2009 Eylül Anneleri

evet bugün baya pahalı bende dedim zaten bugün kandil .15 şubata bizim günümüz olsun.

öf öf ne biçim kocam var insan bi tlf eder işyerine bi gül yollar.gül alıncada zaten gazete kağıdına sarıp getiriyor kimse elinde görmesin diye..

ayyy çook güldüm valla bence almadıkları için utansınlar aldıkları için değil...

ya sümeyye ona bakarsan kırgınlıklar var canım. o ayrı. yeri gelince söylerim kurtulurum. uzatmam ama asla da unutmam.

kızzz bayılıyom senin şu huyuna valla bayan dürüst ,bayan dobra....

ay bugün birde sevgililer günü dimi.. valla hiç hevesim yok kutlamaya hem pazartesi sendromu hem tatil bitti hem annemler gidiyo

benimde üç tane kaynım var görümcem yok çok şükür...
genlede bir sorunumuz yoktur idare ediyoz çok şükür..

amannn 10 tane eltin olsun 1 tane görümcen olmasınn.....hani şundan dolayı diyorum eltinle aran bişey olsa yine diğerleri pek enterese etmiyor ama görümcenle olsa eşinde kaynanada kayında hepsi müdahele ediyor olaya.....

ayyy çook güldüm valla bence almadıkları için utansınlar aldıkları için değil...
kızzz bayılıyom senin şu huyuna valla bayan dürüst ,bayan dobra....
teşekkür ederim aylincim.canım insanlar kırılmasın die yut yut bakıyorsun kimse sen kırılıyormusun diye takmıyo bu sefer de patlıyorsun. en güzeli biriktirmeden söylemek. hem zaman aşımı da olmuyor :)
ay bugün birde sevgililer günü dimi.. valla hiç hevesim yok kutlamaya hem pazartesi sendromu hem tatil bitti hem annemler gidiyo
ya bir de mübarek kandil. aman sanki kaç senedir düğün dernek mi kutluyorduk :)

doğru diyosun sonuçta elti el kız en nihyaetinde ama görümce öyle değil..

doğru diyosun sonuçta elti el kız en nihyaetinde ama görümce öyle değil..

bakmayın yaşıma ben yaşımdan daha fazla şeyler gördüm geçirdim çook erken atıldım hayata tecrübe çoook bende çoook.....

içimde bi sevinç var ALLAHIMM neden acaba.....

bu aralar çook duygu değişikliği yaşıyom hayır olsunn....

kızlar bu arada badenin çenesi acayip açıldı yavruşum her değimi anlıyor.. istediği ve istemediği şeylerde kafasını sallayarak cevap veriyo bana.. çok hoşuma gitti.. bayağı bayağı kelimelerde kullanıyo..ama hala herşeye hayır hayır diye çığlık atıyo

merhaba ctesi kontolümüzde atlatmışsınız hastalığı dedi doktor ilaç milaç bitti çok şükür ama diş çıkarıyo salya ishal öksürük sıkıntıları olur dedi uyku saatlerimize yeni düzenleme getiriyoruz bakalaım nasıl olucak 2 uyku uyuduğunda gece çok geç yatıyo gündüz 1 kereyi denicez

ne güzell bizimkide dün çorba içiyodu ne bu kızım dedim cobaa dedi....
sonra tekrar sordum güldüm bidahada demedi.....

ya ali efe mınam (yemek), buiiii (su ve süt), aniiiih baba nene dede uvvvvv(araba) dehdeh(at) avav(her türlü hayvanat :)) bunları söylüyo şimdilik.

herkesi mutlu etmek zor valla.ama görümce konusunda haklısın görümcem bir kez eymeni uyutmuş bende kendi kızını uyuttu zannettim geldi dediki uyudu sonunda bende iyi sende rahatalrsın işte dedim.eymeni uyuttuğunu bilmiyordum.vay ben tşkr etmemişim diye ertesi gün kaynanam aradı sen niye tşkr etmedin diye bende söyledim bilmiyordum bilsem gocunmam tşkr ederim dedim.akşam özür dile dedi bende hatam yokki özür dileyim dedim.küsmek istiyorsada küssün dedim. sonra paşa paşa konuştu demek kaynanam dedi bilmiyormıuş diye . yani görümcelere bişey söylenmiyor.

canımm çook geçmiş olsun.:..

ya ali efe mınam (yemek), buiiii (su ve süt), aniiiih baba nene dede uvvvvv(araba) dehdeh(at) avav(her türlü hayvanat :)) bunları söylüyo şimdilik.

MAAŞALLAHH ALİ EFEYE...

bu arada benim adam gece yattık kutlamak gelmiş aklına 14 şubatı neden acaba :))12 'yi geçti 14 şubat oldu diyo :))

İYİ SENİNKİ YİNE KUTLAMIŞ BENİMKİ DİYO SEN BENİM SEVGİLİM DEĞİLSİN. KARIMSIN DİYOO ......KADINIMSIN DİYOO BEN DE HEMEN TAV OLUYOM...İİİİİİİİİİİİİİ

Son düzenleme:
ben görümcelerimi seviyorum kaynanam kışkırtmasa bizde herkes iyi geçinir eltimi sevmez istemez görümcemleri ona karşı doldurur küçük görümcem 2 haftada bir yatıya gelir ben onun kızına bakarım o egemenle ilgilenir dışarıda işin varsa uyut git gör der ama kaynanam rahat vermiyı bırakma biz gidicez der bizim işimiz var der

nazan helal olsun kocana.eşimde sabah beni drtüyor kalk sabah olsu diye bende 14 şubat bari az romantik ol dedim.
eymen işine gelince söylüyor canı istemesin ağzını açmaz.adüşünce canın yanınca acıyor diye ağlıyor.bizi pataklayınca aha ahhhh diyor.anne ve ata diyor.su ve yiyecek mamma.

dün kaş aldırıcam diye egemeni uyutup babasına bıraktım kuaförde karar değiştirdim boya mı kesimmi derken röflem gelmişti onu yaptırdım 1 saatte bitiririm dedi2,5 saat sürdü ıslak saçla eve koştum eşim dellendi resmen ama sonra acındırddım kendimi hemen benim vaktimmi var çocuğa kimse bakmıyo bir sana bırakabiliyorum falan tamam dedi acıkmış ondan sinirlenmiş yemekle uğraşma dışarda yiyelim dedi sonrada diyoki hem saç masrafı hem yemek masrafı hem çocuğa baktım hep sen kardasın

nazan gün senin gününmüş.bende eşime temziliği yaptıdım yemeğide üzerine koyduk kahveye öyle gönderdim.birde bak yardım ediyorum diyor bende ayın 15 de ben sana yardım ediyorum bu yardım değil yapman gereken görev dışarda birlikte çalışıyorsk evdede çalışacaz dedim .ipleri biraz ele aldım.

iyi yapmışsın sümeyye.. genelde bende aynı cevabı veririm daha bu işin kadını erkeği klamadı evdeki bütün sorumuluk eşit artık..
bade hanımında dünkü yeni kelimesi "yemem" oldu.. sağolsun bir haftadır iştahsızlık tavandaydı zaten birde üstüne yemem demeyi öğrendi hepten çıldırtcak beni..
hapşırdığında çok yaşa diyo kendine, reklam demeyi öğrendi, babası kyu bebek almış yürüyo pıtır pıtır ilk çalıştırdığımızda korktu gelme kayu gelme demeye başladı.. ay dillendikçe çok tatlı oluyo bu cadılar bee.. ama en çokta kafasıyla bana cevap vermesi hoşuma gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…