2009 Eylül Anneleri

hayırlı sabahlar çifte sevgililer gününüz kutlu olsaun.hem gerçek sevgili hem fani sevgili.

haftasonunu temizlik yaparak geçirdim.çamaşır suyundan ellerim soyuldu.pazartesi olsada dinlesm yani dedim.cuma sendromu var artık bende

haftasonunu temizlik yaparak geçirdim.çamaşır suyundan ellerim soyuldu.pazartesi olsada dinlesm yani dedim.cuma sendromu var artık bende

kayınvalidemler gitti çook şükür.........dün bizdelerdi yemek yolluk falan günün nasıl geçtiğini anlamadımm ...

merhaba hatunlar. mübarek kandilinizi kutlarım. sevgililer gününe hiiiç değinmiyorum zira benim kocam için hergün sevgililer günüymüş. duyanda ağzında gülle dolaşıyo sanır peh!
ctesi ali efe uyuduğunda eyvah eyvaha gittik sonra oğluşu babanemi de alıp biraz dolaştık. ali efe ortalığı talan etti babası amcası ve ben sürekli peşindeydik. çocuk çıkmaya çıkmaya sapıttı. mısır satan yeri görünce mınam mınam diye koştu. iki çocuk almışlardı onların elindekileri almaya çalıştı. çocukların peşinden ayrılmadı.babanemle gülmekten kırıldık :)dün de kaynımlara gittik ama ali efe burnumuzdan getirdi mızmızlandı çok. dişleri geliyo alt köpekler sanırım iştah sıfır mızmızlık tavan yaptı.

hadi gözünaydın olsun aylin benide cuma günü iş çıkışı kayınvalidemlere yemeğe kalın dediler amcalar falanda vardı.ben en ufak bir iş yapmadım.kaynanam geçen sana kıyamadığımdan çağırmadım demiştiya.üzülmesin dedim kadın c.tesi akşamda eşimin amcası tüm amcalarla bizi çağırdı.ve tüm yemekleri sırf ben gidecem diye tuzsuz yapmışlar ayy kendimi çok özel hissettim ve çokkk mutlu oldum..beni çok sevdiklerinden kayınvalidemde çok görüştürmek istemiyor beni

bahar bizim mızmızlık azaldı gibi alt azıda çıktı çünkü .yenisi çıkana kadar rahatız ama şimdide çok şımarık devamlı yerde yuvarlanıyor.oyun istiyor hergün dışarı çıkmaya alıştı dün eşim kahveye gidecek eymen montunu atkısın aldı geldi.yarım atta diyor eşim az bekledi sonra gitti ağladı yavrum ata atta diye.havada soğuk çıkarmadımda.ve eymenin beşiği bizim yatağın yanında nasıl beceriyorsa yatağından bizim yatağa geçiyor geçen gece nasıl korktum ayaklarımı ne tırmalıyor diye birde gelip şap şap vuruyor ah ahh diye.

ay sümeyye çok fenasın :)))
eymen de kime çekmiş belli muzurlukta :)) ya biz hafta içi hiç dışarı çıkartamıyoruz kuzuyu. öyle olunca da haftasonu çıktığımızda deli tavuk gibi koşturuyor. ama kışın böyle napalım yapacak bişey yok. yaza bolbol gezsin artık. ya bi de anne diyordu muntazam şekilde. şuan nene diyor bana sinir oluyom. habire anne anne diye söylüyorum ama yok nene oldum oğlumun gözünde.

baharcımm ne güzel dolu dolu geçmiş hafta sonun ..........

bizimkide bi yere gitrtiği zaman kalabalık falan dinlemiyor giriyor insanların içine herkese bi gülücük iki kıvırıyor ...
ohh ondan iyisi yok...

