2009 Eylül Anneleri

için rahatsa bırakıp gidersin bende öyleyim hele dedesini çook seviyor dedesi varken bütün işimi hallediyorumm....
bazende hiç biyere gidesim gelmiyor hemen eve gidip bebişimi kucaklıyomm ......

oooh sümeyyen hanımcım romantik yemekler falan... benim dışarda yemek anlayışım arada gidip mcdonalds tan chicken menü almak :))) dışarda balık yemekten haz etmiyorum. yarım balığa 5 kilo balık parası verip te romantizm yapamıyorum sonrasında. ay ne paragöz insan oldum ben ya
romantizm desen bi odun ne kadar romantikse o kadar işte.

evet eminim çok romantik olacak yemek yiyp hemen çıkarız aman annemlere ayıp olmasın diye.ayrıca romantik bi davet değildiki yemek olsun baskı sonucu alınmış biir yemekti.ama ben acımam paraya hatta fazla parayla bırakmayacan kocayı .mesela yarın kredi çekecem niye kaynım mobilyasını bizim kredi kartından alacak bizimmde içindeki limiti yükseltmek için kredi çekecem. ee tmm taksitleri onlar ödeyecek ama demekki isteyince oluyormuş o zman bende isterim

bende öyle çok romantik değilimdir. bir odunda benim ama keyfime değecekse paraya acımam vallahi..bencede erkek adama fazla para bırakmamak lazım gençken keyfini sürmek gerek..

tasarruf tedbirleri alıyoruz evde bakıyorum yine para yok neymiş arkadaşı zor durumdaymış.neymiş kardeşine vermiş tmm versinde ben kendime harcamıyorum millete harcadığım kadar.dün gitti elticik 2 tane oturma grubu altu aldı biri köşem biri normal.niye benim aklım yokmu onlar tek 700 tl ile alıabiliyorda ben 2 maaşla almıyorum. ha birde yazık onlar tek maaşla nasıl ödeyecekler denilmiyo mu sinir oluyorum.

ya o konuda haklısınız tabi. sen tut tut herşeyini ertele o gitsin başkasına yağdırsın olmaz. biz de yaşadık dönem dönem bunları ama şuan istese de yağdıracak değil damlayacak durumda olmadığından :))))) rahatız. ben de yemeğe giden paraya acımam da burda iki yarım balık getiriyorlar salatası içeceği 150-200 tl verip çıkıyorsun. bu da bana parayı sokağa atmak gibi geliyor nedense. bir de ali efeyle gittiğimiz yerde ağız tadıyla oturamadığımızdan arada mc donalds amcaya uğramak yeterli oluyor :)))) kiiiii mc donalds ın kapısının önünden geçmeyen ben hamilelikte alışmam nedeniyle şimdi sürekli ordan yer oldum.

benim eşimin öyle huyları yoktur şükür en küçük çocuk olduğundan hala kendisi harçlık alır abilerinden büyüyemedi bir türlü..ama bana yapmadığını bir başkasına yapsa gerçekten çok sinir olurdum...
ben zaten oturupta bir lokantaya bir yemeğe 150-200 tl vermem onu vereceğime bir gün gider otelde tam pansiyon keyif yaparım daha iyi.. ben etçi olduğumdam yerim güzel güzel ızgaramı keyfime bakarım..mc donalds hiç sevmiyorum ben nedense alışamadım bir türlü yedikten sonra midem perişan oluyo ama pizza patatese asla hayır demem..

