• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Günaydın sümeyyecimm....

Kimseler yok yine yaa öznurda dönmesi gerekiyordu hala yok.....haberin var mı senin???

öznurun facede resimleri vardı döndüm diyordu ama bize dönemedi demekki.kendimi çok sersem hissediyorum bugün

uykusuz değilimde.başımın ağrısımı dişime vuruyor dişimin ağrısımı başıma anlamadım ama sol tarafım felaket..oysa dünkü muhabbetten sonra dudaklarıma partlatıcı bile sürmüştüm kendimi iyi hissedeyim diye .önce sağlık güzellik batsın

maaşımı çektim eşimin kredi kartını ödedim ve ttlf açıp kredi kartında limit var akşam beni yemeğe götür dedim.çok mu yüzsüzüm evet ama kendisi yüzsüz yaptı..:33:

selam.. sümeyyecim çok geçmiş olsun canım.. adamın hem kredi kartını ödüyon hemde yemek mi istiyon ne kadar ayıp....

akşamda yemeğe gidiyoruz unutma dedim.seçeneği yok yani oda hımmmmmmm öylemi dedi evet ben kararımı verdim dedim.nerede yiyeceğimizede o kara versi aklımda 2 yer ver umarım ikisinden birini seçer yoksa onada müdahale etmek zorunda kalacağım

uykusuz değilimde.başımın ağrısımı dişime vuruyor dişimin ağrısımı başıma anlamadım ama sol tarafım felaket..oysa dünkü muhabbetten sonra dudaklarıma partlatıcı bile sürmüştüm kendimi iyi hissedeyim diye .önce sağlık güzellik batsın

geçmiş olsun canımm ........

maaşımı çektim eşimin kredi kartını ödedim ve ttlf açıp kredi kartında limit var akşam beni yemeğe götür dedim.çok mu yüzsüzüm evet ama kendisi yüzsüz yaptı..:33:

boşverrr onlara böyle yapmak lazım benimkinede bişey demeden yapmıyor adam yaa ...

Ben akşam yemeklerinde balık tercih ederimm... Hem daha hafif....

Istanbulda kaşıbeyaz diye bir yer var orasıda mikemmell yaa......

Benimkii arada götürüyor beni böyle yerlere.. .....hem balık restaurantı hemde et restaurantı var karşılıklı bigün gittik bi bakarım sosyete kaynıyor ......bizim araba ozamanlar zafiraydı bizim araba fosss diye söndü bmw lerin yanında........

Son düzenleme:
ben Bade hanımla dışareda yemeğe çıkmaya çok cesaret edemiyorum.. yerinde durmuyoki hanım mıt mıt geziyo her yerde .. o yüzden şimdilik evde yemek en iyisi..ama arada erken çıkıp tostçumuza gidiyoz..

eymeni babanneye verecez zaten 1-2 saat idare etsin . kırşehirde bir otelin restorantı var birde şık bir restorant.otel açık büfe ve belli saatleri vardır herhalde kalanlar olduğu için ramnazanda gitmiştik havuz başı süperdi . diğer restoranta iyi işte.

eymeni babanneye verecez zaten 1-2 saat idare etsin . kırşehirde bir otelin restorantı var birde şık bir restorant.otel açık büfe ve belli saatleri vardır herhalde kalanlar olduğu için ramnazanda gitmiştik havuz başı süperdi . diğer restoranta iyi işte.

ohh gel keyfim gel.. ben annemler burdayken bile bir kere badeyi bırakıp dışarı çıktım bir iki saat.. o bile çok tuhaf geldi bana hemen eve geldim manyak mıyım neyim.. halbuki gayette keyfi yerinde dedesiyle geziyodu

Back
X