2009 Eylül Anneleri

çok yoruldum öff ama ne iş yaptın diye sorarsanız hemen hemen hiç.perdeleri yıkandı camları sildim perdelere boyumda kavuşmadı sadece bi cama boyum kavuştu 2 perdeyide oraya taktım akşam eşim gelsinde kayınvalidemlerede merdiven vardı getirsin düzgün takarız..duvarları silen varmı aranızda.

iyi bende yazın taşınacam bendemi salsam.......eşim zaten sakın duvarları falan silme diye tembihledi akıllı bi kadın olup söz tutayım

selam kızlar.. gözün aydın sümeyyecim.. oğluşunula kavuşmuşsun canım.. ee hasta hsata neden yoruyon kendini sen bu kadar bakalım.. bırak olduğu kadar kızıyorummm

slm kızlar duvarları nasıl siliyosunuz cnm ya bende silecem neyle nasıl bilmiyorum

filiz bizim duvarlar krem rengi.ben kovaya yüzey temizleyici ve domestos koydum eski havlum vardı onunla sildim..

hüsniye valla sen yapmazsan ben yapmazsam ne olacak bu evin hali..sadece salonu derinlemesine temizliyorum diğer odalara dalarsam çıkamam zaten..

illa birinin yanması gerek diyosun sümeyye.. ama kuzum daha yeni tedaviden çıktın çok zorlama kendini.. zaten bir kıymık insansın boşver olduğu kadar.. ben hiç duvar falan silmedim duvarlarımda silinir değil zaten.. ama gelecek aya bir kadın tutup güzelce bir temzilik yaptırcam kendim yapmaya hiç gözüm kesmiyor

daha ne yapıcan şuna bak hasta halinle fazlasıyla yapmışsın zaten...bende 3 senedir evi badana yapmıyorum bakalım akşama dananın kuyruğu kopacak zam yapacakmı yaparsa eşim hemen çıkıcam dedim bende bahaneyle kurtulurum bu evden...

slm kızlar duvarları nasıl siliyosunuz cnm ya bende silecem neyle nasıl bilmiyorum

hg canımm benim teyzem marc varya yüzey temizleyici onunla domestosu karıştırıyormuş öyle siliyormuş..

benimde derin temizliğe ihtiyacımm var......

kadın bende tutacaktım ama sadece salon içinde gerek duymadım .yaparım ne olacak ki sadece salon dedim ama.ayy yerler camlar halılar kanepeler kapılar tv ünitesi masa...... bitmiyor bitmiyor bitmiyor

teşekkürler cnm

Bende duvarlar için kadın tutacam ama nasıl bulacam iyi birini daha önce hiç almadım

bitmez temizlik biter mi hiç.. ne kadar yaparsan o kadar gözüne batar orayı da burrayıda derken hiç bitmez valla.. ama temizliğinde tadı başka mis gibi oluyo her yer.. ayy valla bak benimde temizlik yapasım geldi şimdi

filiz ben arkadaşıma gelen temizlikçiyi çağırıcam.. daha önce bir kız gelmişti ama çok memnun kalmadım .. sende bir çevrene sor memnun olanlar varsa öyle çağır..

Bende duvarlar için kadın tutacam ama nasıl bulacam iyi birini daha önce hiç almadım

bu işi yapan çook ta iyi yapan pek yok ben 1 kere tavsiye üzerine çağırdım bekar bir kızdı ama süperdi 100 tl tüm evi köşe bucak temizledi....ozaman acil misafirim vardı çağırmak zorunda kaldım eşim çook karşı böyle şeylere...
diyoki anneme ver parayı temzilesin mesela dicen bizim kaynanatör totosunu kaldıramıyor yerinden gel bana temizliğe dicem haa diyomm..... amma devrik oldu cümle ya....hem yazıp hem çalışırsan böyle olur işte...

Bizim burdada var bi kadın süper temizliyor ama haftalar öncesinden randevu alamk gerek kadında.çok yoğun ama eve girince bana şurayı sil demeyin ben hallederim diyor.100 tl alıyor ama helal olsun diyorsun..temizlik şirketi var 50 tl bayanlar geliyor ama ne bileyim.

bende eskiden hç ihtiyaç duymazdım ama şimdi artık mecburi gibi geliyor bana.. hem çock hem çalışmak hemde derin temizlik yapmak olmuyo malesef.. herşeyi üstten üstten yapıyoz..derinlemesine yapayım dersem vaktim olmuyo..hem ona harcıyacağım zamanı kızıma harcarım ondan çalmamış olurum giden cepten gitsin napalım

peki sadece duvarlar için alsakta tam paramı öderizyada tam gün alsak duvar temizlik halı hepsini yetiştirirmi

slm kızlar ohh ortalık mis gibi domestos kokuyo almış gitmiş muhabbetiniz
yaa siz duvarları nasıl siliyonuz saten boyamı duvarlar ben anca priz anahtar kenarlarını leke olan yerleri siliyorum onda bile duvarın boyası çıkıyo plastik boya

onu konuşursun gelen temizlikçiyle ona göre hareket edersin canım..
hoşgeldin gülcan .. her boya silinmiyo onların boyası farklı ouyor.. ama rahat tabi hemen sil geçsin..işte insanada ekstra iş oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…