kredi kartı lazım olmuştur belki
bu gidişimde ben de dicem kışlık gönderin bana verin otobüse ben alırım dicem. isteyenin bir yüzü kara ...
valla bilemiyorum artık ne lazımsa yakında görürüm.. hamile hamile ev taşıdım sormadı bile yardıma ihtiyacın var mı diye düşün artık şimdi de bana sevimli görünmeye çalışıyor.. yemezler
sümeyyecim hep millete ayıp olmasın diye diye bu hallere getiriyolar bende kalmak istemedim kaynana kalmazsanız ölüm çıkar dedi ölcek ne var deli karı bide bana yatagını hazırlamış bende naptım salona serdim yorganı yattık katlayıp koydum sabahına görsün aklıma geldikçe sinir oluyorum şimdi altıma altından döşek yapsa neee geçti bolunun pazarıah gülcan bende eşime yalvardım lütfen bi otelde kalalım ablanların evinde kalmayalım diye.neymiş ayıp olurmuş ilk gün ablasıgilde kaldık 2. gün ablasıgil evlerine geldiler iş için kıyafet almaya neyse huzursuz olmasınlar diye çıktık kaynanmlarda kaldık 5 gün sonra ist gittik. bende hala söylerim..
ahh soalasın cnm ya sıpa uyandı yazamadım iyidir diyelim çok şükür yağız efendide sıkılıyo kuzum benım ya havalar sogudu insan yüzü göremiyogülcanımm hoşgeldin nasılsın ....bebişin nasıl.....seninde balayı kötü geçmiş anlaşılan....
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?