• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

selam kızlar. sümeyyecim sıhhatler olsun canım güle güle uzasınlar :)
ben de gitcem kuaföre de azcık daha bekliyim dedim konferansa kadar parlak parlak olayım bende :)

hüsniyecim ben de az önce bade hanımın fotolarına baktım çok şeker çıkmış kuzum maşallah. ama o şekerliğin altına bir canavar gizli belli bakışlar çakmak çakmak. :):):)

öyle tabi canım.. hepsi birbirinden güzel yavrularımızın ...kolay gelsin o zaman canım sana..bende aynen o kıvamdayım . burulacak kıvama geldi..

slm yine bi öğle vakti yine ben burdayım kısıtlı bizamanda
dearson ben malkaradayım cnm ama buralı değilim:)))ben gülcan buaarada

gülcaaaaaaan hoşgeldin bacımmmmm naber?
sinem kardeş dikkat et portakal suyu, kivi yeşillik falan yükle bünyeye. salgın fena geldi mi herkesi yokluyo

dearson ozaman bilirsin sen buraların nekadan güzel bi yer olduğunu ahh işte takılıyoz kocanların peşine, adın sinem mi ?yazdıysan görmedım

baharcım saol canım arkdasım hamd olsun ya uğraşıyoz evin içinde tıkıldık kaldık soguklardan eve yağıza yiyo yiyo derken yemiyo anam bu çocuk ya deli ediyo beni koca gün normal zaman da bi ögününü zor yiyo..sen nasılsın paşam nasıl

hüsniye fotoları bayıldım bende maşallah badeye güler yüzlü kuzum benım saçlarıda uzadıkça kıvırcık olmaya başlamış

aman allahım şu anda gördüğüm manzarayı görseniz.. oğlum içerde çizgi film izliyordu bende ona leblebi ve kuş üzümü koymuştum içeriye bir gittim ki heryer leblebi ve kuş üzümü birde yüzüme bakıp sanki ilk defa görüyomuş gibi eliyle göstererek ammannn yapıyo hadii sinem temizliğe...:1:

oooo hoşgeldiniz kızlar... maşallah kalabalık gelmişsiniz iyi olmuş yaa...
geçmiş olsun sinem aman dikkat bu sene gripler kötü geçiyormuş..

gülcanım aynı tıkılmışlık bizde de var. evin içinde geçiyor ömür resmen bu kışı bu yüzden hiç sevmiyorum ben. yaz gelsin artık diye diye getircem yazı :) ali efe de iştahsız canım orta karar gidiyoruz işte. ishaldi dünden beri babanem patates haşladı pirinç lapası verdi azcık toparlamış. dişler geliyor ya onun debelenmesi. napalım ha şöyle ha böyle derken bi bakmışız 60 yaşında nineler olmuşuz :)

sağol baharcım her halinden yaramazlık akıyo valla.. ama yinede çok tatlı bu kuzular..evet gülcan saçları uzadıkça kıvırcık oluyo aslında bayağı uazdı ama kıvrıldığından çok fark edilmiyo..anası babası bencede artık yaz gelsin hem gezelim rahat rahat hemde şu giydirme işkencesi bitsin...

sinemcim sen o manzarayı yeni görüyosan şükret.. ben badenin eline verdiğim şeyi dökmeden alırsam şaşırıyorum.. herşeyi dökmeye bayılıyor .. su içse onun bile kalanını döküyor sıpa..

aman baharcım valla bahar gelsede rahatlasak yaa en çok üzüldüğüm noktalardan biri bu şuan hayatımız en güzel yaşları ama değerini bilemiyoruz hızla geçip gidiyo

sinem (miş)bizimki bunu hep yapıyo kolay gele sana toplamak zor gelirse süperge tut gitsin

filiz bende diyetteyim dün başladım azimin sonu selamed inş.

Back
X