• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

selam kızlar... kuzuzm dünden beri ateşli ve benim canım çok sıkkın.. ateşi dışında hiçbir şikayeti yok dr aradık yarın da devam ederse getirin dedi.. çok zor geldi evde onu bırakıp okula gelmek ...

sümeyyecim o kuduruktan bende de var biz eve giremiyoz bile.. ancak ayakkabılarımı değiştiriyorum Bade hanımı alıp sokağa iniyoruz ve akşam 8-9 kadar sokaktayız..alıştık artık napalım .. sağlıkları yerinde olsunda gezelim geceye kadar.. sabah ateşi azcık düştü kaktı yavrum yalpalaya yalpalaya yürüdü çok üzüldüm...

boşver madem kayınvaliden bakarım diyorsa baktığı yere kadar baksın..düzenini bozma çocuğun zaten şurda bir sene sonra kreşe gidecekler..elbisende hayırlı olsun bu arada güle güle kullan.. bende de bu aralar fena bir alışveriş hevesi var ama Bade sağolsun hiç izizn vermiyor..

geçmiş olsun neden dolayı ateş yaptıki diş falanmı üşüttümü acaba.benim pimpirikli kocam dün gelmiş sümeyye ok hastayım ateşim vard dedi ölçtü 36.7 çıktı bak nerdeyse 37 diyor...tamma sen git yat dedim çok hastasın..

aslında bende eymenin düzenini bozmak istemiyorum ama eymen görümcemin kızına hiç rahat vermiyor devamlı şikayet duymaktan bıktım .bari görümcem nöbette olduğu zamanlar eşimin amcasına bırakalım diyorum.bazen amannnn banane diyorum.

sumeyyyeeeee sen sansli olanlardansin kizim eymen ozaman disarda ac kalmaz erdenaya yemek olacak ole herseyide yemez yani mamalari 8aylikken birakdi danoneyide 1yasinda birakdi buarada 36-37 ates olarak sayilmiyor seker insanin vucud sicakligi 37.4kadar normal sayiliyorrrrrhusniyecim bademe cok gecmis olsun galiba azilari cikariyor erdenay 3 aziyi birden cikarirken 3gun atesi 39.5 -40c olmusdu

kizlar az once erdenayi uyuttuyordum karnim guruldadi erdenay sisssst mami diyor bende annem kardes sana selam verdi dedim oda garu guru garu guru dedi erdenay ne yapiyosun dedim kade selam vedi diyor yaaaaaaaaa :60::60::60::60::60::60: cok seker oldu bunlar cokkkkkkkkkkkkk:56::56::56::56:

sumeyyyeeeee sen sansli olanlardansin kizim eymen ozaman disarda ac kalmaz erdenaya yemek olacak ole herseyide yemez yani mamalari 8aylikken birakdi danoneyide 1yasinda birakdi buarada 36-37 ates olarak sayilmiyor seker insanin vucud sicakligi 37.4kadar normal sayiliyorrrrrhusniyecim bademe cok gecmis olsun galiba azilari cikariyor erdenay 3 aziyi birden cikarirken 3gun atesi 39.5 -40c olmusdu

kizlar az once erdenayi uyuttuyordum karnim guruldadi erdenay sisssst mami diyor bende annem kardes sana selam verdi dedim oda garu guru garu guru dedi erdenay ne yapiyosun dedim kade selam vedi diyor yaaaaaaaaa :60::60::60::60::60::60: cok seker oldu bunlar cokkkkkkkkkkkkk:56::56::56::56:

5848
bebek gelişim tablosunu nasıl yapıyosun bende yapma istiyorum o tabloyu sayfama:66:

5848
bebek gelişim tablosunu nasıl yapıyosun bende yapma istiyorum o tabloyu sayfama:66:

canim sen bebisinin tarihini ver ben yapiyim istersen olmadi

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

bunlari takip ederek sen yapppppp yapamazsan yardimci olurum seker

demet selamlaşıyorlar demek....ne kaddddannnnnnnnnnnnnn güzel Allah muhabbetlerini arttırsın.