özel insan sümeyye....yeni mi anladın kızz...dün kayınvalidemleri eşimle kaynım yolcu etti bizden giderkende dedimki eve varınca bana mesaj atın yada arayın saat 10 oldu tık yok bende aradım vardınızmı cadı görümcem çıktı evet biz abimi aradık beni arayın demiştim beni arayamadızmı abini arayana kadar neyseee dedim kapadım yüzüne baktım 2 dk sonra kayuuu(kaynanatör) aradı kızdıgınmıııı dedi bende yok canımm niye kızıyım dedim ama hakkaten kızdım bile bile yapıyorlar bazı şeyleri hele o saçlarını yolasım geliyor görümcem 17 yaşında ama koca karı gibi anasını satıyım deldi ediyor beni neyse çoook dökündüm gene......

hüsniye hoşgeldin.ah ah ne çabuk bitiyor şu tatil günleri.haftaya bugün benim hapis hayatım başlıyor.

bahar nine oldun ha bizimkide anne ve ata kelimesini ağzından düşürmüyor ama bazen ababya anne bana da ata diyor.bu ara baba çok ilgilenince anneye döndü.
ben ilk doğduğunda kayınvalidem eymen bana anne desin demişti bende olmaz sadece bana anne diyecek dedim.geçende eymen bakıcısına anne demiş kaynanamda bakıcıya sana anne dedirtme sümeyye kızıyor demiş .onun tek bir annesi var oda benim diyor demiş..

aylin görümcelerde pek bi fena oluyor hele o yaşlarda evliler sanki daha iyi anlıyor gelinide bekarken batıyor azcık

hoşbulduk kızlar.. güzel geçti valla tatilim annem babamda gelince keyifli oldu.. kızımlada bol bol zaman geçirdim .. dana gibide yedim bol bol .. bugünde rejime girdim tabi...
annemle babamda akşama gidecek ev yine sessiz sakin kalacak alışmıştı bade hanım kalabalığa bakalım napacak şimdi..

hüsniye hoşgeldin.
görümcelerde dem vurmuşsunuz. iki tane görümcem 5 kaynım var biriyle bir kere kırılmışlığımız yoktur şükürler olsun. 1 eltimle görüşmüyorum sadece diğerleri ile iyiyim şükür. ben sınırlarımı çizdiğimden giriş çıkışlar kontrollü oluyor :))))

1 kaynım 1 görümcem var zaten çok şükür benimde öyle konuşmayacak kadar kırgınlığım yok kimseye sadece eltim geçmiş olsun demedi diye kırgınım ama görürüsem konuşurum o onun ayıbı ailedeki herkeste biliyor kayınvalidem bile dedi hergün bize geleceğine bi günde size gelseydi dedi.görümcemde boşanma arefesinde çok alıngandı yok sümeyye konuşmuyor birkzde tşkr etmemişim diye kırılmış bana bende bu yaştan sonra naz çekemem kimse zorla boşatmıyor dedim. sonradan konuştu

öf öf ne biçim kocam var insan bi tlf eder işyerine bi gül yollar.gül alıncada zaten gazete kağıdına sarıp getiriyor kimse elinde görmesin diye..

hepsinle evleniyoruz işte hepsinin nazı bi başka....benim eltimde çook fesat yaa...
çook kısaknıyor resmen ağzınla da dile getiriyor şakayla karışık...
biz arabamızı yeniledik otomotik vites aldık ben ehliyet aldımda söylemesi ayıp....
kendimi geliştireyim diye eşimde yeniledi eski arabayıda onlara sattık kadın demezmi benim senden aşağa kalır yanım yok şook şokk tebiii ben....

öf öf ne biçim kocam var insan bi tlf eder işyerine bi gül yollar.gül alıncada zaten gazete kağıdına sarıp getiriyor kimse elinde görmesin diye..

ya ama sümeyye çok pahalı bugün gül falan. benim adam bilir bugün alsa o gülleri burnundan getiririm ota bu kadar para verilir mi diye. ondan hiç düşünmez almayı :83:

benimde üç tane kaynım var görümcem yok çok şükür...
genlede bir sorunumuz yoktur idare ediyoz çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…