• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

demet hoşgeldin.
aylin biz de seni çok sevdik canım.
hüsniye süt dilimini ali efe de gündüzleri yiyormuş. ben varken nazdan onu bile istemiyo eşşek. hatta reklamında görüp babanemden istiyormuş mınam mınam diye :)

hb canim yerim aliefeyi ben bak maasallah yemeye baslamis bebisin asil bebis yiyorda annesine naz yapiyorrr kiyamm yaaaa

offfffffff yaaaa yeme olayi bizde hep kriz bazen atlatiyoruz yine buluyor biziiiii..

demetcim yemek olayı bizde de kriz canım. şöyle oh diyemedik bir türlü. şimdi alt köpekler geldi ishal de eklendi. öyle iştahı var diyemem yani.

hoşgeldin demet.. bizim diş fırçalama denemelermiz komple ıslanana kadar suyla oynamayla bittiği için yaza ertelenmiş durumda..dediğin gibi yesinler ama cılkınıda çıkarmasınlar dimi..
neye canın sıkılıyor hayırdır...

bak ali efeye çok üçkağıtçı sen yokken hüpletsi sana gelince naz tuz.. az değil bu çocuklar yaa

:80:
hoşgeldin demet.. bizim diş fırçalama denemelermiz komple ıslanana kadar suyla oynamayla bittiği için yaza ertelenmiş durumda..dediğin gibi yesinler ama cılkınıda çıkarmasınlar dimi..
neye canın sıkılıyor hayırdır...

bak ali efeye çok üçkağıtçı sen yokken hüpletsi sana gelince naz tuz.. az değil bu çocuklar yaa

erdenaya sikiliyorum canim ya yememesi her anne gibi birseylerii yanlis yapiyorum diye dusunce ye daliyorum bizim esssk 2 ogun yiyorrrr ve meyve ve kuru meyve yiyor aralardaa offffff ne yapicam bilmiyorum degisdirmeye calisiyorum essek hic bisey yemiyor o zamanda.:50::50::50::50:

hüsniyecim sorma koltukların üstüne çıkmalar, biz nazlar bi mızlamalar. babaneme hiç böyle değilmiş olmaması da iyi zaten kadıncağız 72 yaşında nasıl başa çıksın. aman onlar iyi anlaşsında napalım nazını çekeriz :)
demetcim anneliğini sorgulama canım yemeyen çocuk yemiyor yapaca bişi yok. keyiflerine kaldık veletlerin.
diş fırçalamayı denemedim bile yaza düşünüyorum ben de.

demetcim üzülme aynı şeyleri bizde yaşıyoruz.. yemek isteyince yiyorlar istemeyince en sevdiği yemek bile olsa yemiyorlar.. bak ne güzel iki öğün yiyormuş aralarda meyvesini de yiyormuş bu bile yeter yediği kadar artık..ben yemek konusunda Badeyi çok zorlamadığm halde bu gece hayır yemicem diye sayıklıyodu düşün..

hüsniyecim sorma koltukların üstüne çıkmalar, biz nazlar bi mızlamalar. babaneme hiç böyle değilmiş olmaması da iyi zaten kadıncağız 72 yaşında nasıl başa çıksın. aman onlar iyi anlaşsında napalım nazını çekeriz :)
demetcim anneliğini sorgulama canım yemeyen çocuk yemiyor yapaca bişi yok. keyiflerine kaldık veletlerin.
diş fırçalamayı denemedim bile yaza düşünüyorum ben de.

canim eline simdiden firca verin ben oyle banyoda durupda 5dk fircalatmiyorum macununu sikiyorum eline veriyorum fircasini babasida aliyor fircasini beraber fircaliyor banyoda fazla kalamadigi icin gezerek fircaliyorlar agzini yiykaip uyutuyorum .ise yariyor yani biz ilk disi cikdikdan sonra fircalamaya basladigimiz icin kendisi rahatsiz oluyor fircalamayincaaaa

demetcim üzülme aynı şeyleri bizde yaşıyoruz.. yemek isteyince yiyorlar istemeyince en sevdiği yemek bile olsa yemiyorlar.. bak ne güzel iki öğün yiyormuş aralarda meyvesini de yiyormuş bu bile yeter yediği kadar artık..ben yemek konusunda Badeyi çok zorlamadığm halde bu gece hayır yemicem diye sayıklıyodu düşün..

