evet gördüm durunun resimlerini gerçektende benziyo fıstıklar..keşek face hesabın olsada daha çok görsek resimlerinizi ..ohh ne güzel üç gün keyfini sür bol bol kızınla bool bol koklaş..bazen gündelik hayatın koşturmasına çok takılıp keyifli zaman geçiremiyoruz malesef..
jherkes aynı şekilde kandırıyo beni valla oysaki fazla kilo kmseye yakışmaz biliyomhani öyle çok zayıf olmadım hiç ama 58 kiloyken çok daha iyi görünüyodum ve kendimi çok iyi hissediyodum.. 58 inmek amacım ama 15 kilo verdim ama bu son 7 kilo gözümde büyüyo resmen ama yaza kadar en azından 3-4 kilosunu vermek için çabalıyacam..
selam ben geldim ama ancak yazabilme şansım oldu.. üç günün güzel geçmiş kızınla sevindim bunlar bir gün iyi yerse bir gün yemiyolar artık takmamak lazım sağlıkları yerinde olsun yeter...
canım ben 66 ile hamile kaldım hamileleliğdede 15 kilo aldım ..şuan 64 üm (sabah tartıldım bir kilo vermişim) ama hamilelik öncesi kilolarımıda atmaya uğraşıyom..
tekrar tebrik ediyorum canımm gerçekten iyi başarı...bende 59 kilo ile hamile kaldım 70 kilo ile doğum yaptım...şuan 57-58 arası değişiyor...benim hedefim aslında 52 eşimin kilo takıntısı var durmadan beni uyarır ama gel gelelim göbeğim var kilom fazla yokta...
günaydın atom karıncanın sadce karıncası var artık dün oğluşumuda eve getirdik ama benim yattığım salona girmedi tabi bugün salonda derinlemesine temizlik var sabah 7 de perdeleri attım daha bitmedi sonra kanepe örtüleri yıkanacak yerler camlar çamaşır suyu ile yıkanacak öffffffffff çok çalışmalıyım çokkkkkkkkkkkkkkk
ha birde aşağıdaki tweetine bandığım şeylerde neyin nesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?