demet hoşgeldin.
aylin biz de seni çok sevdik canım.
hüsniye süt dilimini ali efe de gündüzleri yiyormuş. ben varken nazdan onu bile istemiyo eşşek. hatta reklamında görüp babanemden istiyormuş mınam mınam diye :)
hoşgeldin demet.. bizim diş fırçalama denemelermiz komple ıslanana kadar suyla oynamayla bittiği için yaza ertelenmiş durumda..dediğin gibi yesinler ama cılkınıda çıkarmasınlar dimi..
neye canın sıkılıyor hayırdır...
bak ali efeye çok üçkağıtçı sen yokken hüpletsi sana gelince naz tuz.. az değil bu çocuklar yaa
hüsniyecim sorma koltukların üstüne çıkmalar, biz nazlar bi mızlamalar. babaneme hiç böyle değilmiş olmaması da iyi zaten kadıncağız 72 yaşında nasıl başa çıksın. aman onlar iyi anlaşsında napalım nazını çekeriz :)
demetcim anneliğini sorgulama canım yemeyen çocuk yemiyor yapaca bişi yok. keyiflerine kaldık veletlerin.
diş fırçalamayı denemedim bile yaza düşünüyorum ben de.
demetcim üzülme aynı şeyleri bizde yaşıyoruz.. yemek isteyince yiyorlar istemeyince en sevdiği yemek bile olsa yemiyorlar.. bak ne güzel iki öğün yiyormuş aralarda meyvesini de yiyormuş bu bile yeter yediği kadar artık..ben yemek konusunda Badeyi çok zorlamadığm halde bu gece hayır yemicem diye sayıklıyodu düşün..
ben kaçtım tekrar görüşürüz...
dearson hoşgeldin saglıkla büyüt bebegini
hoşgeldin canım..ee anlat bakalım kendinden biraz daha tanıylaım seni..
aynen gülcan .. beni duş olayı mahvediyor..sonra saçları kurut fönle offff offf
aylincim duruya da maşallah canım. beni de heyecanlandırıyor 1,5 yaş olayı nedense. pasta alıcam ben de kutlıcam :) babamız suyunu çıkardığımı düşünse de olsun :))))
ben de ali efe yi yanımda yatırmadım hiç. ama azcık büyüyüpte sarmaş dolaş koklaya koklaya uyuyacağım günleri iple çekiyorum.
dearson hoşgeldin aramıza. kendinden oğlundan bahsetsene biraz.
hoşgeldin canımm.....burasını bende 2 ay önce keşfettim mikemmel bi topik mikemmel insanlar güzel hatunlar ve mis kokulu bebişler kızlar sizi çoook seviyorumm sanal sevgide bambaşka oluya canım herkeşin yeri ayrı yane....umarım güzel vakit geçirirsin ben çıkıyorum şekerlerimmm....öpüyorum hepinizi annemin günü var bugün gidimde bol bol götüreyim yaptıklarından ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?