2009 Eylül Anneleri

aylin neye kırıldın ki güzelim. bilmeden bişi mi yaptık acep_?

yokk be canımm sizlerden biri değil artık görmüyorumm onu girmiyor ilaç mevzusu ben öznura bi ilaç tarif etmiştim oda o ilacı veren zaten benim gibi kelime kullandı kırıldım açıkcası maksat burda birbirimize fayda olmak....o ilacıda ben buıldum diye iddia etmemiştim onun yazdığını görmemiştim görsem derdim zaten ....neyse konuyu uzatmadımm....

anladım aylincim. yazılı anlaştığımız için burda bazen bilmeden farklı yerlere gidebiliyor yazılanlar. belki o arkadaş ta seni tersleme amaçlı yazmamıştır da öyle anlaşılmıştır canım.

bu arada ben yarın yokumm kızlar izinliyim kızımla 3 gün sorunsuz geçirmek istiyorum inşallah dilediğim gibi olur...fazla kendimi kasmıcam...temizlik dinlenerek yapıcam kendimi yormıcam bebişimle uzun zamandır kaliteli zaman geçirmemiştim...

her saatimi değerlendirmeye çalışıcam...belki eşim hafta sonu memlekete gider...amcası kanser ya ağırmış durumu...bende annemlerde kalırımm....

hepinize iyi hafta sonları diliyorum öpün güzel kokulu bebişlerinizi....hoşçakalın ve hep mutlu olunnn.......

belkide dediğin gibidir ....hepimiz insanız hepimiz anlamadan hata yapabiliriz önemli olan farkına varmak....

husniye,aylin
kizlar biliyormusunuz en basarili kadinlar hep citipiti olanlardir ornekkkkkkkkkkkkk
bahar,meryem husniyeeeeeee

sagliklari yerlerindeye ona sukredin kizlar boy,kg fasa fiso gercek gorunumleri ergenlikde basliyorrrr nasil degisiyorlarrrrrrrr ..

demetcimm bende öyleyim amaaa.....

demetcimm bende öyleyim amaaa.....

hayatim senin fotonu hic gormedimkiiiiiiiii bakkkkkkk sende oyleysen niye takiyorsun kizinin kgsini bosver
dengesiz konusanlarada sagligi yerinde o bize yeter deeeeeee
hem kg o kadar onemliyse buyuyunce neden manken gibi zayif olunmak isteniliyor kiiiiiiii

haklısın bebeğimmm .....arkadaş olarak ekliyorum seni kkdan bakabilirsin resimlerime....
facebook yok bende ok....görüşürüz öpüyorum hepinizi.........

evet gördüm durunun resimlerini gerçektende benziyo fıstıklar..keşek face hesabın olsada daha çok görsek resimlerinizi ..ohh ne güzel üç gün keyfini sür bol bol kızınla bool bol koklaş..bazen gündelik hayatın koşturmasına çok takılıp keyifli zaman geçiremiyoruz malesef..

demetcim teşekkür ederim iltifatın için canım ama ben pek çıtı pıtı sayılmam. yani totişime bakan çıtı pıtı demez bana :))) başarılı kısmını alabilirim ama :)) saol bebem.
ali efe maksimum 12 saat uyur günde toplam. 13 gördüğümüz olmadı hiç

sağol demetcim.. kısa boylu insanların daha başarılı olduğu bir gerçek ama yinede kızımın en azından nomal boyda olmasını isterdim.. ama dediğimiz gibi sağlığı yerinde olsun en önemlisi vbu tabiki görücez bakalım belki ilerde şaşırtır beni..
bu dediğin 12-13 saat uyku Bade hanımda da yok malesef 11 saat ancak uyuyor , yemeside arada düzeliyo bozuluyo alıştım artık.. erdenayın yemesi nasıl oldu

benim eşimin tarafı o kadar uzun değil ama benim babam amcam kardeşim uzun boyludur. isterim bizim tarafa çeksin. eşim de ben de kısa sayılmayız ama kardeşimin yanında pigme gibi kalıyoruz :))))
oooffff ne sıkıcı gün ya bitmek bilmedi. dakika sayıyorum resmen.

işte Badenin o konudada pek sanşı iki ailede de uzun insan sayısı bayağı az..evet havalar yağmurlu burda çok sııcı oluyo ama az kaldı..

nefesim daralıyor yaaaa hüsniye. hiç iş yapasım yok. okumam gereken bir sürü döküman var onlara bana bakıyo ben onları görmezden geliyorum :)

bugün bende öyleyim hiç keyfim hevesim yok..umarım bade hanımın keyfi yerinde olurda bari onunla stres atarım dün akşam huysuzdu bir buçukta zor yattı

canım istanbulda yakının varsa 1 haftalığına gel burdaki araştırma hastaneleri çook iyi ben yarın bağcılar devlet hastanesine randevu aldım duruyu götürcem...kimsen yoksa bize gel..

ahh canım saolasın ya ogluma güvenebilsem götürürüm ama en iyisi babayı beklemek

inş. öledir hüsniyecim ya demir değerlerinde sorun yok digerlerinde var inş. ilaçlar yapmıştır onlarıda
baharcım saolasın cnm ama drlar benım aklıma kurt düşürüyo 2seferdir duyunca insan üzülüyo ister istemez
demetcim yağızın 1.azı dişleri tamamlandı tatlım ya sizin 2.azı dişleri çıkmaya başladımı??biizm 1 tanesi şişmiş acaba çıkarmıkı bılmem 2 yaşdan sonra diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…