benim eşim de çok severdi borç vermeyi. ama artık yok demeyi de biliyor. yumuşak yüzlülüğünü fırsat biliyordu millet. ya bir arkadaşı onun için araba kredisi çekmesini istedi. kendi üstüne çekemiyormuş cezalıymış. dedi abi ben ev kredisi çekcem yapamam. şimdi de ev borcu ödüyom yok diyebilcek. hani derlermiş ya kadının karnınnda sıpayı falan diye erkeğin de cebinden senedi eksik etmemek lazımmış demek. yoksa dağıtıyorlar.
temmuz 2 de düğün buyrun gelin ama eminim gelinden çok ben ağlaycağım:)))))))))))))))
valla baharcim ayyynen katiliyorum .ama bu benim icinde gecerli bacim.senle komsu olduk ayni semtten aldik evi.220 bin liraya/seninki bize pahali anam ama ayni semtya o da yeter.Allah saglikla huzurla oturmayi nasip etsin herkese.simdi ev bankanin borcu bitsim o zaman bizim dicez diyor esim.dogru diyor.Allah odeme kolayligi versin hepimize.isteyenlerede ev nasip etsin insallah gonullerince.simdi ev aldik diye kisabiliyor insan yoksa dikkat etmiyorduk hic,
ctesi günü anne bebek fuarındaydık. onca çocuk arabasında kucakta ya da anne babasının yanında dururken benim deli danam standların arasından içinden koşmakla meşguldü. nöbetleşe babası ve ben de peşinde tabi. ki öğle uykusu arabada uyuduğu 15-20 dakikadan ibaretken. sonra meryemlerle bulştuk fuarda. ali tuna ne güzel uslu uslu annesinin kucağında yanında durdu bizim velet yüzünden doğru dürüst konuşamadık bile. bilmiyom neden bu ka kuduruk bu çocuk.
ben varım aylin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?