Bizim burdada var bi kadın süper temizliyor ama haftalar öncesinden randevu alamk gerek kadında.çok yoğun ama eve girince bana şurayı sil demeyin ben hallederim diyor.100 tl alıyor ama helal olsun diyorsun..temizlik şirketi var 50 tl bayanlar geliyor ama ne bileyim.
kızlar bu arda Bade artık bir buçuk yaşında....birde badenin odasına böyle renkli renkli perde yaptırmak istiyorum .. önerileriniz bekliyom
hoşgeldin canım..ee anlat bakalım kendinden biraz daha tanıylaım seni..merhaba kızlar benimde eylül 2009 doğumlu bir oğlum var foruma yeni geldim.benide aranıza alırmısınız
valla aylin ben hiç yatagımı ayırmadım çok küçükken salonda sallıyodum bütün gece o ayrı tabi herkes yerinde yatsın hiç almıyorum yagızı anam bi gece hayatımız var onu da almasın sıpa inanın bence evde olmak daha yorucu üfff bana yapmak değilde duş almak zor geliyo
merhaba kızlar benimde eylül 2009 doğumlu bir oğlum var foruma yeni geldim.benide aranıza alırmısınız
hüsniye ali efe de kinderin çikosuna bayılıyor. o parmak parmak olanlar varya ufak onlardan 2-3 tane yiyebiliyor. arada veriyorum ben de ama iyi mi ediyorum bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?