öf öf ne biçim kocam var insan bi tlf eder işyerine bi gül yollar.gül alıncada zaten gazete kağıdına sarıp getiriyor kimse elinde görmesin diye..
ya sümeyye ona bakarsan kırgınlıklar var canım. o ayrı. yeri gelince söylerim kurtulurum. uzatmam ama asla da unutmam.
benimde üç tane kaynım var görümcem yok çok şükür...
genlede bir sorunumuz yoktur idare ediyoz çok şükür..
teşekkür ederim aylincim.canım insanlar kırılmasın die yut yut bakıyorsun kimse sen kırılıyormusun diye takmıyo bu sefer de patlıyorsun. en güzeli biriktirmeden söylemek. hem zaman aşımı da olmuyor :)ayyy çook güldüm valla bence almadıkları için utansınlar aldıkları için değil...
kızzz bayılıyom senin şu huyuna valla bayan dürüst ,bayan dobra....
ya bir de mübarek kandil. aman sanki kaç senedir düğün dernek mi kutluyorduk :)ay bugün birde sevgililer günü dimi.. valla hiç hevesim yok kutlamaya hem pazartesi sendromu hem tatil bitti hem annemler gidiyo
doğru diyosun sonuçta elti el kız en nihyaetinde ama görümce öyle değil..amannn 10 tane eltin olsun 1 tane görümcen olmasınn.....hani şundan dolayı diyorum eltinle aran bişey olsa yine diğerleri pek enterese etmiyor ama görümcenle olsa eşinde kaynanada kayında hepsi müdahele ediyor olaya.....
doğru diyosun sonuçta elti el kız en nihyaetinde ama görümce öyle değil..
kızlar bu arada badenin çenesi acayip açıldı yavruşum her değimi anlıyor.. istediği ve istemediği şeylerde kafasını sallayarak cevap veriyo bana.. çok hoşuma gitti.. bayağı bayağı kelimelerde kullanıyo..ama hala herşeye hayır hayır diye çığlık atıyo
merhaba ctesi kontolümüzde atlatmışsınız hastalığı dedi doktor ilaç milaç bitti çok şükür ama diş çıkarıyo salya ishal öksürük sıkıntıları olur dedi uyku saatlerimize yeni düzenleme getiriyoruz bakalaım nasıl olucak 2 uyku uyuduğunda gece çok geç yatıyo gündüz 1 kereyi denicez
ya ali efe mınam (yemek), buiiii (su ve süt), aniiiih baba nene dede uvvvvv(araba) dehdeh(at) avav(her türlü hayvanat :)) bunları söylüyo şimdilik.
bu arada benim adam gece yattık kutlamak gelmiş aklına 14 şubatı neden acaba :))12 'yi geçti 14 şubat oldu diyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?