....hadi hayırlısı ozaman ....bende çıkmış sorulara bakıyorum ama yok kalıcam herhalde iyice güvenim gitti....amann napıyım be amma sıktım kendımı bunun butunlemesıde var hayırlısı artık...

Son düzenleme:
nasilsinizzzzzz
bebisler nasillllllllllll
offfffffff ben hastayim erdenay oyun grubundaaaaaa evi b.....kkkkkk goturuyor bende derman yokkkkkkk ne yapicam bilmiyorum heryerim agriyorrrrrrrrrrrrrrrrr
annemi istiyorum yaaaaaaaaaaaa

nasilsinizzzzzz
bebisler nasillllllllllll
offfffffff ben hastayim erdenay oyun grubundaaaaaa evi b.....kkkkkk goturuyor bende derman yokkkkkkk ne yapicam bilmiyorum heryerim agriyorrrrrrrrrrrrrrrrr
annemi istiyorum yaaaaaaaaaaaa

istersin tabe ....ananı bırakıp neden okaa uzaklara gittin mari...gönül bu dicen dimi ....ben şaka yapıyorumm...ama ben o konuda çok şanslıyım her daim yanımdalar çook şükür...allah onları başımdan eksik etmesin...

herkese kocaman selam güzel anneler..
demetcim boşver evi nasılsa derlenir toplanır sen oğluşunda yokken yat dinlen .. bende de geçen hafta kötü bir ruh hali vardı evde hiçbirşeye dokunmadım.. ama haftasonu canım çıktı toplayana kadar ve hemen ruh halim düzeldi.. bir daha bu kadar dağıtmayacağım evi valla...

aylin o zaman degerlerini cok iyi bil seker
husniyecim walla benim 1haftam kesin gider evi duzeltmeme

selam canımm hosgeldın bende gecen hafta öyleydim sınavlarımda vardı ya ıyıce dağıttım kendimide evide...dunden berı toplamaya ugrasıyorum mısafır gelcek dıyeodum kopuyor...

aylin o zaman degerlerini cok iyi bil seker
husniyecim walla benim 1haftam kesin gider evi duzeltmeme

canımm senı kırmadım değilmi...benım kıde laf ıste....uzulme bazen ben dıyorum bıraz uzak olsaydık dıye sonra dıyorum yok yok....yakın olmanın ıyı yonude var kotu yanıda....eşimden dolayı yani neyse ben çıkıyorum çeyiz görmeye gidicemm sonra eve ıs basına...

günaydınnnnnnnnnnnnn cik cik cik kuş sesleri arasında geldim sonunda yaz gelecek herhalde öff hala yorgandan kurtulamadık..c.tesi kaynımın düğünü için dediğim elbiseyi aldım gögüs altından başalyan siyah etek üzeride krem rengi şifon çok güzel oldu.hatta eşimin ilk tepkisi sen nekadar zayıflamıssın tabi yemezsen böyle olursun diye kızdı bile...

günaydın canımm....güle güle giy eskit dicemde sanırım düğünden düğüne...niye yemiyosun rejim mi yapıyorsun yoksa iştahın mı kapalı???

eymen çok yaramaz ya akşam 6 da evdeydim eve girmedi akşam ezanı okunduda içeri girdik o saate sokakta koşuyoruz. komşularda bahçedeydi herkes bana acıyor eymeni gördükçe

selam kizlar nasilsinizz7
aylin canim kizmadim kiz neden kiziyim
eymen gibi simaik hiper aktif dudugun biride bende var birde kg verdi maymunnnnnnn sadece oyun grubunda yiyor evde bisey yemiyor oyun grubundakiler yiyo diyor ama nekadar ooffffffffff haftada 1kere

bizimde iki tane köpek dişi çıkarıyor çok huysuz dışarı çıkarmasam evde beni yiyip bitiriyor.dışarı çıkınca değişen bişey yok sokaklarda kedi köpek kovalıyoruz.geçen sokak köpeği var kocamnan ben sokağımı değiştiriyim normalde eymen ağlıyor illa gidip sevelim diye.sinekleri bile yakala bana ver diyor.veeteriner olacak herhalde..yada okumazsa çoban

demet hiçmi sevdiği bişey yok mesela eymen danino seviyor kavanoz mamalarınada bayılıyor.bende tembel bi anne olarak elimin altında bol bollll bulunduruyorum.bakıcımız işi bıraktı zaten kayınvalidem iki torununa birden bakıyor ben eymeni amcanın hanımına vermeyi düşünüyorum ama görümcem ben bakıcı tutmayacam annem baksın deyince kendimi enayi yerine konulmuş gibi hissediyorum.neyse bir süre burunları sürtsün sona ben dayanamam yine ahhhh iyiliğin gözü kör olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…