oyyyyyyy kuzuma kiyamam yaa
ya zaten ben yedirmiyorum onune koyuyorum beyfendi ne yerse oooo oyle cokda yedigi yok ama gunde 2 kere mok etmeyi biliyor sipaaaaa

eline fırçasını veriyorum nasıl diş fırçalaması gerektiğini biliyo hatta benim dişlerimi bile fırçalıyo güzelce ama onun derdi suyla oynamak olduğu için lavabonun başında mızırdanıp duruyor sıpa...

kakadan laf açılmışken dün ilk defa Bade kakasından rahatsız oldu ve kaka diyip beni banyoya götürdü..ayy çok hoşuma gitti.. büyüyo sıpam

dearson hoşgeldin saglıkla büyüt bebegini

hoşgeldin canım..ee anlat bakalım kendinden biraz daha tanıylaım seni..

aynen gülcan .. beni duş olayı mahvediyor..sonra saçları kurut fönle offff offf

aylincim duruya da maşallah canım. beni de heyecanlandırıyor 1,5 yaş olayı nedense. pasta alıcam ben de kutlıcam :) babamız suyunu çıkardığımı düşünse de olsun :))))
ben de ali efe yi yanımda yatırmadım hiç. ama azcık büyüyüpte sarmaş dolaş koklaya koklaya uyuyacağım günleri iple çekiyorum.
dearson hoşgeldin aramıza. kendinden oğlundan bahsetsene biraz.

hoşgeldin canımm.....burasını bende 2 ay önce keşfettim mikemmel bi topik mikemmel insanlar güzel hatunlar ve mis kokulu bebişler kızlar sizi çoook seviyorumm sanal sevgide bambaşka oluya canım herkeşin yeri ayrı yane....umarım güzel vakit geçirirsin ben çıkıyorum şekerlerimmm....öpüyorum hepinizi annemin günü var bugün gidimde bol bol götüreyim yaptıklarından ......

tşk ederim kızlar hoşbulduk.benim bebeğime bakacak kimse olmadığı için çalışamıyorum.2yaşımızı bir dolduralım oğlum kreşe bende işe inşallah.gerçi evdeyken bile çok zor oluyor çalışırken ne yaparım bilemiyorum.oğlumun adı can 16 eylülde doğdu.bizim yemekle ilgili pek sıkıntımız yok allaha şükür karnı aç olduğu sürece yer herşeyden.bizim tek problemimiz var emziriyorum ve memeye çok düşkün sadece keyif yapmak için gündüzde gecede çok sık meme istiyor.bıraktırmayada kıyamıyorum henüz.ben oğluma diş fırçası vermedim henüz doktor diş fırçası verme daha su ile temizle dedi nasıl olcaksa su ile temizlemek.bende tülbenti yıkayıp siliyorum dişlerini...

[QUOTE=dearson senin adin ne
senide uyku tutmadi galiba
can kac kg kac cm iyi yedigine gore masallahhhhh:nazar:

adım sinem canım evet uykum kaçtı:1:
oğlum 11 kilo boyunu tam bilemiyorum şuanda benim oğlum biraz kilosu fazlaydı bu aralar boy attığı için çok çabuk uzuyor bayadır da ölçmedim.ama şimdi kilosu tam ideal sanırım..

kızlar nerlerdesiniz yahu ÖBGZ yorumları yapıcaz bugün bi günaydın bile diyemedim yaa......:31:

slmlar aylin filmi anlat ben dünkü yorgunlukla erken yattım filme bakmadım.1,5 yaş konusunda aklıma yattı aslında biz kardeşimden dolayı eymenin doğum gününü kutlamadık 1,5 yaşındamı kutlasak bizde buçuk buçuk gideriz ne olacakki.bu arada bugünde mutfak temizliği var.ama sabah kuaföre gittim saçımı kestirdim.yüzümü parlattım geldim:1:

kız sümeyye gene durmuyon sen yerinde.. kutlayın tabi canım bende geçen sene kutlamıştım badenin altıncı ayını..bende kuaföre gitcem çıkışta saçlarımı kestireyim yüzümü gözümü parlatayım benimde vakti geldi... bu arada oğluşun çok yakışıklı kız maşallh çak tatlı olmuş ne zamandır yazacam unutuyom..

tşkrler hüsniyecim hangi yavru çirkinki bugün eymenin fotosunu çıkartırdım annemlere gönderdim.anneme süpriz olacak.
mutfağı hastaneye gitmeden önce silmiştim aslında sadece mutfak dolabının kapılarını silecem camını sildim bide buzdolabının içide mahvolmuş silmeden.olmaz.
benim yüzüm görünmez haldeydi aslında iyiyidi evde sözüm geçiyordu sakalı olanın sözü geçermiş ya.:))))))))

Back
X