2009 Eylül Anneleri

ya kızlar az önce nefes alamadım ya ödüm koptu dedim kızım gidiyormusun noluyo? kalbim sıkıştı birden nefessiz kaldım. sonra düzeldim ama boğazıma bir yumru oturdu yutkunamadım bir süre.

geçmiş olsun bahar.bende sabah tansiyonum mu düştü ayakta uyuyamı kaldım tek hatırladığım yere yığıldım ve kafamı kapıya çarptım .düşüncede yere çarptım.

ya sana da geçmiş olsun sümeyye. ben de derin nefes almaya çalıştım bi yandan da ağlamıyım diye tuttum kendimi ağlarsam daha çok tıkanırım diye. bayılcak gibiydim dizlerim titredi. neden oldu ki ya?

ya kızlar az önce nefes alamadım ya ödüm koptu dedim kızım gidiyormusun noluyo? kalbim sıkıştı birden nefessiz kaldım. sonra düzeldim ama boğazıma bir yumru oturdu yutkunamadım bir süre.

canımm geçmiş olsun sabah benimde kalbim sıkıştı ani kalkış yaptım midem sıkıştırdı ara sıra oluyor bana omuzuma ve kalbime sancı girdi ödüm kopuyor ozaman .....:18:

geçmiş olsun bahar.bende sabah tansiyonum mu düştü ayakta uyuyamı kaldım tek hatırladığım yere yığıldım ve kafamı kapıya çarptım .düşüncede yere çarptım.

canımm sanada çook geçmiş olsun yanında biri varmıydı peki ......

bence toplu nazar var.ben tuz kullanamdığımdan tansiyonum düşebilir.yada aniden kapıya yaslandım ve uyudm.sonra küt yere eşim çok korktu.ama..sadece 1 nefes alıyorsun veremiyorsun küt diyecem .aylin yine psikolojisi bozulacak

toplu lahusa sendromu geçiriyo olabilirmiyiz :18:

yokk kızz bence 2. gebelik sendromu olmasın ......

sümeyyeeeeee.........nazar olayı olabilir arada ziyaretçiler giriyor ya diyolardır yaa bu sümeyye aylin ve bahar ne güzel yazışıyorlar falan ......

2.çocuk olayı desem kocam benden önce bayılır korkudan ben bunu anneme nasıl söyleyecem diye..:96:

ayyyy aylin sümeyye güldürdünüz beni.... zaten eğer hamileysem çocuk kesin üstün yetenekli bişi olur o kadar önlemden kaçıp gelebildiğine göre :78:

selam.. tatilimin son hafta sonu ne çabuk geçti anlayamadım bir türlü uzun süredirde ayrı kaldım sizlerden ama pazartesi tam gaz yanınızdayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…