aylin neye kırıldın ki güzelim. bilmeden bişi mi yaptık acep_?
anladım aylincim. yazılı anlaştığımız için burda bazen bilmeden farklı yerlere gidebiliyor yazılanlar. belki o arkadaş ta seni tersleme amaçlı yazmamıştır da öyle anlaşılmıştır canım.
husniye,aylin
kizlar biliyormusunuz en basarili kadinlar hep citipiti olanlardir ornekkkkkkkkkkkkk
bahar,meryem husniyeeeeeee
sagliklari yerlerindeye ona sukredin kizlar boy,kg fasa fiso gercek gorunumleri ergenlikde basliyorrrr nasil degisiyorlarrrrrrrr ..
oyyyy uykusuzluk fena. kaç saat uyumalılar acaba bu yaşlarında?
biz de iyiyiz gülüm. kuduruğun peşinde anne baba olarak koşuşturuyoruz.
demetcimm bende öyleyim amaaa.....
hayatim senin fotonu hic gormedimkiiiiiiiii bakkkkkkk sende oyleysen niye takiyorsun kizinin kgsini bosver
dengesiz konusanlarada sagligi yerinde o bize yeter deeeeeee
hem kg o kadar onemliyse buyuyunce neden manken gibi zayif olunmak isteniliyor kiiiiiiii
ahh canım saolasın ya ogluma güvenebilsem götürürüm ama en iyisi babayı beklemekcanım istanbulda yakının varsa 1 haftalığına gel burdaki araştırma hastaneleri çook iyi ben yarın bağcılar devlet hastanesine randevu aldım duruyu götürcem...kimsen yoksa bize gel..
inş. öledir hüsniyecim ya demir değerlerinde sorun yok digerlerinde var inş. ilaçlar yapmıştır onlarıdaselam kızlar ben geldim...
gülcanım geçmiş olsun canım arakadaşların dediğine katılıyorum hemen panikleme ilaçlar değerleri bayağı bir değiştiriyo.. hatırlarsan Badenin karaciğer değerleri de atlattığı hastalık nedeniyle yüksek çıkıp üzmüştü bizi.. umarım hiçbirşeyi yoktur yağızımın..
aynı ateş azı dişlerinde bizde de oldu başka hiçbir hastalık belirtisi yokken üç gece nöbet tutmuştuk ateş yüzünden başında.. ama 10 gün sonra dr kontrolümüz var orda sorucam dr bakalım oda dişten mi diyecek merak ediyorum..
birde dr 1,5 yaşa gelince göz kontrolü yaptırmamızı söylemişti siziinde dr istedi mi acaba?
baharcım saolasın cnm ama drlar benım aklıma kurt düşürüyo 2seferdir duyunca insan üzülüyo ister istemezselam kızlar.
gülcanım geçmiş olsun canım. arkadaşlar demşler zaten hemen aklına deli deli şeyler getirme.
aylincim ne demek kimsesi yok istanbulda. biz ne güne duruyoruz ayol aaaaaa...
hüsniyecim bade de aliefe gibi hastaneyi yıkanlardan sanırım. bu huyu yüzünden idrar tahlili yaptıramadık cicoza hala. pipisine o torbayı koyana kadar ayrı eziyet koyduktan sonra da saatlerce işememesi cabası :)
demetcim yağızın 1.azı dişleri tamamlandı tatlım ya sizin 2.azı dişleri çıkmaya başladımı??biizm 1 tanesi şişmiş acaba çıkarmıkı bılmem 2 yaşdan sonra diye biliyorumselam kizlar
gulcancanim yagiz 2-3 azi disin bolumlerini birden cikariyorsa yapar ates erdenayda aynisi olmus du gecmis olsun
sumeyye sanada cok gecmis olsun canim gunler su gibi gecer eymen pasaya kavusursun saglikli sihhatli insallah.buaradaa esine hem cok guldum hemde cok ama cok kizdim one ya oyleeeee
senin yerinde olsam cok kullanirdim bunu erzincana gitmek icinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?