• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

kg konusu açılmış off kızlar benım bi iştahım açıldı sormayın yarım kg baklavayı yuvarlıyorum:17:
4-5 kılo aldım sıkıntıdan homını yiyorum valla acilen birinin bana dur demesi lazım depresyondayım galiba:14:

günaydın kızlar.......geçen hastanede benimle aynı troit ameliyatı olan arkadaş 1 ayda 10 kilo almış korktum ama ben zayıfladım o nasıl almış anlamadımki

selam kızlar... gülcanım benimde bu aralar iştahımın maşallahı var yemeyeyim diyorum ama bazen zapt edemiyorum kendimi bende kilo almaya başladım daha vermem gereken kilolar varken hemde.. ama sen bayağı zayıflamıştın 4-5 kiloyu çok kafana takma keyfine bak...ye gitsinn

hüsniye ordan yırtıyom zaten aman bi gr et bin ayıp örter demişler:1: sümeyye o arkadas nasıl başarmış ki öle bi anda sadece troid den alınmaz oka

evet gücanım sen vereceğin kadar verdin şimdi alsansa nasıl olsa nasıl vereceğini biliyosun takma kafana.. bende bir kurtulsam şu kilolardan bir şu çenemi kapalı tutabilsem olmuyo işte ..

burda da havalar soğudu ama son günleri artık kışın bunlarıda atlatırsak geriye birşey kalmaz sanki..sonra yaz gelsin tatail gelsin bol bol keyif yapalım

üff ya bu iştah meselesi hüsniyecim ben yapmasınıda yemesinide severim bazen doydugu bılmem bazen yemek istemem dengesizim galiba :)) sanada yakışıyo cnm ya öle çok fazlan yok balık etlisin sen çok zayıf oldugun zamanlar oldumu

mart 15 ten sonra tamamdır inş. yağızı tutamıyorum evde sıkılıyo sıpa topu kaptıgı gibi açıyo kapıyo çıkcakmış anam çocukta haklı anası hamılelıkte 5000km yol yaptı nerdeyse

jherkes aynı şekilde kandırıyo beni valla oysaki fazla kilo kmseye yakışmaz biliyom :43: hani öyle çok zayıf olmadım hiç ama 58 kiloyken çok daha iyi görünüyodum ve kendimi çok iyi hissediyodum.. 58 inmek amacım ama 15 kilo verdim ama bu son 7 kilo gözümde büyüyo resmen ama yaza kadar en azından 3-4 kilosunu vermek için çabalıyacam..

evet bade de yağız gibi durmuyo evde günde iki kere dışarı çıkmasa strese giriyo hanım..Allahtan buralrın kışı pek kıştan sayılmadığından güneşi gördümü bakıcım parka götürüyor.. bizimkide daha kırkı çıkmadan alışveriş merkezine götürürsen böyle olur işte..sokaktan eve gelmez..

gerçekten sende kötü durmuyo benımde zayıfladıgımda yüzüm çöküyo mesela ama senin kendini nadıl rahat hissediyosan ideali odur havalar biraz ısınsın badeyle çıkıp dışarı yürürsünüz şimdi kışın hareketler sınırlı hem verdiğin 15 kılodan sonra 5 kılo sana çerez gelır 1-2 ayda verırsın biraz dikkat edersen

gerçekten sende kötü durmuyo benımde zayıfladıgımda yüzüm çöküyo mesela ama senin kendini nadıl rahat hissediyosan ideali odur havalar biraz ısınsın badeyle çıkıp dışarı yürürsünüz şimdi kışın hareketler sınırlı hem verdiğin 15 kılodan sonra 5 kılo sana çerez gelır 1-2 ayda verırsın biraz dikkat edersen

evt 15 kilo verdim çok şükür ben doğum sonrası öyle kalırım hiç veremem sanıyodum ki benim bünyem çok müsaittir kilo almaya öyle çok abartı iştahımda yoktur zaten .. abur cubura dayanamam sadece onu engelleyebiliyorum istersem.. şu şubat tatili bozdu işleri annem gelince bende serdim kendimi ne pişirdiyse fazla demedim geç demedim yemeye başladım şimdi onu toparlamam gerekiyo ama biriki haftada tekrar sıkarım kendimi ki yaza rahat gireyim..
ben zaten senin fotolarına görünce şok geçirdim nasıl bu kadar zayıflayabildin diye ama yüz zayıflaması biraz bünyeye bağlı ama yinede çok güzel oldun ..

kuduruk anam bunlar ben zaten yağızı badeye benzetiyorum kız versiyonu bade gibi olur yüzünün yuvarlaklıgı saçları falan

hehehh dogum sonrası oluyo galiba bende oturup aglıyodum bukadar kıloyu nasıl vercam diye bide itiraf edeyim kendimi öle çok şişmanda görmüyodum şimdikinden 20 kılo fazlaydım :26:

ooo hatunlar kilo muhabbeti almış yürümüş. ben de baya muzdariptim. hala da tam istediğim kiloya inemedim. 3-4 kilo versem sevincem 5-6 verirsem tadımdan yenmicem :D yemekle aram yok ama abur cubur verdin mi kilo kilo yerim. yaz meyveleri çıkınca benim de umudum işte. meyve yerim bolbol diyorum. eski pantalonlarıma girme umudundayım hala :) bana da herkes bu kadar yeter verme diyorlar gülcan senin gibi benim de yüzüm çöküyo kilo verince. ama kararlıyım vericimmmmmm :)
ya dışarı çıkma konusunda da en muzdarip benim oğlum sanırım. haftada bir avm ye gidersek dışarı çıkmış sayıyoruz çocumu kışın :( babanem çıkartamıyo çıkartsa da nereye çıkartsın nasıl zapt etsin makara gibi koşuyo babası zor yakalıyo :( yaz gelse de serilsek yollara ya

desene bahar başımıza ne geliyosa abur cuburdan geliyo.. onları kestik mi sorun kalmıyo ama onlarsız da nasıl yaşanır bilmiyorum..ama inşallah kendimi toplayıp yaza formda girecem hayırlısıyla..
babaannen tek başına nasıl çıkarsın kadıncağız biz Badeyi iki kişi zapt edemiyoz kaşla göz arasında gözden kayboluyo sıpa..birde peşinde koşunca oyun sanıyo daha çok kudurup hızlanıyo bazen yetişemiyom bile..o yüzden her çarşı dönüşü perişan halde eve geliyom..

evet gülcanı bende Badeyla yağızı benzetiyom birbirine ikiside kuduruk.. zaten oğlum olsaydı adını yağız koyacaktım o yüzden bazen bakıyom resimlerine erkek olsa böyle olurmuş diyom..

hüsniyecim evet abur cubursuz olmuyor neyseki yaz meyvelerini gördüm mü ben abur cuburu unutuyorum :)
bizim de dışarı çıkmamız eve gelmemi olay oluyor.eşim pek dışarı çıkmak istemiyor haliyle. adam sürekli çocuğun peşinde koşkoş :) e ama napalım haftada 1 gün çıkacak o kadar koşalım dimi.

Back
X