dişi çıkmıyor daha yeni iki tane köpek dişi çıkardı diğer dişlerinden öyle çıkacak durumda olanda yok.. dr aradığımızda çişini yaparken sıkıntı yapımıyor mu dedi dikkat ettik öyle birşey de yok .. ne olduğunu bilmiyorum o yüzden korkuyorum hadi üşüttü yada dişi çıkıyor olsa içim rahat edecek valla.. bakalım yarını bekliyeceğiz düşmezse tahlil falan isteyecek dr herhalde...

sümeyyecim sanki senin yapacağın birşey mi var ne diye şikayet ediyorlar.. sen yapma desen eymen yapmayacak sanki..bir müddet dene bakalım çok sıkılırsan balkıcın hazır nasılsa..koca danada da geçmiş olsun aman dikket etsin 37 derecede havale geçirir belki.. eşimde hastaydı hafta sonu çok nazlanacak yer aradı ama hiç nazlayacak yerim yok kusura bakmasın..

maşallah erdenaya şimdiden kardeşle iletişim kuruyor...iyi abi olacak desene.. kız göbüşün çıkmaya başladı mı..

kızlar merhaba.....geçmiş olsun badecik mi hasta...diş yapar belki hüsniye...üzülme böyle böyle büyücekler ozamanlar dertlerini dile getircekler....inşallah o günleride görcez...benim sıkıntımda başka yaa....akrabamız var durumu kötü ....boncuklu salon takımı yapmış ....velhasıl kelam satıyor bana dediki sen calışıyorsun iş yerindekilere göster göstedim kadının durumundanda bahsettim kimse almıyor...:50:amacım sadece yardım etmekti elimde patladı...

kocam akşam küstü zaten bana 36.7 ateşim var dedi geçti yattı bende baktım benimde 36.5 ooo seninkinde 2 birim aşağıda ben de hastayım get öteye bende yatım dedim de.sen bana inanmıyorsun diyor. hasta olabilirsin ama abartma dedim bende
aylin güle güle kullan salon takımını artık duruya çeyiz kalsın belliki elinde patlamış

sümeyye az değilsin haa nerden geldi aklına kendi ateşini ölçmek...:1:erkekler hasta olmasında aman aman pek bi nazlı...

sümeyyyeeeeeee oğlun sünnet olmuşşş tebrik ederimmmm
hım bide hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağ salim yavrularını kucaklarlar inş.....

tülay casperallam nerelerdesin kuzum sen...haydi bugün çarşamba haftayı ortaladık diğer yarısıda su gibi geçsin inşllh.... dün hasta oldum daha eşim ağzını açmadan ben bugün çok rahatsızım dedim gittim yattım ohhhhhhhhhhhh yoksa fırsat bulsa o yatacaktıda bende daha erken davrandım.eymenide kayınvalidem bahçeye götürmüş 8 de geldi .6 tlf ettik nerdesiniz dedik bahçedeyiz ama eymen hiç durmuyor dedi kayınvalidem tmm biz işten geldik geltirin o zaman dedik neyse önemli değil diyor.

Cahil ile dost olma
İlim bilmez, İrfan bilmez, Söz bilmez, Üzülürsün
Saygısızla dost olma
Usul bilmez, Adap bilmez, Sınır bilmez, Üzülürsün
Aç gözlü ile dost olma
İkram bilmez, Kural bilmez, Doymak bilmez, Üzülürsün
Görgüsüzle dost olma
Yol bilmez, Yordam bilmez, Kural bilmez, Üzülürsün
Kibirliyle dost olma
Hal bilmez, Ahval bilmez, Gönül bilmez, Üzülürsün.
Ukalayla dost olma
Çok konuşur, Boş konuşur,Kem konuşur, Üzülürsün.
Namertle dost olma
Mertlik bilmez, Yürek bilmez, Dost bilmez, Üzülürsün.

