2009 Eylül Anneleri

hg hüsniyecimmm bende moron gibiyim bugün...iiiiiiiiiiiiiibaşım dişim totom off bide üstüne iş arkadaşımın babası kalp krizi geçirmiş 2 gün önce dün vefat etmiş ....öğlende evine gittik ama yoktu göremedim çoook kötüdür şimdi ALLAH SABIR VERSİN .....

çok geçmiş olsun aylin maşallah baştan ayağa bitmişsin bugün..valla her saydığın birbirinden zor bol bol ağrı kesici alırsın artık nereye kar ederse..arkadaşınada çok üzüldüm allah sabrını versin inşallah

selam kizlar
nasilsiniz
bebisleribniz nasil
kilolar verilmis oh neguzel
benimde basim dertte kg ile ama hayirlisi baslarim elbet biyerden
kizlar aksam menunuzde ne var offfffff bu yemek derdi insani strese sokuyor hergun degisik birsey..

çook sağol canımm şimdi antibiyotik bide ağrı kesici alıyorum bakalım geçer inşallah....üst üste geldi herşey...
ölümlü dünya işte ....ALLAH RAHMET EYLESİN...

selam kizlar
nasilsiniz
bebisleribniz nasil
kilolar verilmis oh neguzel
benimde basim dertte kg ile ama hayirlisi baslarim elbet biyerden
kizlar aksam menunuzde ne var offfffff bu yemek derdi insani strese sokuyor hergun degisik birsey..

hoşgeldin demetcimmm....
Ben dün mantar tavuk sote yaptımm...
Bulgur pilavı bu akşamada kaldı yanına bide salata yoğurt....

Bu hafta yemek olayını bitiriyorumm....eşim hafta sonu sinopa gidiyor amcasını ziyarete annemlerde kalıcam sanırımm....otel gibi iyi oluyoo ders çalışırım bende....

hoşgeldin demetcim.. iyiyiz çok şükür sen nasılsın ..
ben dün gece kıymalı karnıbahar yapmıştım canım..

hoşgeldin demetcim.. iyiyiz çok şükür sen nasılsın ..
ben dün gece kıymalı karnıbahar yapmıştım canım..

ohhhhhhhhhhh kzlar siz yemek olayini cozmussunuz
bende kalkiyim brokoli corbasi kabak mucver yapiyim geliyimmmmmm offfffff
ya erdenayi uyumasi icin yataga birakdim bir ciglik atti yanina gittim ki basini yatagin basligina vurmus basi sisdi kuzumunnnnn

napalım artık yemekler geceden yapııyo bizde ..oyy kıyamam çok geçmiş olsun kuzuna.. vurmasın anacım bu çocuk kafasını artık bir yerlere yazık ya..

napalım artık yemekler geceden yapııyo bizde ..oyy kıyamam çok geçmiş olsun kuzuna.. vurmasın anacım bu çocuk kafasını artık bir yerlere yazık ya..

offffffffffff oynak kurtlu biraz rahat durursa batiyo yerler anacim neyse allaha sukur biseyi yokkkkk

yaa kızlar şu steyi banada söyleseniz kalori hesaplamayı benimde kilolar aldı başını gitti yaza kadar toparlanmam lazım..

kızlar merhaba...........bugün benim doğumgünümm ........24 yaşına ayak ucunla basmış bulunmaktayım....

nice güzel yıllara aylincim.. hakkaten pek küçükmüşsün kız..valla yanınızda yaşlı kaldık..

doğum günün kutlu olsun nice senelere

çoook sağol canımmm

selamlar...
aylincim mutlu yıllar canım. daha küçükmüşsün sen de yahu....

teşekkür ederim bebeğimmm küçük falan değilim kızz yaş ilerliyor içim göçtü benim...

evet küçük anne ne güzel

zeynep varya (pushing..)en küçük anne o ben de 2.sıradayımm...

nice güzel yıllara aylincim.. hakkaten pek küçükmüşsün kız..valla yanınızda yaşlı kaldık..

sanada çoook teşekkür ederim..şekerim aramızda çift rakam yokya 1 2 yaştan bişecik olmaz....

hoşgeldin sinem nasılsın... dün sitenin adını sormuşsun kalori sepeti diye arat googleden bulursun canım

ehh öyle olsun bakalım ama seneye otuz oluyom yeni yaşımı hiç kutlamasam mı napsam:82:

benim hayalimdir....30 yaş .....bence kadının en güzel en olgun veee en çekici ve seksi olduğu dönem olduğunu düşünüyorumm...........uzmanların ve benim görüşüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…