2009 Eylül Anneleri

kredi kartı lazım olmuştur belki

bu gidişimde ben de dicem kışlık gönderin bana verin otobüse ben alırım dicem. isteyenin bir yüzü kara ...

valla bilemiyorum artık ne lazımsa yakında görürüm.. hamile hamile ev taşıdım sormadı bile yardıma ihtiyacın var mı diye düşün artık şimdi de bana sevimli görünmeye çalışıyor.. yemezler

iyi akşamlar kızlar bana son anda iş verdiler hocaların yazılarını yazıyorum oysa ben iyidim böyle

sümeyyecim hep millete ayıp olmasın diye diye bu hallere getiriyolar bende kalmak istemedim kaynana kalmazsanız ölüm çıkar dedi ölcek ne var deli karı bide bana yatagını hazırlamış bende naptım salona serdim yorganı yattık katlayıp koydum sabahına görsün aklıma geldikçe sinir oluyorum şimdi altıma altından döşek yapsa neee geçti bolunun pazarı
sende elti konusunda tavrını koy şakayla karışık falan değil sana güvenipmi evleniyolar
gülcanımm hoşgeldin nasılsın ....bebişin nasıl.....seninde balayı kötü geçmiş anlaşılan....

..
ahh soalasın cnm ya sıpa uyandı yazamadım iyidir diyelim çok şükür yağız efendide sıkılıyo kuzum benım ya havalar sogudu insan yüzü göremiyo
bizim balayı ayı oldu canım valla bikere düğün videomu izlemedik

off kızlar allah o günleri göstersin inşallahta yağız bize uygun bi eş bulsun ne çok sosyetık olsun nede köylü kızı olsun biz bunun çeremesini çok çektık ben izmirliyim onlar ıspartanın ilçesinden anlaşamıyoruz bu yüzden insan sadece eşiyle değil soyuyla sopuylada evleniyomuş

günaydınnnlarrr........

güne hiç iyi başlamadımm duruma nazar deydirdimm dün çipura aldım benim kızım 1 tanesini yedi üstüne bol bol meyve sütünü içmeye hali yoktu yaktı burnuda tıkanmıştı damla koydum gece uyuyamadı 4te fırlattı gözleri kız uyu bak diyorum yanağına hafif dokunuyom yatsın diye başını sallıyor tamam uyucam diyo ama 6 ya kadar uyumadı....bende aptal gibiyim şuan sabahta babasını gördü yanında ben yokum diye çığlık attı babasıda bı kızıyor bu cocuk bana nıye boyle yapıyor diyoo ne bilim ben biraz daha ilgilen...

neyse bununlada bitmedi ....bayan şöforun biri levent korna bastı aman arabadan indi vay efendimm sen kimsin bana korna basıyon şook olduk tam psikopattı karı yanımda durdu araba ilerde kadına bi baktımm kı kadın bastı gaza gıttı benimde tersim çoook pis haa..

günaydın kızlar şu kurtlar vadisini kurtlar yesede kurtulsak perşembe akşamı evde gerginlik oluyor.eşim hipnoz edilmiş gibi tv odaklanıyor.eymen babaya saldırıyor baba bana kızıyor al şu çocuğu diye.ya mematinin çocuğuyla daha çok ilgileniyon diyom al sana kavga nedeni. bankayı aradım kredi için başvurduk 2000 tl hala yatmamış sinir oldum başka bankalar msj atıyon kredi veriyor dedim 2 gündür 2000 tl yatmadı öfff. zaten pazartesinin gerginliği var bende nasıl yapsam ne yapsm diye.dün gittim çamaşır aldım en dandiklerinden kullanıp atacam sonuçta .
akşamda eşime dedim zaten düğünde altını unut illa bişey takacak gider senetleri takarız boyunlarına yada çamşır makinesinin kullanma kılavuzunu.
dün eymeni nisan gibi sünnet yaptıralım salonlara bakalımda dedim hem nasılsa koyun kesecez akikası yerine hocada gelsin mevlit okusun ne güzel olur dedim.olmaz borcumuz var diyor. gelde yazık etme tavaya

ilahi sümeyye çook hoşsun bende aynı fikirdeyimm saçma sapan bir diziiiii.....hele memati durmadan abi bu defa ersoya sıkıyormuyuz abii...demesi yokmu mecbur kalıp izliyorumm benimkide bana sarıyor.....deli oldum deli....

mematiyi görünce benim gülesim geliyor zaten adam kendini öyle kasıyorki ciddi görünmek için. ay çok komik ağzı gözü yamuluyor. hatta eşim arkadaşı var onlara gidelim dedi oldu arkadaşıda kurtlar delisi iki akıllı oturup izleyecek bizide siz mutfağa gidin çoocukla ilgilenin şunu getirin diye uşaklık yaptıracaklar.en azından evde eşim tv ye bakarken eymen 10 da uyuttum bende vurdum kafayı yattım.

