2009 Eylül Anneleri

istanbuldayım ay valla hep diyoruz görüşelim diye olmuyo bu hafta değil ama daha sonra müsaitiz biz ne güzel olur ayarlayalım lafta kalmasın ama oğlumunda benimde arkadaşa ihtiyacımız var

hüsniyecim ben evdeki bilgisayarı kaynıma verdim şirketten getirip götürüyorum bazen. evde zaten genelde zaman olmuyor bilgisayara bakmaya :) şarkı söyleme olayı ali efede de var. ilk başlarda dilini çıkara çıkara gırı gırı gibi sesler çıkarıyordu şarkı söyle deyince şimdi la la la diyo kafa sallıyo çok komik hakkaten.

filizcim ayarlayalım walla. bu hafta pazar günü eğitime katılcam. oofff iki günüm var oğlumla geçireceğim birini eğitime vermek zorundayım. kayınvalidem de memleketten geldi sanırım 1-2 hafta daha buralarda olur. sonrasında illaki ayarlayalım zaten bu buluşmalara çok ara verdik gibi geliyor bana da. topiğin organizasyondan sorumlu bakanı olaraktan ben yaparım bi güzellik artık :))))

allah yardımcınız olsun ayrılık zor ama görev yapacak bişi yok çabucak geçer inşallah allah temelli ayrılıklardan korusun benimde bu hafta annem var kayınvalidenler gidince görüşelim.
bakanım bilgilerinize arz ederim:)))

aaaa ne demek filiz hanımcım. yapıcaz geniş çaplı bir buluşma en kısa sürede siz merak etmeyiniz.
öf bugün kapalı hava zaman geçmek bilmiyo yaaa

benim de gidesim var. eve gidip oğluma sarılıp mışıl mışıl uyuyasım var ffffffffff. elin ukraynalısı rusu ile uğraşasım yok ((((

benim de gidesim var. eve gidip oğluma sarılıp mışıl mışıl uyuyasım var ffffffffff. elin ukraynalısı rusu ile uğraşasım yok ((((

aynen benimde eve gidip kızımla sarıla sarıla uyuyasım var.. dün gece bade babasını ben sanıp yanaşıp sarıldı. baktı ben değilim bir tripla babsına sırtını dönüp sıkı sıkı sarılıp uyudu bana.. benim açımdan çok tatlıydı ama babası az kaldı depresyona girecek bu kız yüzünden valla

ehehhehe o da güzelmiş ya. yazık adamcağıza. ali efe de eşimle kapıdan giriyoruz benim kucağıma koşuyor. eşim tabi hafif kıskanma buruklaşma arası bişey yaşıyo belli bakışlardan :)
biz gece birlikte yatmadık hiç. korkuyorum ezerim diye hala sabahları erken uyandığından kanepeye geçiyoruz baby tv eşliğinde sarılıp uyuyorum oğlumla ben de kısa süreli de olsa.

bade bana düşkünlüğünü çok bariz belli ediyor.. sıkıntılı olduğu dönemlerde benim dışımda kimsenin kucağına gitmiyor.. ara ara eşimde çok üzülüyor ama nasıl olsa kız çocuğu bana düşkün olacak hele bir üç yaşına gelsin diye teselli ediyor kendini.. ee haklı sonuçta..
bende korkardım eskiden ama bu danaları bizi ezer gene ezilmezler merak etme..bade de beşiğinde yatıyo ama sabaha karşı uyandığında yanıma alıyorum çok hoşuma gidiyo sarılarak uyumak.. odasını zor ayırırım bu gidişle..

selam kızlar...ara ara kopukluk yaşıyorum kendi bağlantım kopuyor...7 gün gecikmeli gelen kırmızılar beni yine fena yordu off...eve gidip dinlenmek istiyorum azkaldı neyseki....bizim kızda bana çook düşkün bazen keyfi yerinde olunca babasıyla oynuyor onun dışında hep benle birlikte bizimkide diyorki büyüdüğü zaman bana düşkün olur...bende diyorum bence bana düşkün olacak...sen sıranı bekle....

hee birde ben yazdan beri kızımla yatıyorummm babasıyla yatakları ayırdık bende babasıda çoook memnunuz hayatımızdan ......

hüsniye ali efe de bana düşkün ve böyle devam edicek babası da bunu biliyor ikincisi kız olur umuduyla yaşıyor adamcağız :))) bi de ali efe ona sarılınca falan aaaa ali efe babasına sarılmış çok severmiş babasına düşkünmüş diye yüksek sesle söylüyo :))) neyi kanıtlamaya çalışıyorsa. bütün gün babanem bakmasına rağmen ben evdeysem benimle oluyor oğluşum bu süper bişey. ve sanırım ben de bu gidişle odaları ayıramıcam :)))) yanımda nefesini duymak bile o kadar huzur verici ki. gece onu izlerken uyuyakalmak. başucunda onun için bizim için dua etmek.
aylin nasıl yani kocanla ayrı mı yatıyonuz?

evet bahar sana katılıyorum onun yanımda yatması benim için büyük bir huzur.. her gece ona bakıp şükrederek yatıyorum allahım her isteyene nasip etsin..

evet baharcımm yazdan beri ayrı yatıyoruz eşim yatak odasında yatıyor ben kızımla diğer odada yatıyorumm....

evlendiğim zamanlar diyordum asla çocuğum eşimle arama girmemeli ayrı yatmam doğduğu gün satmış bulunmdum benim adamı.....

neyse kızlar görüşürüz ben çıkıyorum öptümmm.......

amin hüsniyecim aminnnn.
aylincim hepsinin yeri ayrı gülüm. bilmiyom duru büyüdüğünde zorlanabilirsin eşinle uyumakta. yine de sen bilirsin tabi.

selam kizlar
naslsiniz
bebisleriniz iyidir insallah bende sipami uyuttum yemegimi yaptim 2dk sizlerle olayim dedimmmm
hersey yolunda degilmi yaramz birsey yokkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…