2009 Eylül Anneleri

ay bade hanıma bak sen zilli yaaaa. maşallah maşallah. ay oğluşumu özledim ya. haftasonu baya eziyet etti ama olsun yanımda olsun da...
nazan size de gelmiş geçmiş olsun. eşin de ne ka romantikmiş. işine geldi tabi :)

ya kızlar benim anne saçı dedikleri kısa tüy gibi saçlardan başımın önünde kahkül kısmında çok var. tülü tülü duruyo gıcık bişi. hele sol tarafta dönerim de var direk havada gıcık bişi ya. sizin de var mı?

evet bahar çok zilli oldu çok..yandım ben yandım...
aha o dediklerinden bende de var bende sinir oluyorum..kabarıp duruyor o yüzden fönlüyom sürekli

egemen annemlerde çok konuyo menim mu demiş ablama oyuncağı alınca vur vur demiş bana anltaıyo ama ben bişeylere benzetemiyorum bir sürü tuhaf tuhaf ses diyorum ablam kızıyo konuşuyo çocuk sen bizim gibi konuşmasını bekliyosun diyo

doğum sonrası dökülen saçlarmı çıkıyor ne bende saç baş dağıtmış gibi oturuyorum .
kız çocukları daha bi konuşkan oluyor sanki benim görümcemin kızıda ne söylersen tekrar etmeye çalışıyor.eymende tam coolllll müzik sesi duyar 2 döner sonra odadan bi kaçışı var .

hüsniye ben onlar arada kaynasın diye gittim perma yaptırdım iyice fazlalaştılar. yandı mı ne oldu saçım anlamadım. kel kalıcam ya bir an evvel uzasalar. bi daha da perma mı tövbe. şu kıvırlar gitsin diye son bi kestircem sonra koyvercem uzasın. hamileyken ne güzelmiş saçlarım upuzun. yine uzatcam kararlıyım :)
nazan öyle sesler bizden de çıkıyor. anneler bilir derler çocukların dilini ben anlamıyorum üzülüyorum :83:

evet nazancım hakketen benim kızda konuşuyomuşta ben anlamıyormuşum.. dikket ettim bayağı anlatıyo ama hala anlamadığım çok kelimesi var.. artık oda benim yeteneksizliğim..

dökülen saçlar çıkıyo bitiştiler resmen saçımın önünü gerip taramayı toplamayı severdim ama şimdi ne mümkün jöle ile bile yapıştıramıyorum spreyle anca küçük küçük küçük saçlar dolu

benim saçlarım çook döküldü doğumda sağdan epey azaldı sonra çoğaldı bebek saçı gibi ben onları jöle yada briyantinle yatıştırıyodumm komik görünmesinden iyidir...

yok ben dağınık takılıyorum güvenliğimiz bile bugün saçları fönlü gelmişti.çaycı bayan ful makyaj geliyor sekreter hanımda iş yok..

ya ben de bakım olayını geçtim. garnierin gözaltı losyonunu sürüyom bi moka yaramıyo ama umut işte onun haricinde bazen kalem ve rimel o ka. ayyy koyu renk güzel rujlarım vardı hepsi aynı anda firar etmiş benim adam derdi gıcık oluyom onlara dudaklarını çok belirgin yapıyo diye. suikast ihtimali var :))))

valla ben alıştım iyice fönsüz dolanmıyom artık.. hem saçlar fönlü olunca ister istemez bakımlı görünüyon azcıkta makyaj tamamdır.. tabi benim makyaj malzemelerim Bade hanıma oyuncak olduğundan beri bulduğumu sürüyom artık

benim kocam benden süslüdür yani.çarşıya gider saçlar taranır parfüm sıkar.dr dikiş yerin belliomasın diye krem verdi onu bile unutuyorum

dışarda kapalıyım eşarbımı açıpta alttan röfleli fönlü bir kafa çıkıncada ne kadar yakışır bilmiyorum.sürekli açık olsam eyvallah..beğenmezlerse açma desinler.ki burdaki müdürüm dini tam biri ve beni görünce bize uygun bi bayan demiş...

tabi senin durumun daha farklı ama yinede insan azcık kend,ne bakınca daha iyi hissediyo kebndini.. benimde öyle bazen yüzümü yıkamak bile istemediğim zamanlar oluyo ama öğrenci karşısına çıkıyom.. mecburen derli toplu olmak zorunda kalıyom

benden önceki bayan çok süslüymüş ve müdürler rahatsız olmuşlar.nerdeyse abiye ile geliyordu diyorlar.benimde kılığım kıyafetim düzgündür ama saç makyaj bilmem arada yaparım ondada hemen söylerler.

aynı bende öyle yaa eskiden makyajsız dışarı çıkmazdım eller manikürlü falan şimdi nerde boş buldukçaa arada saçımı kestiriyom o kaaa...

benim kocam benden süslüdür yani.çarşıya gider saçlar taranır parfüm sıkar.dr dikiş yerin belliomasın diye krem verdi onu bile unutuyorum

benim ki bu aralar çook alışveriş yapıyorr deli oluyomm hemde öyle böyle değil haa ceketler pontul(kaynanam öyle der)....bakımmda var bazen düşünüyom carolin marolin olaylarımı diye yok canım benimkinin içi geçmiş işi gereği öyle....

hade yaa şimdi sen saçını boyatsan adam derki sümeyye çook değişti çoook....

bende öyle çok şıkır şıkır değilim zaten pek tarzımda değildir..genelde sade giyinirim ama azcıkta saçıma başıma bakıyom fırsat buldukça .. saçlarımıda en son badeden önce boyatmıştım ondan sonra boyatmadım hiç bu halide hoşuma idiyo eşimde seviyo daha sıkılmadım bakalaım.. zaten öyle saç baş yaptırmak içinde kuaföre gidecek vaktim yok.. evde fönümü çekiyom o kadar..tırnaklarımıda badeden dolayı hep kısa kestiğim için ojede sürmüyom pek..ama bakıyomda milletin benden küçük çocuğu var onlar maşallah saçları boyalı tırnaklar uzun falan valla şaşırıyom..

zaten az süslü giyinsem arkadaşlar zaten baştan ayağı süzüyorlar sümeyye çok yakışmış yada bu olmamış diye başlarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…