İyi ol fakat çok iyi olma,
Birazcık huysuz ol fakat çok değil,
İçinden geliyorsa dua et,
Eğer sana rahatlık veriyorsa arada bir küfür de et,
Etrafındakilere mümkün olduğunca dostça davran, müşfik ol.
Eğer bir gün kötü davranmanı gerektirecek bir durum karşısında kalırsan;
bağır, çağır, kır, dök ve unut!
Her zaman ve her yerde eline geçen bütün saadeti yakala,
en ufak bir parçanın bile kaçmasına izin verme,
Yaşa herşeyden önce, yaşa ve sırf tesadüfen bu dünyaya gelmiş olduğun için,
laf olsun diye günlerini geçirme.
Eğer gerçek aşkı tanıyacak kadar şanslıysan;
bütün kalbin, ruhun ve bedeninle sev!
Hayatını o şekilde yaşa ki;
her an kendi elini sıkabilesin ve
her gün faydalı olan, hiç olmazsa bir şey yapki,
gecelerin yaklaşırken örtüleri üzerine çekip kendi kendine
"ben elimden geleni yaptım" diyebilesin.
Düşüncelerin neyse hayatın da odur.
Hayatın gidişini değiştirmek istiyorsan düşüncelerini değiştir.

selam hanımlar.. bugün sabah Badeyi dr götürdük dün yine ateşi çok yükseldi sabahta su bile içemiyordu yavrum meğer Bademcikleri ve boğazı yara olmuş..ateşide ona bağlı olarak yükseliyormuş ama daha ateşi devam eder dedi dr ilaç yazdı cumaya kadar toplar kendini dedi..fitil verdi havale ihtimeline karşı .. yavrum sadece su içebiliyor sabah b çikolata istedsi verdim onu bile yutamadı tükürdü geri. neren ağrıyor dediğimde ağzını gösteriyor kuşum.. dua edin kızlar iyice yayılmadan atlatsın meleğim..

selam hanımlar.. bugün sabah Badeyi dr götürdük dün yine ateşi çok yükseldi sabahta su bile içemiyordu yavrum meğer Bademcikleri ve boğazı yara olmuş..ateşide ona bağlı olarak yükseliyormuş ama daha ateşi devam eder dedi dr ilaç yazdı cumaya kadar toplar kendini dedi..fitil verdi havale ihtimeline karşı .. yavrum sadece su içebiliyor sabah b çikolata istedsi verdim onu bile yutamadı tükürdü geri. neren ağrıyor dediğimde ağzını gösteriyor kuşum.. dua edin kızlar iyice yayılmadan atlatsın meleğim..

oyyyyyyy yavruma kiyamam yaaaaaa kiz bakicin biseyi yikamadan mi verdi acaba cunku agiz yaralari ve bakteriler genelde bundan onusuyor canim
kuzuma bolbol su ver
dondurma ver
ve corba kremali olanlardan.kiuzuma tekrar cok ama cok gecmis olsun
ilaclarinda tam bir alma saati olsun o bile cok etkiliyor gullummm.

hüsniyem çok geçmiş olsun kuzucuğa çok üzüldüm ummarım tez zamanda iyileşir bol bol çikolata ister hepsini yer.ve taptalı çikolata gibi bir kız olur...

Kızlar merhaba ....
Hüsniyecimm cook gecmıs olsun canım inş bir an önce atlatır.....
En azından sıkıntısını öğrendin ilaçları kullandın mı bişeyciği kalmaz prensesin...bide ağzını gösteriyormuş başladılar yavas yavas dertlerini anlatmaya...:46:

eymende sünnet olduğundan beri çişinden çok rahatsız olmaya başladı önceden bezi görünce kaçan çocuk şimdi bez alıp geliyor hemen yatıyor..büyüdülermi ne.şöyle küçük bebek olsada sevsek özledik dermişim.hastayım ya güvenle söylüyorum

eymende sünnet olduğundan beri çişinden çok rahatsız olmaya başladı önceden bezi görünce kaçan çocuk şimdi bez alıp geliyor hemen yatıyor..büyüdülermi ne.şöyle küçük bebek olsada sevsek özledik dermişim.hastayım ya güvenle söylüyorum

bu vesileyle biraz zorlasan bez işinide bırakır belki ......

Back