2009 Eylül Anneleri

gülcancım aynen katılıyorum canım.en güzel yaşlarımızı yaşıyoruz ama şükür evlatlarımız yanımızda tesellimiz onlar olsun napalım. sen nerene diyet yapıyon sorması ayıp 250 gram fazlalığın var bırak o da nazar boncuğun olsun.

inşallah başarılı olur bu diyett yaz geliyorrr mesajını aldım cevapladım

selam kızlar ben geldim...aylincim bekliyorum yorumlarını hadi..

hg şekerim aylin evlendi ...mete öğretmeninin nişanlısını bi kızla öpüşürken gördü....öğretmene söyledi öğretmeni inanmadı aslında inandı da...öğretmende gitti okula şikayet etti meteyi yine bi dram bu defa okuldan atılırsa daha mucize olmaz....ahmeti attı grup hala berrinle beraber diye....cemile hikmet karcıyı öğrendi...az buçuk bahsetti kendinden....devamı az sonra...

işler bitmemiş anlaşıan ....kız sen evdesin demi...iş başı ne zman....

slm kızlar nasılsınız??
off salgın var galiba hastayım sanırım grip oluyorum allah verede oğluşuma geçmese :2:

geçmiş olsun annemde rahatsız diyorum uzak dur yavrumdan ...:2:

Slm kızlar diyetteyim açııımmmmmm

ee kolay gele ozaman ben asla diyet yapamam herhalde.....

evet baharcım çok şükür cnm , öle deme ya 53 olmuşum boyda olmayınca hemen arka cephe büyüyo :))

sinem tekirdağlı bi arkdasımız daha var o da sinem merkezde oturuyo

diyete başlayanlar bende dahil olmak üzere inşallah istediğimiz sonuçlara ulaşırız tez zamanda..... ama benim diyetimde de herşey var tabi az olmak kaydıyla.. birşeyleri kısıtladığımda gözüm daha çok dönüyo en iyisi böyle sanırım...

doğru söylüyon gülcanım be.. ha bugün ha yarın derken ömür bitiyo gerçketen de...

sinemcim ben alıştım artık büyüyene kadar böyle..onlar dökecek biz toplayacaz...

saol bende yapamam diyordum ama bu diyet kolay geldi

filizcim diyetisyene mi gidiyorsun yoksa kendinmi yapıyorsun...

bu arada kızlar ariel konsantre persil jel omo otomat bingo soft bunlardan birini alıp kullanan varmı memenun kalan toz deterjanım bitti almak istiyorum...

bu arada kızlar ariel konsantre persil jel omo otomat bingo soft bunlardan birini alıp kullanan varmı memenun kalan toz deterjanım bitti almak istiyorum...

kendim yapıyorum diyetisyene gidersem yapamam o zor geliyo

öyle bi geçer zamankinin konusu biliyorum ama izlemıyodum dün denk geldim izledim aylinle soner niye birbirlerine kavuşmuyolar sözleşme falan nedir bi söyleyiver aylin bana

filiz aldım msjını saol cnm bende kalori diyeti yapıyorum günlük ort. kaç kalori alıyosun bende ister hamburger ye ister meyva 1000ni geçmemeye çalışıyorum

gülcanım 53 olsam öpüp başıma koycam. 5 kilo vermem lazım 53 e ulaşmam için benim.
filiz o diyet nassı oluyor az bahsetsene

iyi bari filizcimm inşallah istediğin kiloya varırsın...yaz geliyor dediğin gibi mikini giyip cuppp denize heyoo yazı sevmeyen varmı.........

canımm gülcanımm şincik sonerin hasta bir kardeşi var aylinle eskiden aynı okulda okuyorlarmış ayline aşık...sonracığıma abisinden rica etmiş zenginler ya hani elde edemiyecekleri birşey yokya ....aylinle evlendir beni diye oda çook saçma bir şekilde tanıştı aylini kendine aşık etti kendide bi güzel tutuldu...bizde yeni öğrendik sayılır murat efendiyi....aylin ondan kendisi evlenme teklifi edicek sandı oda kardeşi adına konuşunca işler sarpa sardı....ama yine eninde sonunda ylin teklifi kabul etti ve herşey bitti desem yalan olur yeniden başladı...

1000 bence çok az o kadar hızlı verirsen geri almak daha kolay oluyomuş ben 1200 yapıyorum inşallah faydası olur sen daha önce denedinmi bu diyeti

gülcanım 53 olsam öpüp başıma koycam. 5 kilo vermem lazım 53 e ulaşmam için benim.
Filiz o diyet nassı oluyor az bahsetsene

yediklerinin kalorisini hesaplıyosun günde 1200 en fazla 1300 kalori alıyosun ben geçen hafta çok dikkat etmediğim halde 750 gr verdim. Bir site var orayı incelersin ben adını özelden yollarım sana sporda yaparsan süper olur gerçi biz bebeklerle en iyi sporu yapıyoruz ama mesela oğlum dün eline bişiler almış vuruyodu bende oynamaya başladım hem spor oldu hem ona oyun

iyi bari filizcimm inşallah istediğin kiloya varırsın...yaz geliyor dediğin gibi mikini giyip cuppp denize heyoo yazı sevmeyen varmı.........

inşallah 5 kilo var kışın kilo kapanıyoda yazın zor

kızlar deterjan hakkında bilgi veren yokmu ......hiç kullanmadınız anlaşılan...

aylincim biçok deterjan kullandım hepside iyiydi..o yüzden bir marka özellikle veremicem..kafana göre takıl bence..
filizcim şu sitenin adresini ver bende bir bakayım.. birde bu kalori hesabı yaparken her yediğinizin kalorisini nasıl hesaplıyorsunuz.. anlatında bende yapayım bu diyetten..

evet baharcım çok şükür cnm , öle deme ya 53 olmuşum boyda olmayınca hemen arka cephe büyüyo :))

sinem tekirdağlı bi arkdasımız daha var o da sinem merkezde oturuyo
ne güzel bir de adaşım varmış kimmiş o gülcan.

canım ben en son bingo soft aldım ben beğendim çokta güzel kokuyor..yazdıkların zaten iyi markalar bence diğerleride güzeldir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…