• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

sümeyyecim walla eşime kalsa hepsine yağdırırdı bekar falan olsa. hatunların biri 150 biri 300 gram istedi altın. düğünde takılanlar hariç.
aylin takdir edilse ALlah razı olsun dense bu kadar koymaz insana yaptıkları ama kendini bilmezler işte takdir etmediler demek sizin yaptıklarınızı.

hüsniye aynı şeyi yazmışız takdir edilmek saygı görmek işte olay bu. ALlah bağışlasın bebişi anneciğine babacığına. oyyy süt kokar o şimdi. ben de ne zaman bebek haberi alsam süt kokar o şimdi diyorum.
kızlar gördünüz mü antalyada bir bebeği doğar doğmaz çöpe atmışlar. allahtan ağlamış ta birisi bulup çıkarmış yaşıyordu. o soğukta kıyamam battaniye bile koymamışlar. çırılçıplak belli ki ölsün diye atmışlar. bulan adam hüngür hüngür ağlıyordu bu kadar vicdansızlık olmaz diye. ben de ağladım tabi baya bir süre. inş hayırlı ellerdedir minnacık kuzu

sümeyyecim walla eşime kalsa hepsine yağdırırdı bekar falan olsa. hatunların biri 150 biri 300 gram istedi altın. düğünde takılanlar hariç.
aylin takdir edilse ALlah razı olsun dense bu kadar koymaz insana yaptıkları ama kendini bilmezler işte takdir etmediler demek sizin yaptıklarınızı.

ne salakmışım yarabbim.. rahmetli kayınbabam beni kuyumcuya götürdü kızım ne istiyosan al diye ağzımı açıpda şunu isityom diyemedim.. karışmadım bile..

hüsniye aynı şeyi yazmışız takdir edilmek saygı görmek işte olay bu. ALlah bağışlasın bebişi anneciğine babacığına. oyyy süt kokar o şimdi. ben de ne zaman bebek haberi alsam süt kokar o şimdi diyorum.
kızlar gördünüz mü antalyada bir bebeği doğar doğmaz çöpe atmışlar. allahtan ağlamış ta birisi bulup çıkarmış yaşıyordu. o soğukta kıyamam battaniye bile koymamışlar. çırılçıplak belli ki ölsün diye atmışlar. bulan adam hüngür hüngür ağlıyordu bu kadar vicdansızlık olmaz diye. ben de ağladım tabi baya bir süre. inş hayırlı ellerdedir minnacık kuzu

vicdansızların yatcak yerleri yok ......

ne salakmışım yarabbim.. rahmetli kayınbabam beni kuyumcuya götürdü kızım ne istiyosan al diye ağzımı açıpda şunu isityom diyemedim.. karışmadım bile..

bende ailemde karışmadı eltimin anası babası köy evinde yaşıyorlar altta ahır var düşün yani aşağılamıyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın amaa gel gelelim boynu boş kalmasın 7 tane bilezik yatak yorgan bile istediler

evet bahar aynı olay.. karşındaki bunu anlasana 3 değil 5 yapmak ister insan ama kıymet bilmeyenede insanın gönlünden hiçbirşey gelmiyo malesef...

evt yaa misler gibi kokar şimdi ne güzel.. annesini de emiyomuş güzel güzel.. her emziren anne duyunca görünce hala içim cızlıyo , çok şükür fazla fazla sütümü verdim kızıma ama içimde de kaldı.. ne zaman geçer bu duygu acaba?
valla artık ben öyle haberleri okumaya bile tahammül edemiyorum.. insan evladını nasıl kıyarda atar, nasıl umursamaz onu nasıl düşünmez hala anlamıyorum. insan değil böyleleri kesin aşağılık bir varlık..

banada 6 bilezik istedik düğünde hediyelerle 10 tane oldu ama çeyrekler azaldı sonra duydum ki annane bilezik taktı denildi meğerse kuyumcuya yazdırmışlar sonra benim çeyreklerden verdiler.kaynım taktı o da öyle.. millete hava atmak için işte... banada sen doğulusun başlık parası varmı demişlerdi salaklık bende var deseydim neden bileceklerdi.
kıymet bilmeye gelince bu zamandan sonra bilse kaç yazar.GÖNÜL YAZAR:52:

ALLAH analı babalı büyutsün ömrü uzun olsun inşallah....hüsniyecimm benimde içimde kaldı hemde çook sütüm vardı yaa boşa gitti ben zaten şu duruya döktüğüm sütlerim ve mamalarla 1 çocuk daha büyütrüdümm olsun yinede canı sağ olsun yavrumun zayıfta olsa yemesede çoook seviyom çook ......şükrediyorum ALLAHIMA

banada 6 bilezik istedik düğünde hediyelerle 10 tane oldu ama çeyrekler azaldı sonra duydum ki annane bilezik taktı denildi meğerse kuyumcuya yazdırmışlar sonra benim çeyreklerden verdiler.kaynım taktı o da öyle.. Millete hava atmak için işte... Banada sen doğulusun başlık parası varmı demişlerdi salaklık bende var deseydim neden bileceklerdi.
Kıymet bilmeye gelince bu zamandan sonra bilse kaç yazar.gönül yazar:52:

:60::60::60::60:haa şöylee gül güzel yüzün açılsınn..

sağol canım.. amin inşallah allah hepimiz evlatlarını bize bağışlasın.. ne kadar bizi yorsalarda varlıkları dünyalara değişilmez ..
çok şükür iki gündür bizim yeme sıkıntımızda düzeldi gibi.. akşamları bir kase çorba içiyo güzel güzel iki gündür, sabahta kahvaltısında hiç sorun çıkarmadı.. ve iki gündür bütün huysuzluğu geçmiş gibi o kadar sakin bir çocuk oldu ki sanki birden büyüdü kızım..bu aralar şarkı söylemeye çok hevesli bütün gün şarkı söylüyo çak tatlı oluyolar büyüdükçe yaa bu sıpalar...