bencede eltinin güvendiği bir yer var yoksa nasıl ödeyecekler o kadar borcu.. biz bile iki maaş daha bitiremedik eşya tamalamayı..dikkat et derim

güvenmeye devam etsin daha çokkkkkkk beklerler . çamaşır makinelerinin en iyisini aldım onlara daha üstü yoktu yani 1400 düğündede bilezik alacak değilim altın yarımlık takarım .bende onlar için çalışmıyorum.millet siz iki maaşlısınız ne olacak diyor.lüks ki sorma yani hanfendi köşem koltuğu çok seviyormuş. e oda tek başına yetömezmiş birde oturma grubu 7 kardeşler ya hepsi gelince oturacak yer olsun diye demekki.gümüşlük olacakmış porselen takımlarını koyacakmış.benimkiler mutfak dolabımda

ben de patates kızartması için yiyorum zaten hüsniye. yanına chicken burger ya da pizza fark etmez. diyete bak süngüye davran :)))) benim eşim de en küçük 2. ama bekarken hep ailesine göndermiş
sümeyye zaten iki maaş diye insanlar bizi 20-30 bin lira kazanıyoz ferah içinde lüks içinde yaşıyoz sanır. biz biraz daha iyi şartlarda olalım diye evlatlarımızı bırakıyoruz kimsenin umurunda değil. bence de sana güvenmesinler yani.

çok şükür kimseye muhtaç değiliz . 1-2 aydır benim hastane işi çıkınca az zorlandık benzin parası yüzünden arabamızla devamlı kayseri ye git gel. ama sinir oluyorum biz daha balayına gidemedik mobilya taksidi bitsin sonra çocuk oldu sonra kırşehire taşın araba aldık derken kaldı .bunlar balayına gidecekler. kesinlikle elti kıskançlığı değil.ama ucu bana dokunacak eminim.

kilo olayına gelince eşim hergün az kilo al dediği için yemek yerken rahatım tuz olayıda bitse daha iyi olacak tansiyonum sık sık düşüyor

pizzaya bende bayılıyorum ama burada öyle pizza markası yok . yapanalrda işte türkish pizza lahmacun ekmeğinde sucuk falan oluyor.hamburger söylemiyorum bile. iskender yerim ben dışarda .kayseriye gidincede pizza

ayyy bir sürü yazdım sinir oldum gönderemedim bağlantı koptu yaa...
bencede sümeyye sen yapacağını yapmışsın dahasını beklemesinler.. herkeste ödeyeceği kadar taksite girsin ..tamam çift maaş alıyoz ama rezilliğimiz yanımızda kar.. herkes rahat rahat kuzusunu büyütürken biz vicdan azabı çekiyoruz kolay değil...
bende patates için yerim zaten yanında hiç birşey olmasa da olur.. hatta ünv. günlerce patates yediğimi bilirim bir pizzacımız vardı o zman 1 tl ye tabak dolusu kızartma veriyodu bize ev arkadaşımla tıkınıyoduk bol bol.. ilginçtir kiloda almamıştık.. valla uzun zamandır yemiyorum canım çekti napsam kii..

ay arkadaşlarım hala söylerler öğrenciyken gider en ucuz patates kızartmasıydı ortaya alırdık deli gibi yerdik maksat muhabbetti çok güzeldi ama. ketçap ve mayonezden kilo almıştım ben 57 kiloydum.şimdi 52

ahh ahh ünv herşey başkaydı canım.. keşke hiç bitmeseydi insanın en yılları gerçekten..vallaha canım çekti eve gidip yapayım güzel bir kızartma yoksa şişcek bir yerim..

ya hüsniye hakkaten yazdığın ne kadar doğru. rezilliğimiz de cabası. evlatlarımızdan uzakta geçiyo saatlerimiz. onları özleyerek düşünerek.
sümeyye biz geçen sene 3 düğün atlattık sen düşün ne kadar göçtüğümüzü :) Allah kimseye muhtaç etmesin ama herkes te ayağını yorganına göre uzatsın.
kilo konusunda benim eşim de babanem de böyle iyisin daha fazla verme diyorlar ama istiyorum vermeyi. eski pantalonlarıma girmek istiyorum. bi ara çok azimliydim 4 kilo gidiverdi şimdi tutamıyorum boğazımı ya. hele akşamları darı patlatıyom ya bu ara ona dadandım.

neyse mesai bitiyor yarın bakalım neler anlatacağım. yada tek kelime ile gidemedikmi diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…