2009 Eylül Anneleri

günaydınnnnnnnnn
nasılsınız

günaydınnn canımm hoşgeldinn........İYİKİ DOĞDUN FİLİZZZ İYİKİ VARSIN FİLİZ ......

ÇOCUĞUNLA EŞİNLE VE DOĞACAK BEBİŞLERİNLE BİR ÖMÜR BOPYU MUTLU OLURSUN İNŞALLAH ALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN...AMİNN...

Son düzenleme:
teşekkürler kızlar
şimdi işyerime 2 çiçek geldi
bir demet kocamdan bide kırmızı gül oğlumdan o kadar mutlu oldum ki
iyiki doğdun canım annem yazıyo
ağlayabilirim

ayyyyy ne güzel bir jest :)))) ayyyy bu veletler büyücek annemmmm diye sarılcak. ay benim ömrüm de ağlamakla geçecek. şimdi bile akşam eve gittiğimde bana sarılıyor ya ağlıyorum hüngür şaplak. ALlahım yanımızdan eksik etmesin evlatlarımızı canlarımızı

aminn canımm....

ayy ne kaa duygulu bi an ağla kızz durduğun kabahat...

ağlayım dimi

harika bir süpriz oldu oğlumdan gelene daha çok şaşırdım beklemiyodum anne olmak çok başka rabbim herkese nasip etsin sevgisi çok büyük bende onunla uyuturken konuşup konuşup sarılıp ağlıyorum gözyaşlarımız hep mutluluk için olsun duana amin diyorum

yalnız bir dip not: şimdi erkek çocuğu anneye düşkün oluyo şimdi bize sarılırlar tek aşkı biz oluruz sonra bunlar kızları bulup onlara sarılınca ne yapacaz:))

filizcim mesajını hiç ama hiç beğenmedim. ne demek başkalarına sarılmak. ben vermem oğlumu kimselere vermemmmmmm :) özgem dünüşüm duymasın. ay ben kesin cadı kaynanalardan olcam ya offf of. hatta geçen sene ben oğlumu vermicem kimselere diye ağladığımı biliyorum onca insanın içinde ya. çatlaklıkta son noktayım sanırım :18:

manyak seni...

çok hoşsun yaa::))) güldürdün beni
ama bende çok cadı kaynana olacağıma inanıyorum gelin adayları duymasın ama

selam kızlar ben geldim.. filizcim nice mutlu yaşlara ailenle birlikte allah huzurunuzu bozmasın inşallahh..
gelelim bu cadı kaynanalara.. bakıyomda şimdiden gelin planları yapmaya başlamışsınız.. valla siz umudunuzu kesin oğullarınızdan anacım bak biz cadı kızlar yetiştiriyoz öyle kaynanaya pabuç bırakmaz...

ay o günleri düşününce içimdeki cadı uyanıyor. neyse anın tadını çıkarmak lazım. onu zamanı geldiğinde düşünürüz
bencede tadını çıkarmaya bakalım

teşekkür ederim ... lütfen kızlarımızı hanımhanımcık yetiştirelim:))

bencede tadını çıkarmaya bakalım

teşekkür ederim ... lütfen kızlarımızı hanımhanımcık yetiştirelim:))

tabi biz hanım hanım yetiştirelim sizde cadılık yapın dimi
sizde oğullarınızı centilmen kibar anlyışlı yetiştirirseniz bizde hanım hanım yetiştiririz tabiki..

tamam anlaştık o zaman ama benim oğlum çok kibar zaten

Son düzenleme:
evet baharcım bencede sorun sizde .. bak bende cadı kaynana olurum görür oğullarınız günlerini biz en iyisi hiç karışmayalım kendi kendilerine geçinsinler dimi?

he valla hodri meydan kaynanalar......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…