• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

yarım saat oldu ilaç alalı kapıyı çekti gittiler ama odamda kamera var beniz izliyorlar.BBG evi gibi

ehehee sümeyye bi ben kalmışım yanına almadığın. :)
ya benim de konferansa katılmam gerekiyor 11-12 mart antalyada olcam 1 gece oğlumdan ayrı kalcam ben gelcem ertesi sabah eşim gidecek. öfff öf ben sabah gidip akşam dönecektim kalmam iyi olacakmış nayır nolamaz diyemedim :(((

bahar aldım sizide yanıma sizsiz olmaz.... bende çok zor ayrıldun çok dramatikti ama sağlık.......

oyy kıyamam ikinizede.. ben daha hiç ayrılmadım ama çok zordur eminim..şartlar öyleyse yapacak birşey yok malesef..allah daha uzun ayrılıklar vermesin

insan birgün bile ayrı kalmanın düşüncesine tahammül edemiyor allahım yavrularımızı korusun onları bizden hiçç ayırmasın inşallah.. daraldım birden düşününce..
ben kaçıyo herkese iyi akşamlar özellikle sümeyye sana..

günaydın hanımlar....

dünümm çoook güzel geçti çoook alçak gönüllü insanlardı.....
hediye aldımm konsol takımı aldımm çok güzeldi inş onlarda beğenir..
evleri çoook güzeldi bayıldımm ....

Hayalimdeki ev desem yeri var tam benim zevkime hitap ediyordu....ALLAHIMM BİZEDE NASİP EDER İNŞALLAH.......

selamlar.
aylin ne güzel arkadaşlar edinmişsiniz işte. gerçi günümüz koşullarında ve istanbulun koşturması nedeniyle sıksık görüşülmüyor kimseyle ya.

selamlar.
aylin ne güzel arkadaşlar edinmişsiniz işte. gerçi günümüz koşullarında ve istanbulun koşturması nedeniyle sıksık görüşülmüyor kimseyle ya.

evet canımm iyi oluyor böyle bakalım benim aöf sınavları bitsin hem havalar ısınır davet edicemm eğlenceli insanlar......eşimde eşiyle çook iyi anlaşıyor....

selam kızlar.. aylincim sevindim akşamının güzel geçmesine aldığın hediyeyide güle güle kullansın..
allah sanada gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallah tabiki banada:66:
biz akşamları badişle nete girdiğimizde bade bu alttaki hareketli simgelere bayılıyor..sizde deneyein bakalım bıcırıklar sevecek mi.. güle güle yapıyoz biz hepsine

hüsniye merhaba. ALlah nerde varsa ev sahibi yapsın inş. herkesin gönlüne göre versin.
ya ben ali efenin yanında bilgisayarı açamıyorum ki. bi iki kere denedim laptopun üstüne çıkmaya kalkınca vazgeçtim :) sizde de var mı aynı tutku. ne bulsa üstüne çıkıyor. kova kapağı, yastık, çamaşır selesi ne eline gelirse :))))

slm tızlarr
aylin güle güle kullan allah herkesin gönlüne göre versin inş. herkese versin bizede versin orta hallisinden bi ev:)))
hüsniyecim mrb cnm nbr görüşemiyoz badem nasıl ,bizimki laptobu açık görmesin ele geçiriyo kendi kullanıyo ben müdale ettikçe elimi ittiriyo benım elletmiyo eşek bizimkiyle bişey yapılmaz yane sıkılıncada kapattıp aliefe gibi üstüne çıkıyo :D
baharcım antalyaya gitcekmişim cnm emınım senın için zor olcaktır ayrılmak en uzun ayrılıgınız bu olur inş.

hüsniye merhaba. ALlah nerde varsa ev sahibi yapsın inş. herkesin gönlüne göre versin.
ya ben ali efenin yanında bilgisayarı açamıyorum ki. bi iki kere denedim laptopun üstüne çıkmaya kalkınca vazgeçtim :) sizde de var mı aynı tutku. ne bulsa üstüne çıkıyor. kova kapağı, yastık, çamaşır selesi ne eline gelirse :))))
slmm
aynen bizimkide böle acaba tek benim çocuğummu diyordum demek değilmiş herşeyin tepesinde kitap laptop oyuncakları aliefenin anlattığın bütün özellikleri benim oğlumdada var bir arada olsalar süper anlaşacaklarına eminim

gülcan filiz hoşgeldiniz kızlar.
gülcancım evet canım antalya ya gideceğim 1 gece kalıcam ama çok zor gelicek. düşündükçe ter basıyor. hiç istemiyorum oğlumdan ayrılmayı.
filizcim sen ist da değilmiydin canım. görüştürelim cicozları onlar oynasınlar biz sohbet ederiz :)

amin baharcım.. bizde normal üstü bilg var ben dizüstülerden çok hoşlanmıyorum o yüzden masaüstü almıştık.. şimdi iyiki masaüstü almışız diyorum yoksa Bade çoktan haklamıştı onu..çünkü masanın tepesinden inmiyoruz.. arada sinirlendiğinde klavyeyi fareyi ordan oraya çarpıp duruyo..
bu aralar bade de aynı şeyleri yapıyor küçük kovaları var onların üstüne çıkmaya çalışıyo sehpa görünce tepesinden inmiyor..birde bu aralar şarkı söylüyor kendi kendine çok tatlı oluyor yaa..

hoşgeldiniz kızlar..
evet gülcan bayadır görüşemedik iyiyiz çok şükür bir sıkıntımız yok.. bade hanımında bu aralar keyfi çok yerinde huysuzluk yapmayı bıraktı ana kız gül gibi geçinir olduk.. yağız bey napıyo keyfi nasıl

gülcan filiz hoşgeldiniz kızlar.
gülcancım evet canım antalya ya gideceğim 1 gece kalıcam ama çok zor gelicek. düşündükçe ter basıyor. hiç istemiyorum oğlumdan ayrılmayı.
filizcim sen ist da değilmiydin canım. görüştürelim cicozları onlar oynasınlar biz sohbet ederiz :)[/QUOT

istanbuldayım ay valla hep diyoruz görüşelim diye olmuyo bu hafta değil ama daha sonra müsaidiz biz ne güzel olur ayarlayalım lafta kalmasın ama oğlumunda benimde arkadaşa ihtiyacımız var

Back
X