• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

hg demetcim. biz iyiyiz sizden naber? nasıl oldu erdenay?

canim hamdolsun bizde iyi olamya calisiyoruz
erdenayya 2 hafta hersey yasak elektronik beyini yoracak isde o uyurken kacamak yapiyoruz bizde oda iyi istahsiz midesi bulaniyor fala yerse dr rahat birakin ne yerse o dedi offfffffff isde boyle gullum

sende 2gun yavrundan ayri kalacakmissin cabucak su gibi gecsin zamannn.

demetcim çok çok geçmiş olsun canım ya. nasıl düştü kuzum öyle ya. kıyamam walla başından tuz ve ekmek çevirip bi fakire vereydiniz canım.
evet ayrı kalıcaz bir gece iki gün ve ben dakika saycam yavruma kavuşmak için canım :(

hoşgeldin demetcim.. tekrar çok geçmiş olsun yavruna.. bir daha yaşatmasın inşallah.. neyse atlattı çok şükür..çok mu kötü düştü yavruşun nasıl oldu bizde dikkat edelim

demetcim çok çok geçmiş olsun canım ya. nasıl düştü kuzum öyle ya. kıyamam walla başından tuz ve ekmek çevirip bi fakire vereydiniz canım.
evet ayrı kalıcaz bir gece iki gün ve ben dakika saycam yavruma kavuşmak için canım :(

canim yururken alninin ustune dusdu ama fazla tepki gostermedi 1 saat sonra uyuttum istifar etti acille goturduk 3 gece kaldik hastanede simdi yasaklarimiz var iyi allaha sukur canim oyle lokma dagittimda su 2 hafta gecsin evde yemek verip kuran okutucammm

zaman caucak gecsin senin icin zor bi donem olacak allah uzun ayriliklar vermesin seker.

slm ben 2010 kasım annesıyım..tabı sız deneyımlı oldugunuz ıcın sızlere sormak ıstedım.bebegım su an 3 aylık ve grıp oldu dr. surup verdı ama bugunde sesı tamamen kısıldı.ve cok oksuruyo balgamdan dolayı ne yapmamı onerırsınız.bebegım aglıyo gozyası akıyo ama ses yok ıcım parcalanıyo.lutfen yardım

slm ben 2010 kasım annesıyım..tabı sız deneyımlı oldugunuz ıcın sızlere sormak ıstedım.bebegım su an 3 aylık ve grıp oldu dr. surup verdı ama bugunde sesı tamamen kısıldı.ve cok oksuruyo balgamdan dolayı ne yapmamı onerırsınız.bebegım aglıyo gozyası akıyo ama ses yok ıcım parcalanıyo.lutfen yardım

slm oncelikle cok gecmis olsun biim zeytin yagli bir karisimimiz var ama senin bebegin cok kucuk canim oyle herseyi deneme dr ne dediyse onu yap ve bebegini siki giydir.bolda emzir.tekrara cokcok gecmis olsunnnnnnnn

canım yaa kıyamam daha minicik çok geçmiş olsun.. bol bol ıhlamur ver diyecem ama dah bebişin çok küçük yinede dr dediğinden çıkma bence.

demetcim tekrar geçmiş olsun.. demek ki düştü deyip geçmemek lazım..takip etmek gerekli.. şunlar bir sağ salim büyüselerdi bizde rahatlıcaz yoksa her anımız tetikte olmakla geçiyo

demetcim tekrar geçmiş olsun.. demek ki düştü deyip geçmemek lazım..takip etmek gerekli.. şunlar bir sağ salim büyüselerdi bizde rahatlıcaz yoksa her anımız tetikte olmakla geçiyo

aynen oyle canim biz 6 kisi erdenaydan gozumuzu ayirmiyoruz suan ben aksam ise gidiyorum 5 kisi pesinde oluyor ama olacagi var sa oluyor ya ama dusmelere cok dikkat edilmesi gerekiyormus canim cocukda gelecegi icin hasarlar bile birakan oluyormus

aynen oyle canim biz 6 kisi erdenaydan gozumuzu ayirmiyoruz suan ben aksam ise gidiyorum 5 kisi pesinde oluyor ama olacagi var sa oluyor ya ama dusmelere cok dikkat edilmesi gerekiyormus canim cocukda gelecegi icin hasarlar bile birakan oluyormus

evet malese olacağı varsa oluyo anlık birşey zaten ama yinede peşinden ayrılmamak lazım.. elimizden geldiğince korumak gerekiyo..

demetcim çok çok geçmiş olsun tekrar. olacağı varsa oluyor dediğin gibi. Allah korusun
cıncır kardeşim arkadaşlarımın dediği gibi bebeğin çok küçük doktorun verdiği ilaç haricinde emzirmekten başka bişi yapma derim. boğazını iyi ederken midesini falan bozabilirsin canım.

slm kızlar. atom beni mahvetti felaket mide bulantısı yaptı ağzıma bişey alamıyorum anında çıkıyor ve su içmeliyim devamlı iğrenç bi haldeyim ama bakalım bugün taburcuyum inşllh dr bekliyorum

slm kızlar. atom beni mahvetti felaket mide bulantısı yaptı ağzıma bişey alamıyorum anında çıkıyor ve su içmeliyim devamlı iğrenç bi haldeyim ama bakalım bugün taburcuyum inşllh dr bekliyorum

canımm çoook geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin...

ya kızlar ortalık karışmış yine .....:50:nolcak bizim bu halimiz....KADDAFİ reziliğinden bahsediyorummm..zavallı türkler....

Son düzenleme:
ya kızlar ortalık karışmış yine .....:50:nolcak bizim bu halimiz....KADDAFİ reziliğinden bahsediyorummm..zavallı türkler....

ya heryer karıştı biranda. ben hiiiç izlemiyorum haber falan sinirlerim kaldırmıyor artık. gazete de okumuyorum. hiçbirşey bilmek görmek istemiyorum ya. çok sinir bozucu.

Back
X