önümüzdeki 10 gün herkesten özellikle kayınvalidemlerden uzak kalacağım bol bol gülerim.ben böylee değildim sonradan oldum yani.:66: yeni sezon eşarplar çıkmış bayıldım 80 tl dediler ayılmak isteemdim.

ben de istemiyorum okuyayım falan ama karşıma çıkıyor. babanem de saolsun izlediklerini naklen iletiyor :)) ben güzel şeyler diliyorum onlar için. annesi babası olup ta eziyet çekeceğine yok bilecek. belki çok sevileceği bir evin çocuğu olacak. inş rabbim güzel yazılar yazsın onlara.
ay hüsniye bana sorcaklardı ki o soruyu :)))) ben edepsizim o konuda isterim walla soran olursa. ha sormazlarsa da gık demem o ayrı :))) sadece eltimi istemey gittiğimizde 150 gramı duyunca şaşırmıştım.benim adam uyanık bana söylemedi bizde yoktur bu adet onlarda varmış :) kayınpederime demiştim biz bedavaya gitmişiz diye. o da bana sen en iyisini aldın ama dedi. ben de o da en iyisini aldı dedim. hangi kaynım benim aldığım maaşı alıyo acaba dedim :)))) kötümüyüm evet

önümüzdeki 10 gün herkesten özellikle kayınvalidemlerden uzak kalacağım bol bol gülerim.ben böylee değildim sonradan oldum yani.:66: yeni sezon eşarplar çıkmış bayıldım 80 tl dediler ayılmak isteemdim.

bence şu elitinide götür yanına .. bol bol sarıl görsün gününü...:52:

normalde hergün kaynanamlarda olan eltim 2 tane oda takımı istediğinden beri gelmiyor...:63: dmekki utanmayı biliyor bu da gelişme tabi

Herşey boşşşşş bunu bilir bunu konuşurumm babahr gibi arkasından konuşmaktansa yüzüne söylemeyi yeğlerim hem birikme olursa kötü oluyor sonraa......

Ben yine bir kubbe eltimden bahsedeimm geçen sevgililer günüydü benimkine parfüm aldım oda bende alıyım dedi bende dedimki durumları kötü ya acıdımm ben 2 tane aldımm 1 sana verebilrim dedim görümcemde dediki o iz bırakıyor dedi oda nedese beğenirsinn o yüzden veriyor zaten dedi şooooooookkkk şoook bende dim hayret bişeysin ben sana şaka dedimm ben kullanırım gene vermem dedim bu defa o şoook nasıl ama.....:47:

aylin walla yüzsüzlükte son noktaya gelmiş seninkiler. ben burdaki eltime bi kazak aldım çok mutlu olmuştu. pembeyi çok sever o da bakmış aynı kazağı beğenmiş alamamış ben de bilmeden aldım hediye ettim hora geçmişti. o da oğluma hep bişiler getirir. ben aslında hediye vermeyi çok severim. erzuruma gitcez mayıs gibi bakalım orda çok kalabalık var ama birkaç kişiye bişiler götürürm yine. ha ama bu şekilde bi cevap alsam birinden bi daha yüzüm gülmez o kişiye karşı.

3 senelik evliyim her yaz byram da sinopa gideriz elim hiç boş gitmedimm herkese ufakta olsa götürürüm şimdi ne eltim ne görümcem götürmüyor şart değilya benim gibi almanız bir çorap götür gitmişken onlarda beni çook sever ee tabi götürdükleriminde etkisi var hep kışlık yaparlar bana ayrı onlara yok yine bana yapılanlardan onlarada veririm eltim yine demezmi bizi niye ayırıyorlar vermiyorlar sana veriyorlar bende dedimm ne bilim ben al hepsi senin olsun ben istemiyorumm alıyorlar kızz gelde şaşırma eltim çoook fena fesat kuduruk nolcak amman herkesi allah kalbine göre versin veriyorda görüyoruz...

elti ve hediye demişken benim burdaki eltim bu aralar niyeyse çok iyi.. badişe birşeyler alıyo, geöen eşimin dg vardı ona hediye alıp pasta getirmişler ama bana hiç samimi gelmiyo bakalım yakında çıkar kokusu

ben daha bişey görmedim 1 kez geldiler yaşpasta getirdiler kendileri çikolatalı seviyorlarmış diye öyle almışlar nasılsa bize ikram eedecen deiler. öylede oldu.ama ben bayılıyorum hediye vermeye. geçen eşarp aldım sezon sonu eşimede dedim eltim iyi olsaydı 1 tanede ona alsaydım keşkem.kaynanmda der sümeyye başka git evini topla gel ağzını açıp bişey demez.ben de ne diyecem dedim gider bu sayede yenilerini alırım işte

elti ve hediye demişken benim burdaki eltim bu aralar niyeyse çok iyi.. badişe birşeyler alıyo, geöen eşimin dg vardı ona hediye alıp pasta getirmişler ama bana hiç samimi gelmiyo bakalım yakında çıkar kokusu

kredi kartı lazım olmuştur belki :23:

bu gidişimde ben de dicem kışlık gönderin bana verin otobüse ben alırım dicem. isteyenin bir yüzü kara ...

Back
X