hüsniye bende çok güzel uyudum eymen gece ağlayınca eşime sen kalk dedim küstümya çocuklada ilglenmiyomo da beni kızdırmamk çin kalktı.
bende aynı eve karşıyım ama sağlık sıhhat söz konusu olunca olacak muhakkak.
sümeyye saol canım. ya bi rahatsızlığı olsa keyfi de yerinde olmazdı sanırım. evi arıyorum sürekli kontrol altında. çorba içmiş. ateşi de düşmüş şükür. zaten bugün sürerse ateş götürürüm doktora. ama onun da diyeceği şey belli diş. son kontrolde demişti ateş yapar calpol verin diye.
diğer konuya gelince. 1 aylık evli gelinin kayınvalidesiyle yaşaması zor olay. bana da böyle bişeyle gelseler kabul etmem. kimsenin evine gidip evlenmem yerleşmem. ha sağlıkla ilgili bir sıkıntı ise ne olursa olsun katlanılmalı. biz de evlat sahibiyiz ALlah kimseye muhtaç etmesin ama gelinim evinde kalıyorum diye surat assa ve oğlum buna göz yumsa çok üzülürüm.
kredi hesaba geçmiş
hemen kredi kartımı ödedim kalanlada eşimin borcunu ödedim.
bitti canım bitsin diye almıştık zateneşim baya eksi hesaptan para çekmiş kaç aydır öde öde bitmiyor.bende kredi çekip kapatalım taksit taksit öderiz dedim.bu ay 700 birden ödeyeceğime enazından 90 öderim..eşime söyledim oda iyi zaten bende arkadaşıma borç vermiştim oda parasını verdi diyor.hey Allahım eksiden para çekip borç vermiş deli olmak imkansız. işyerinde şefinede 500 tl borç vermişti istesem ayıp olur diye istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?