sümeyyecim walla eşime kalsa hepsine yağdırırdı bekar falan olsa. hatunların biri 150 biri 300 gram istedi altın. düğünde takılanlar hariç.
aylin takdir edilse ALlah razı olsun dense bu kadar koymaz insana yaptıkları ama kendini bilmezler işte takdir etmediler demek sizin yaptıklarınızı.
hüsniye aynı şeyi yazmışız takdir edilmek saygı görmek işte olay bu. ALlah bağışlasın bebişi anneciğine babacığına. oyyy süt kokar o şimdi. ben de ne zaman bebek haberi alsam süt kokar o şimdi diyorum.
kızlar gördünüz mü antalyada bir bebeği doğar doğmaz çöpe atmışlar. allahtan ağlamış ta birisi bulup çıkarmış yaşıyordu. o soğukta kıyamam battaniye bile koymamışlar. çırılçıplak belli ki ölsün diye atmışlar. bulan adam hüngür hüngür ağlıyordu bu kadar vicdansızlık olmaz diye. ben de ağladım tabi baya bir süre. inş hayırlı ellerdedir minnacık kuzu
ne salakmışım yarabbim.. rahmetli kayınbabam beni kuyumcuya götürdü kızım ne istiyosan al diye ağzımı açıpda şunu isityom diyemedim.. karışmadım bile..
banada 6 bilezik istedik düğünde hediyelerle 10 tane oldu ama çeyrekler azaldı sonra duydum ki annane bilezik taktı denildi meğerse kuyumcuya yazdırmışlar sonra benim çeyreklerden verdiler.kaynım taktı o da öyle.. Millete hava atmak için işte... Banada sen doğulusun başlık parası varmı demişlerdi salaklık bende var deseydim neden bileceklerdi.
Kıymet bilmeye gelince bu zamandan sonra bilse kaç yazar.gönül yazar
önümüzdeki 10 gün herkesten özellikle kayınvalidemlerden uzak kalacağım bol bol gülerim.ben böylee değildim sonradan oldum yani.yeni sezon eşarplar çıkmış bayıldım 80 tl dediler ayılmak isteemdim.
elti ve hediye demişken benim burdaki eltim bu aralar niyeyse çok iyi.. badişe birşeyler alıyo, geöen eşimin dg vardı ona hediye alıp pasta getirmişler ama bana hiç samimi gelmiyo bakalım yakında çıkar kokusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?