sümeyye nolcak kız bizim bu halimiz ......bi dur demeli...

dün eşimin eniştesi ameliyat olmuş onlara geçmiş olsuna gittik...yeni gelin aldılar daha çiçeği burnunda gelin iyi diyorlardı amma gelin çoook uyanık dün gittik neyse...kayınvalidesi eşimin halası olur o kadar iyi bi kadınki çook severim kaynanatörden daha çoook neyse mutfakta bişeyler hazırlıyor hastayım dedi bende dedim yeni gelin hasta olurmu???nerde yeni gelin ben eskidim diyor...
eskiden oğlan anasıyla babasıyla kalıyordu evlenince ayrılcaz dediler adamda ameliyat olunca mecbur orda kalmak zorunda neyse kız bunu yediremiyor kız bi uyuşuk lavabo tıkanmıiş kocasını çağırıyor oda gitti eşimde dedi vay çook işin var senin dedi halada demezmi hem de çoook şaştım kaldımm...

daha 15 günlük gelinin ne sorunu olabilir .....kaynanayla demi...

sonuçta kaynana evinde iş yapmanın eski gelinlik yeni gelinliğimi var.sonuçta orası artık anne evi gibi ne yani annemizin evideyken küçük kardeşmi her işi yapardı sen sonradan doğdun ben eskidim bütün işler sanamı deniliyor. bende öyle her işe atılmam teklif ederim ısrar etmem geçen bulaşık makinesini boşaltayım dedim kapağını açtım kaynanam kalsın dedi sonra boşaltırız deyince bıraktım.bir kezde bardakları yıkayacaktım yıkama siz gidince ben yıkarım dedi neyse ben yine yıkayım dedim bardak elimi kesmezmi kaynanam ben sana yıkama demiştim laf dinle azıcık dedi:26:

seninkide bir tuhaf canımmm.....insanları anlamak zor yaa ...şimdi telefon ettim eşimin amcası akciğer kanseri adam ameliyat oldu bir sürü hastalık çıkmışş...kalbi su toplamış....ciğeri yırtılmış...
off...ALLAH ŞİFA VERSİN...daha çook genç ....

sonra kaynanamı aradım tv bozuktu naptınız dedimm bizim evde diğer tv gönderiyim dedimm diyorkı bizi sizden başka düşünen yok ALLAH RAZI OLSUNN diyoooo....bişey demedimm...

sümeyye gelin bi yerde haklı 5 tanede kızı var 2si çalışıyor diğerleri alıp bakabilir oda yeni gelin olmuş bence onun sitemi kaynanadan çoook kardeşlere kocaya sitemmm.....:95:

haklısın o konuda ilk 1 yıl gelin ayrı yaşamalı bencde çünkü ayrı kalınca karı koca birbirilerini daha iyi tanıyacak evliliklerini oturtacaklar.1 yıldan sonra çok gerekliyse olabilir.

selam kızlar.. söylemesi ayıp dün aşam dokuzdan sabah dokuza kadar ailecek uyuduk.. valla her yerim tutulmuş uyumaktan ama çok iyi geldi dünlerin yorgunluğu çıktı valla.. Badede dün kırgındı biraz erke yattı oyatıncagece kalkar nasılolsa bizde uyuyalım dedik.. çok şükür iki kere uyandı ama geri uyudu yavrum böylelikle bizde güzelce uyumuş olduk:)))
şu kurtlar vadisinden oladum olası eşimle nefret ederiz bizim evde izlemez çok şükür ama bizimde pazartesileri ezel günümüz var.. benim eşimde onu izlerken transa geçiyo..

bence her şartta herkesin ayrı evi olmalı ..ben karşıyım eynı evde yaşamaya.. herkesin kendine göre düzeni olmalı ev üstüne ev olmuyo malesef..

hüsniye bende çok güzel uyudum eymen gece ağlayınca eşime sen kalk dedim küstümya çocuklada ilglenmiyom o da beni kızdırmamk çin kalktı.

bende aynı eve karşıyım ama sağlık sıhhat söz konusu olunca olacak muhakkak.

hg hüsniye maaşallah diyelim bade hanımaa....bizimkide aksine uyumadı...

gelin deyince ben eskidim diye halada dedi istemezdik böyle olsun ameliyat günü almıştık ertelendi...
gelin gık demedi...ben olsam derdimm olsun canımm önemli değil....ne kadar kızsamda darılsamda böyle pis bir huyum var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…