2009 Eylül Anneleri

sağolun kızlar bende bingo deniyim ozaman ....baharcımm yeni jel deterjanlar varya hani deneyen varmı dedim bende alıcamda iyi değilse hiç almıyım dedim toz devri biticekmi bakalım....

sağol filizcim ama gelmemiş malesef... peki hesap yapmak zor olmuyor mu her yediğini nasıl hesaplıyorsunuz..

filizcim ben diyet konusunda bu kadar istikrarlı olabileceğimi sanmıyorum canım.
aylincim ben jel kullanmadım henüz daha.
nasıl kolayına gelecekse öyle yap cnm bu daha doğru

sağol filizcim ama gelmemiş malesef... peki hesap yapmak zor olmuyor
mu her yediğini nasıl hesaplıyorsunuz..

yolluyorum ama hata veriyo buraya yazayım kalorisepeti orayı incelersen zaten anlarsın yediğini seçip adet yada gram yazıyosun

sağol filiz cim bir bakayım uygun gelirse bende denerim...çıkanlarada iyi akşamlar.. bugünü bitirdik sayılır..

yağız kalktı yazamadım kızlar 1,5 saat uyuyup kalkıyo insan 2 saate tamamlar dimi

sinemcim onunda bi oglu var doruk kendisi ögretmen şeker mi şeker biri
aylin saol cnm allah razı olsun ohh olsun sonere dicam ama ayline yazık olmuş ozaman
filizcim uzun zaman olunca sıkılıyorum hemen vereyim bitsin sonrasında normal beslenırsem almıyorum ama 2 menü yiyince alınıyo
hüsniyecim ben bi yerden değil kendi kafama göre yapıyorum kalorileri belli zaten internetten kalori cetveli indir benım mutfak terazım yok gr la onlanrı artık göz kararı yapıyorum zamanla alışıyosun zaten hatta takıntı haline geliyo rejimi bırakmasanda hesaplıyosun ve yediğin zamanlarda hesaplamak zoroluyo:)))
baharcım fotolara aldanma sen kilo alınca topalak bişey oluyorum gururla sölüyorum 155 cm im

kızlar merhaba...öyle bı kosusuturmaca ıcındeyım kı anlatamam...doruk cok zayıfladı ve cok hareketli.11 kg a düştü...ustelık hala yemıyo bıde bu 1. sınıf benı cok yordu..bıtsın artık....
sız nasılsınız bakalım? kızanlar nasıl? :)

ama hep ıcınıızı bunaltmıyım...duymayanlara guzel bı fırsat haberı vermek ıstıyorum .sabıha paktunanın ucretsız kıtap kampanyası varmıs.sıtesınde gordum.
Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu

haberınız olsun...bebıslerı ve sızı optum

kızlar merhaba...öyle bı kosusuturmaca ıcındeyım kı anlatamam...doruk cok zayıfladı ve cok hareketli.11 kg a düştü...ustelık hala yemıyo bıde bu 1. sınıf benı cok yordu..bıtsın artık....
sız nasılsınız bakalım? kızanlar nasıl? :)

ama hep ıcınıızı bunaltmıyım...duymayanlara guzel bı fırsat haberı vermek ıstıyorum .sabıha paktunanın ucretsız kıtap kampanyası varmıs.sıtesınde gordum.
Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu

haberınız olsun...bebıslerı ve sızı optum

günaydın kızlar hepinize
uzun zamandır masamda olamadığım için yazamıyorum
geçmişi de okumaya kalktım ama baktım olacak gibi değil bi selam veriyim bari dedim
herkes iyidir inşallah
son sayfalara göz attım birazcık
doruk zayıflamış biraz galiba inşallah iştehı düzelir bir an önce
bu arada sabiha paktunanın diğer kitabını da üzretsiz almıştık ama ondan sonra nerdeyse hergün aradılar beni kampamyamız var diğerlerini de alın falan dişye
çok rahatsız oldum ben
gülcan zayıflamış sanırım
uzun zamandır face de giremedim ama tebrik ederim
bahsettiğiniz o kalori hesaplama sitesine de baktım baya faydalı görünüyor
bi ara fırsat bulup ben de denicem yediklerimi yazmayı
ama yediklerimizi eklerken sabah öğle akşam diye ayırmadan yazıyoruz sanırım
pek anlayamadım

günaydın herkese 64 ile başladım rejime dün akşam tartıldığımda 62.8 çıktım çok mutluyummmm

günaydın kızlar......dünden beri fenayım...kabızlık bi yanda hemoroid azdı...ara arada zonk zon diş ağrısı ...

selam hatunlar ben geldim.. bende dünkü bahsedilen siteye üye oldum becerebilirsem bende kalori hesabı yapıcam... başladım bugün hadi hayırlısı artık..biraz öncede limangoya baktım çok güzel kabanları kaçırmışım hemde 30 liraymış...

huu huuu hanımlar hoşgeldiniz....
sabiha paktunanın ücretsiz kitabını bende istemiştim ve bende senin gibi hergün aramalarından bıktım valla.. selam verdik borçlu çıktık ama artık açmıyom telefonlarını yada işim var deyip kapatıyorum.. bu arada son kitabınıda okudum güzel tavsiye ederim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…