çok geçmiş olsun aylin maşallah baştan ayağa bitmişsin bugün..valla her saydığın birbirinden zor bol bol ağrı kesici alırsın artık nereye kar ederse..arkadaşınada çok üzüldüm allah sabrını versin inşallah
selam kizlar
nasilsiniz
bebisleribniz nasil
kilolar verilmis oh neguzel
benimde basim dertte kg ile ama hayirlisi baslarim elbet biyerden
kizlar aksam menunuzde ne var offfffff bu yemek derdi insani strese sokuyor hergun degisik birsey..
hoşgeldin demetcim.. iyiyiz çok şükür sen nasılsın ..
ben dün gece kıymalı karnıbahar yapmıştım canım..
ohhhhhhhhhhh kzlar siz yemek olayini cozmussunuz
bende kalkiyim brokoli corbasi kabak mucver yapiyim geliyimmmmmm offfffff
ya erdenayi uyumasi icin yataga birakdim bir ciglik atti yanina gittim ki basini yatagin basligina vurmus basi sisdi kuzumunnnnn
napalım artık yemekler geceden yapııyo bizde ..oyy kıyamam çok geçmiş olsun kuzuna.. vurmasın anacım bu çocuk kafasını artık bir yerlere yazık ya..
kızlar merhaba...........bugün benim doğumgünümm ........24 yaşına ayak ucunla basmış bulunmaktayım....
doğum günün kutlu olsun nice senelere
selamlar...
aylincim mutlu yıllar canım. daha küçükmüşsün sen de yahu....
evet küçük anne ne güzel
nice güzel yıllara aylincim.. hakkaten pek küçükmüşsün kız..valla yanınızda yaşlı kaldık..
ehh öyle olsun bakalım ama seneye otuz oluyom yeni yaşımı hiç kutlamasam mı napsam:82:sanada çoook teşekkür ederim..şekerim aramızda çift rakam yokya 1 2 yaştan bişecik olmaz....
kızlar merhaba...........bugün benim doğumgünümm ........24 yaşına ayak ucunla basmış bulunmaktayım....
ehh öyle olsun bakalım ama seneye otuz oluyom yeni yaşımı hiç kutlamasam mı napsam:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?