günaydınnnnnnnnn
nasılsınız
teşekkürler kızlar
şimdi işyerime 2 çiçek geldi
bir demet kocamdan bide kırmızı gül oğlumdan o kadar mutlu oldum ki
iyiki doğdun canım annem yazıyo
ağlayabilirim
ayyyyy ne güzel bir jest :)))) ayyyy bu veletler büyücek annemmmm diye sarılcak. Ay benim ömrüm de ağlamakla geçecek. şimdi bile akşam eve gittiğimde bana sarılıyor ya ağlıyorum hüngür şaplak. Allahım yanımızdan eksik etmesin evlatlarımızı canlarımızı
ayy ne kaa duygulu bi an ağla kızz durduğun kabahat...
ayyyyy ne güzel bir jest :)))) ayyyy bu veletler büyücek annemmmm diye sarılcak. ay benim ömrüm de ağlamakla geçecek. şimdi bile akşam eve gittiğimde bana sarılıyor ya ağlıyorum hüngür şaplak. ALlahım yanımızdan eksik etmesin evlatlarımızı canlarımızı
filizcim mesajını hiç ama hiç beğenmedim. Ne demek başkalarına sarılmak. Ben vermem oğlumu kimselere vermemmmmmm :) özgem dünüşüm duymasın. Ay ben kesin cadı kaynanalardan olcam ya offf of.Hatta geçen sene ben oğlumu vermicem kimselere diye ağladığımı biliyorum onca insanın içinde ya. çatlaklıkta son noktayım sanırım :18:
filizcim mesajını hiç ama hiç beğenmedim. ne demek başkalarına sarılmak. ben vermem oğlumu kimselere vermemmmmmm :) özgem dünüşüm duymasın. ay ben kesin cadı kaynanalardan olcam ya offf of.hatta geçen sene ben oğlumu vermicem kimselere diye ağladığımı biliyorum onca insanın içinde ya. çatlaklıkta son noktayım sanırım :18:
çok hoşsun yaa::))) güldürdün beni
ama bende çok cadı kaynana olacağıma inanıyorum gelin adayları duymasın ama
bencede tadını çıkarmaya bakalımay o günleri düşününce içimdeki cadı uyanıyor. neyse anın tadını çıkarmak lazım. onu zamanı geldiğinde düşünürüz
selam kızlar ben geldim.. filizcim nice mutlu yaşlara ailenle birlikte allah huzurunuzu bozmasın inşallahh..
gelelim bu cadı kaynanalara.. bakıyomda şimdiden gelin planları yapmaya başlamışsınız.. valla siz umudunuzu kesin oğullarınızdan anacım bak biz cadı kızlar yetiştiriyoz öyle kaynanaya pabuç bırakmaz...
bencede tadını çıkarmaya bakalım
teşekkür ederim ... lütfen kızlarımızı hanımhanımcık yetiştirelim:))
selam kızlar ben geldim.. Filizcim nice mutlu yaşlara ailenle birlikte allah huzurunuzu bozmasın inşallahh..
Gelelim bu cadı kaynanalara.. Bakıyomda şimdiden gelin planları yapmaya başlamışsınız.. Valla siz umudunuzu kesin oğullarınızdan anacım bak biz cadı kızlar yetiştiriyoz öyle kaynanaya pabuç bırakmaz...
he valla hodri meydan kaynanalar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?