• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

selam kilo konusunda memnunum belki 2-3 kilo daha veririm o kadar hiç diyet yapmadan kurtulanlardanım şanslıyım bekarlıktan bile daha az kilodayım şuan ve vücudum toparlanıyo artık (eşim bile farketti)bel inceldi oyuntular falan filan bir 59 oluyorum bir 60 boyumda 1,65 üstü idare ediyorum işte saçlarıda boyattım yine yeni yeniden ben kendimi kötü hissedersem daha kötü görünüyorum o yüzden kendimi motive ediyorum artık :))

selam kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim artık gündüzleri giremiyorum
hafta sonuda kimse olmuyor yaaa

bi diyiverin bana gızlar ya bizim sağ alt ikinci azı şiş bukdar erken çıkarmıki şimdiden yerini yapıyosa mok. yedik demekki:P

evet gördüm durunun resimlerini gerçektende benziyo fıstıklar..keşek face hesabın olsada daha çok görsek resimlerinizi ..ohh ne güzel üç gün keyfini sür bol bol kızınla bool bol koklaş..bazen gündelik hayatın koşturmasına çok takılıp keyifli zaman geçiremiyoruz malesef..

bakalımm eşim laptop alcakmış belki ozaman kandırırım onu beraber açarız koyarım canımm....çoook iyi vakit geçirdim bol bol oyunlar oynadık kızımla yemeside fena değildi ....arada böyle iyi oluyor...

jherkes aynı şekilde kandırıyo beni valla oysaki fazla kilo kmseye yakışmaz biliyom :43: hani öyle çok zayıf olmadım hiç ama 58 kiloyken çok daha iyi görünüyodum ve kendimi çok iyi hissediyodum.. 58 inmek amacım ama 15 kilo verdim ama bu son 7 kilo gözümde büyüyo resmen ama yaza kadar en azından 3-4 kilosunu vermek için çabalıyacam..

kızz sen gebeyken kaç kilo aldın ki...:53:ama tebrik ederim seni tahmin ettiğim gibiysen epey kilo vermişsin ....:46:

selam ben geldim ama ancak yazabilme şansım oldu.. üç günün güzel geçmiş kızınla sevindim bunlar bir gün iyi yerse bir gün yemiyolar artık takmamak lazım sağlıkları yerinde olsun yeter...

canım ben 66 ile hamile kaldım hamileleliğdede 15 kilo aldım ..şuan 64 üm (sabah tartıldım bir kilo vermişim) ama hamilelik öncesi kilolarımıda atmaya uğraşıyom..

selam ben geldim ama ancak yazabilme şansım oldu.. üç günün güzel geçmiş kızınla sevindim bunlar bir gün iyi yerse bir gün yemiyolar artık takmamak lazım sağlıkları yerinde olsun yeter...

canım ben 66 ile hamile kaldım hamileleliğdede 15 kilo aldım ..şuan 64 üm (sabah tartıldım bir kilo vermişim) ama hamilelik öncesi kilolarımıda atmaya uğraşıyom..

tekrar tebrik ediyorum canımm gerçekten iyi başarı...bende 59 kilo ile hamile kaldım 70 kilo ile doğum yaptım...şuan 57-58 arası değişiyor...benim hedefim aslında 52 eşimin kilo takıntısı var durmadan beni uyarır ama gel gelelim göbeğim var kilom fazla yokta...:23:

tekrar tebrik ediyorum canımm gerçekten iyi başarı...bende 59 kilo ile hamile kaldım 70 kilo ile doğum yaptım...şuan 57-58 arası değişiyor...benim hedefim aslında 52 eşimin kilo takıntısı var durmadan beni uyarır ama gel gelelim göbeğim var kilom fazla yokta...:23:

ayy sağol canım bak şımardım şimdi.. benim eşim sağolsun öyle takıntıları yok hatta balık eti sever ama ben şu an balığında fazlasıyım 58 olunca ideal oluyom ne zayıf ne şişman..o göbek bendede var hep vardı hatta vücut yapım öyle.. ondan da artık bol bol mekik çekerek kurtulucaz..

selam kızlar. haftasonu 38 bedn elbise aldım çok güzel durdu üstümde. mutlu oldum. taaaa ki 40 beden pantalonu da alana kadar :)))) 58 kiloyum ama vericimmmm vericimmmmm :8:

evet hüsniyecimm....hakılısın bebeğimde olmuyor işte rutin işler yorgunluk derken ben kendimi yatağa zor atıyom hele şimdi aöf sınavlarıda çıktı netcez bilmiyom gari...:18:

baharcımm güle güle giy tatlım elbiseni bende yazın alışveriş yapmayı çook severimm .....geze geze günlerde uzun...ohhh bebeişimin arabasını alıyorummm....yazı özledim bir an önce gelsede bol bol gezsem tozsam...

evet aylincim olmuyo bende spor yapamıyorum artık.. geçen sene Bade erken yatıyordu o zaman geç de olsa biraz yapıyordum ama şimdi bende yapamıyorum.. platese gitmek istiyorum ama zamanım yok gidebilirsem yaza gitmeyi düşüyorum..

güle güle kullan baharcım..bedenlere takılma çünkü her kalıba göre değişiyor malesef.. bazı pantolanların 40 bedeni ancak olurken bazılarında 38 çok rahat bile kalıyor..

teşekkür ederim kızlar.
aylin walla ne güzel biz ali efe ile koştur koştur yapıyoruz alışverişi. ctsi onu da götürdük ama öyle uzun uzadıya bakma şansımız olmuyor paşanın istediğini yapmaya çalışıyoz genelde. biz de pazar günü o uyurken kocamla çıktık aldık bişiler. arabasında uslu uslu bakınan uyuyan bebek gördüm mü olduğum yere çöküp ağlayasım geliyor :D
hüsniyecim haklısın canım. kalıplar değişiyor. 40 bedene de takılmıyorum pek. benim yapım böyleydi zaten doğumdan önce de. 38 giyerdim 40 oldum. 38 e düşmem zor değil :)
buraya kış geldi kızlar acayip bir soğuk var ya

ayy sorma bahar bende deli oluyorum arabasında güzel güzel oturan çocuk gördüğümde.. benim ki hadi oturmasın yanımda yürüsün yada kucağımda dursun oda yok.. sürekli o önde biz arkada koşturuyoz.. o yüzden alışveriş mi oda neymiş.. unutum valla.. artık netten alıyom birçok şeyi napimm

:3: günaydın atom karıncanın sadce karıncası var artık :21: dün oğluşumuda eve getirdik ama benim yattığım salona girmedi tabi bugün salonda derinlemesine temizlik var sabah 7 de perdeleri attım daha bitmedi sonra kanepe örtüleri yıkanacak yerler camlar çamaşır suyu ile yıkanacak öffffffffff çok çalışmalıyım çokkkkkkkkkkkkkkk
ha birde aşağıdaki tweetine bandığım şeylerde neyin nesi

:3: günaydın atom karıncanın sadce karıncası var artık :21: dün oğluşumuda eve getirdik ama benim yattığım salona girmedi tabi bugün salonda derinlemesine temizlik var sabah 7 de perdeleri attım daha bitmedi sonra kanepe örtüleri yıkanacak yerler camlar çamaşır suyu ile yıkanacak öffffffffff çok çalışmalıyım çokkkkkkkkkkkkkkk
ha birde aşağıdaki tweetine bandığım şeylerde neyin nesi

günaydın canımm kolay gelsin şekerim bu arada gözünaydın oğluşunada kavuşmussun...

Back
X