yaa bizim ev sh. eve çivi çakmıyo sinir oluyorum geldigimizdede çeşmeler sifon bozuktu hatta durulmadık eve 100 tl su parası vermiştik sifon akıtmış biz başlarını değiştirdik ilk ama şimdi hepten değişmek istiyo çıkmak isityorum ama burda kiralık ev zor yok şimdi netten bakıyorum anam ist.da bile evler okdar pahalı değil 600 e cillop gibi evler var
kız çok şükür bize kalsa yeterde artar bilede işte ekstralar çıkıyor. ahh ahhh fenayız diye geçiniriz saftrik yerine koyuyor millet
gülcan benim halamın kızıda tekirdağın ilçesinde hatta malkaramıydı.cezaevi varmı eşi gardiyanda
gülcan benim halamın kızıda tekirdağın ilçesinde hatta malkaramıydı.cezaevi varmı eşi gardiyanda
ya kiracılık zor dipsiz kumbara her ay at babam at. benim oturduğum ev de 750 lira kir ödüyorum. evler birbirine çok yakın perde kımıldatamıyorsun. evde rutubet var. mantolama yapılmış sıfır daire ama feci rutubet var. duvarlar siyah oldu bölge bölge. sildim kaç defa yine kustu. artık elimi sürmüyorum. benden sonra girecek düşünsün.
bahar kız aklıma ne düşürdün biliyonmu gelin arabasına düşük görürler ama.kesin balayına bizim arabayla giderler :)))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?