2009 Eylül Anneleri

kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim kendinize iyi bakin bebislerinizi benim yerime opun

temmuz 2 de düğün buyrun gelin ama eminim gelinden çok ben ağlaycağım:)))))))))))))))

valla baharcim ayyynen katiliyorum .ama bu benim icinde gecerli bacim.senle komsu olduk ayni semtten aldik evi.220 bin liraya/seninki bize pahali anam ama ayni semtya o da yeter.Allah saglikla huzurla oturmayi nasip etsin herkese.simdi ev bankanin borcu bitsim o zaman bizim dicez diyor esim.dogru diyor.Allah odeme kolayligi versin hepimize.isteyenlerede ev nasip etsin insallah gonullerince.simdi ev aldik diye kisabiliyor insan yoksa dikkat etmiyorduk hic,

temmuz 2 de düğün buyrun gelin ama eminim gelinden çok ben ağlaycağım:)))))))))))))))

ayy bayılırım ben düğünlere .......:124: hem çalar hem söylerimm sesimde güseldir haa...

aminn canımm .....

kızlar günaydınn.......

bugün eşimin iş arkadşına gidicez yeni tanışıcaz ...hatta yeni evliler ve hattaa ev hediyesi almak gerekiyor fikir verin kızlar lütfenn akşama kadar düşünüp karar vermem gerekiyor....

günaydın kızlar. ayyyyy ayferim çok svindim canım güle güle oturun. bi avazda ödeyin borcunuzu inş :) ama bizim sitede de o fiyata var daireler bacım. bizimki bahçeli diye yükseldi biraz. ay kız komşu olduk ya ne güzel valla. ne zaman yerleşceniz ne yaptınız sen nerdesin? :)))))
sümeyye sizinkiler benim doğum günümde evleniyorlar bacım. bi göbecik te benim için atıverirsin gari :)
aylin walla pazartesi sendromumu yeniyim düşüncem güzelim :))))

hg baharcımm bekliyorumm canımm akşamam kadar vaktimiz var bol bol düşünmek için.....:44:

ctesi günü anne bebek fuarındaydık. onca çocuk arabasında kucakta ya da anne babasının yanında dururken benim deli danam standların arasından içinden koşmakla meşguldü. nöbetleşe babası ve ben de peşinde tabi. ki öğle uykusu arabada uyuduğu 15-20 dakikadan ibaretken. sonra meryemlerle bulştuk fuarda. ali tuna ne güzel uslu uslu annesinin kucağında yanında durdu bizim velet yüzünden doğru dürüst konuşamadık bile. bilmiyom neden bu ka kuduruk bu çocuk.

ne güzell iyi bir hafta sonu geçirmissiniz ben bu hafta nöbetteydimm ...cumartesi öldü pazarda temizlik yap yemek yap oda pazarda öldü....ben hayattayım çoook şükür....zamane çocukları şekerimm bizimkide sandalye tepelerinde ...dur daha bişey görmedik...

aylin böyle arabalarında uyuyan çocukları rahat rahat alışveriş yapan anne babaları görünce iç geçiriyorum. ali efenin arabasında uyuduğu 1-2 yi geçmez. 1 aylıktı alışverişe çıktık arabasında ağladı babası kucağına aldı millete cin gibi bakındı da sustu velet ya. vitamin falan veriyoz o mu kudurtuyor acaba ya

selam kızlar... ayfercim güle güle oturun canım.. sıkıntısız rahat rahat ödersiniz kredinizi inşallah... baharcım sende iyisin valla taşınmadan komşun hazır ne güzel..ne şanslısın... ayrıca o kuduruktan bir tanede bende var ben artık arabasını yanıma almaya bile gerek görmüyorum.. nasıl olsa sürekli koşturuyo birde onu taşımayayım dimi

hüsniye walla ayferimle komşu olma fikri süper. keşke daha sık görüşebilsem dediğim bir arkadaşımla yakın yakın oturmak güzel olacak.
ben de ali efenin arabasını uzun süredir almıyorum yanımıza. palto falan taşıyorduk onla :) uykusu çok hafif ya. o konuda anasına çekeymiş rahat edecekmişiz walla :) çeke çeke bu huyu babaya çekmiş.

ben varım aylin.....

hoşgeldinn canımm bu defa ben biraz geciktim yoğun oldu burasıda birazdan çıkıcam ....akşama misafirliğe gidiyoruzz ...bakalım ilk kez tanışıcam nasıl insanlar....çoook merak ediyorumm....acil çıkmam lazımm sonra görüşürüz bebeğim öp bebişini........

slm işte atom karınca sümeyye hastane odasında karşımda tv yanımda pc elimde elişi.ve mouseped olarakta kitap biraz fazla abartmışım herhalde canım sıkılırsa diye

iyi akşamlar o zaman.. inşallah keyif alacağın bir akşam olur. dünde bizde misafir vardı arkadaşınikiz iki tane oğlu var 6 yaşında Bade çok güzel oynadı onlarla keyfine diyecek yoktu.. sanırım bundan sonra bizde bol bol çocuklu arakadaşlara gidecez bade hanımın keyfi için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…