2009 Eylül Anneleri

yaa benim de kadın tutup şöyle derinlemesine temizlik yaptırmam lazım ama evden soğudum desem yeridir taşıncam diye elletmek istemiyorum hiçbiryeri. bir de perdelerimin falan da yıkanması lazım ama şimdi yıkıcam 1 ay sonra ev hazır derseler yine yıka et uzun iş gibi geliyor misafir de gelen giden öyle çok olmayınca saldım gitti perdeler de öyle kalıversin nasıl olsa sigara içen yok evin içinde :) ama cidden çocuk olunca çalışsan da çalışmasan da dip temel temizlik olmaz gibi geliyo bana. hüsniyemin dediği gibi ona harcayacağım zamanı oğluma harcarım deyip o uyuyunca üstünkörü yapıyorum ben de.

kızlar bu arda Bade artık bir buçuk yaşında....birde badenin odasına böyle renkli renkli perde yaptırmak istiyorum .. önerileriniz bekliyom

ama haftasonu halıları verdim yıkamaya şükür :) taşınırken bi daha vercem artık napıyım.
duvarlar için birkaç sene sonra ben kağıt kaplatmayı düşünüyorum.

hg gülcan...oğluşun nasıl oldu sen evdesin yaa yaparsın anacımm priz kenarıda kalmaz duvarlarda...

akşamda sonra kocişini temzilemeye vaktin olur...bakın size ne anlatayımm ben kocamdan ayrı yatıyomyaa işi düşünce yanıma yanaşıyor...bende git diyomm sonra diyor gel oynaşalımm bende yok çok uykum var diyom bana diyor naz yapma içimden diyom ne nazı bee.içim göçmüş benim yaa sizinde öyle oluyormu dememin sebebi şu gülcancımm geçen izinliydim ya ozaman kendimi daha iyi hissediyordumm yani dinlenmiştim ya ince işlere vaktim ve takatım vardı........

hb tızlar evde oluncada hiç iş bitmiyo saçma saçma yerleri temizliyosun ben eskiden bukdar temiz değildim valla sıpa sayesınde böle olduk
hüsniyecim hiç bilmiyorum nerde ne var biz oda yapmamıştık yagıza burdan gittigimizde istiyorum 2 sene bu şekılde ıdare ederiz

maşallah badeye. aşılarını oldu mu kuzu?
perde için ben pazarda görmüştüm ya çok güzel çizgi film figürlü perdeler.

kızlar bu arda Bade artık bir buçuk yaşında....birde badenin odasına böyle renkli renkli perde yaptırmak istiyorum .. önerileriniz bekliyom

evet canımm duruda 1 buçuk yaşında bugün itibariyle...ALLAH uzun ömür versin yavrularımızla bir ömür yaşamayı nasip etsin inşallah....

valla aylin ben hiç yatagımı ayırmadım çok küçükken salonda sallıyodum bütün gece o ayrı tabi herkes yerinde yatsın hiç almıyorum yagızı anam bi gece hayatımız var onu da almasın sıpa inanın bence evde olmak daha yorucu üfff bana yapmak değilde duş almak zor geliyo

aşılarımı bu olmadık daha haftaya götürücem aşıya.. ama şimdiden içime dert oldu valla...ben çizgi filmli perde istemiyorum şöyle rengarenk cıvıl cıvıl olsun istiyoruma ma bakalım bulabilecek miyim..
duruyada maşallah allah onları ayırmasın bizden inşallah...bu arada bahsettiğin durum her evde aynı sanırım.. yorgunluktan insanın gözü birşey görmüyor.:))

merhaba kızlar benimde eylül 2009 doğumlu bir oğlum var foruma yeni geldim.benide aranıza alırmısınız
hoşgeldin canım..ee anlat bakalım kendinden biraz daha tanıylaım seni..

aynen gülcan .. beni duş olayı mahvediyor..sonra saçları kurut fönle offff offf

herkes benim gibi duş olayından muzdarip of of ne zor hem anne hem eş hemde çalışan bir bayan olmak

aylincim duruya da maşallah canım. beni de heyecanlandırıyor 1,5 yaş olayı nedense. pasta alıcam ben de kutlıcam :) babamız suyunu çıkardığımı düşünse de olsun :))))
ben de ali efe yi yanımda yatırmadım hiç. ama azcık büyüyüpte sarmaş dolaş koklaya koklaya uyuyacağım günleri iple çekiyorum.
dearson hoşgeldin aramıza. kendinden oğlundan bahsetsene biraz.

bende çok heyecan yaptım bu bir buçuk yaşını ama kutlamak aklıma gelmedi açıkcası..Bade ahnım bu aralar fazlasıyla çikolata tüketiğinden pasta almakta işime gelmiyo açıkcası..

hüsniye ali efe de kinderin çikosuna bayılıyor. o parmak parmak olanlar varya ufak onlardan 2-3 tane yiyebiliyor. arada veriyorum ben de ama iyi mi ediyorum bilmiyorum.

merhaba kızlar benimde eylül 2009 doğumlu bir oğlum var foruma yeni geldim.benide aranıza alırmısınız

hoşgeldin canımm.....burasını bende 2 ay önce keşfettim mikemmel bi topik mikemmel insanlar güzel hatunlar ve mis kokulu bebişler kızlar sizi çoook seviyorumm sanal sevgide bambaşka oluya canım herkeşin yeri ayrı yane....umarım güzel vakit geçirirsin ben çıkıyorum şekerlerimmm....öpüyorum hepinizi annemin günü var bugün gidimde bol bol götüreyim yaptıklarından ......

hüsniye ali efe de kinderin çikosuna bayılıyor. o parmak parmak olanlar varya ufak onlardan 2-3 tane yiyebiliyor. arada veriyorum ben de ama iyi mi ediyorum bilmiyorum.

bade için farketmiyo canım çikolata olsun yeter.. bende daha çok kinderin süt dilimini alıyorum daha faydalıdır belki diye ama çocuklarda haklı canım.. yenmez mi beee..yinede çok vermemek lazım tabi ama benimki yerini gördümü tamam bitirene kadar durmuyor.. parmağıyla gösteriyor orda orda diye..

selamm kizlar
nasilsiniz
yaaa su temizlik olayi hepimizde ayni anlasilannnnnnn offffffffff is bitmiyorrrrrrrrr bitmiyorrrrrr
cikolata olayoina gelince erdenayda yiyor sipa ama sonra mutlaka dis fircalamak istiyor disler fircalandigi surece sorun yokkkk nasil olsa dokulecek dislerrr ama mokunuda cikarmamak lazimmmmmmmm
offfffffffffffff kizlar canim sikiliyorrrrrrrrrr

demet hoşgeldin.
aylin biz de seni çok sevdik canım.
hüsniye süt dilimini ali efe de gündüzleri yiyormuş. ben varken nazdan onu bile istemiyo eşşek. hatta reklamında görüp babanemden istiyormuş mınam mınam diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…