2009 Eylül Anneleri

vermeseydi yok deseydi zorlamı alacaktı iştende attıracak değildi hatta ben o zaman ücretsiz izindeydim ne kadar kızmıştım ama olan oldu verecek dedi falan ama hikaye işte...akşam dedim zaten yönetime el koyuyorum bundan sonra ben takip edecem diye onada alınıyor ..en iyisi nisanda taksitler bitiyor rahatlayacaz diye bekliyor beyefendi hemen taksit açmalıyım.

şimdi sende çalıştıgın için eşinin arkasında bi güvence oluyo azcıkta sana güveniyo tek maaş olsa öle yapamaz off nekdar gelır olsa okadar gider oluyo paranın gözü kör olsun

yaa bizim ev sh. eve çivi çakmıyo sinir oluyorum geldigimizdede çeşmeler sifon bozuktu hatta durulmadık eve 100 tl su parası vermiştik sifon akıtmış biz başlarını değiştirdik ilk ama şimdi hepten değişmek istiyo çıkmak isityorum ama burda kiralık ev zor yok şimdi netten bakıyorum anam ist.da bile evler okdar pahalı değil 600 e cillop gibi evler var

Son düzenleme:
kız çok şükür bize kalsa yeterde artar bilede işte ekstralar çıkıyor. ahh ahhh fenayız diye geçiniriz saftrik yerine koyuyor millet

istanbulda arkadaşım var ev sahibi 2 yıldır zam yapmıyormuş .kırşehirded evler 450-500 sanki boğaz manzaralı 160.000 ev satıldı şoklardayım yani.. bende yaza doğru taşınacam bizimkide merkezi sistem yakmıyor apartmanı fatura yüksek geliyor diye .zincirlemişler aşağıdan anahtarda 1 kişide o kişinin insafını bekliyoruz ısınmak için.

benim eşim de çok severdi borç vermeyi. ama artık yok demeyi de biliyor. yumuşak yüzlülüğünü fırsat biliyordu millet. ya bir arkadaşı onun için araba kredisi çekmesini istedi. kendi üstüne çekemiyormuş cezalıymış. dedi abi ben ev kredisi çekcem yapamam. şimdi de ev borcu ödüyom yok diyebilcek. hani derlermiş ya kadının karnınnda sıpayı falan diye erkeğin de cebinden senedi eksik etmemek lazımmış demek. yoksa dağıtıyorlar.

sen nerde oturuyodun bizim evde çook kötü eski her yeri dökülüyor ilk tuttuğumzda bi sürü masraf ettik eşim dedi zam yapsın hemen çıkıcam çook ev var burda aman zam yapsada çıksak...

kız çok şükür bize kalsa yeterde artar bilede işte ekstralar çıkıyor. ahh ahhh fenayız diye geçiniriz saftrik yerine koyuyor millet

ahh ahh sümeyyem bu devirde iyi niyetli olana enayi diyorlar...

sümeyye sizin adam cebine kıyamıyo demekki merkezı sistem oluncada olmuyo ya biizmde öle şahsi olsun herkes nekadar istiyosa yaksın yok anam ya nerde bizde zammı bile ev sh belirlıyo küçük yer olunca borusunu öttürüyo aylincim biz tekırdagın malkara diye küccük bi ilçedeyiz

gülcan benim halamın kızıda tekirdağın ilçesinde hatta malkaramıydı.cezaevi varmı eşi gardiyanda

ya kiracılık zor dipsiz kumbara her ay at babam at. benim oturduğum ev de 750 lira kir ödüyorum. evler birbirine çok yakın perde kımıldatamıyorsun. evde rutubet var. mantolama yapılmış sıfır daire ama feci rutubet var. duvarlar siyah oldu bölge bölge. sildim kaç defa yine kustu. artık elimi sürmüyorum. benden sonra girecek düşünsün.

siz en iyisini yaptınız baharcım elin evine yapsandan nekdar yapcan ev.sh. yapmayınca gelcek düşünsün boşver siz güle güle otuun evinizde bizim için çok zor şimdi her gittigimzde yerde bi alamayızki 2sene sonra yolcuyuz inş. burdan yoksa şu devirde kirada oturmak iş değil çek kredi kendi evinin taksidini öde
neyse kızlar ben kaçar hazırlanıım markete gidek oglumla bezimiz bitti malum evin hem anası hem babasıyım adamın yüzünü gören yok

gülcan 2 yıl sonra kırşehire gelin bahar en iyiisini yaptın zaten bizde araba aldık tek sevinci o zaten enazından araba sahibi olduk diye yoksa o parada buhar olup uçardı

gülcanım gülü gülü canım. asker eşi olunca bir sürü şehirde yaşama olayı oluyor haklısın.
sümeyyecim siz de kazasız belasız güzel güzel gezin arabanızla :) şimdi onu gelin arabası da yaparlar dimi eltin kurulur içine :))))

bahar kız aklıma ne düşürdün biliyonmu gelin arabasına düşük görürler ama.kesin balayına bizim arabayla giderler :)))))))))))))))))))))))

sümeyyecimm hayırlı olsun şekerim arabanız ev alma gibi bi imkanınız varsa bence senin kocişi kandır eve doğru adım atın yoksa sizi daha çoook yerler....

ben yavaş yavaş kaçıyorum....hepinizi öpüyorum kucak dolusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…