2009 Eylül Anneleri

psikolojin bozulmuş gibi yapacaksın.bu şehir üstüme üstüme geliyor falan diyebilirsin.ben erzincan gitmek istediğim zaman öyle yaparım..........

tamam şekerim denerimm bide en ince noktasından vurmak lazım ok...
neyse şekerim ben gidiyorum hoşçakal...

ay benim kocamın canı istemedikçe istediğin yerden vur, o ne zaman isterse o zaman yapar yapacağını :))))
bi de imalar falan sökmez ne istiyorsan direk söyleyeceksin, sinirlenmez kızmaz. olursa olur olmazsa da olmaz
ama Allah razı olsun, çok fazla sevgisini düşkünlüğünü belli eden biri olmasa da, hep destektir hep rahat ettirmeye mutlu etmeye çalışır beni... azıcık yönlendirmeyle

kızlar yaa yeşil çayın emzirme döneminde zararı yoktur diyor doktorlar, e yavrularımız da 17 aylık hata 18 oldular..
başlasam mı sakıncası olmaz herhalde değil mi_?

Sabah Duası

"Allah'ım, bizim için açtırdığın seher aydınlığından, istifade ettirdiğin gündüzün ışıklarından, gösterdiğin rızık kaynaklarından ve bu vesileyle bizi koruduğun bela ve afetlerden dolayı Sana hamdolsun. Biz ve tüm varlıklar Sana ait olarak sabaha erdik.
Allah'ım, Hz. Muhammed ve Aline salat eyle, Bize de bu güne güzelce arkadaşlık etmek nasip eyle. Bir günah işleyerek veya büyük küçük bir kötülük yapmak suretiyle ondan kötü olarak ayrılmaktan bizi koru. Bu günde bize bol iyilikler yapmayı nasip, kötülüklerden ise uzak eyle."

AMİN

sümeyye aminnnn canım. sana da hayırlı cumalar.
ay kabusum oldu herkes rio karnavalı diyo ya. allahtan benim adam rio ya değil sao paulo ya gidiyo. ama 2 hafta kalacak gezme amaçlı gidermi bilmyom öööf öf (((

bahar kiminle gidiyor kocan.yapacak adam heryerde yapar ha istanbulda ha brezilya..güvenmek lazım ama çokta belii etmemek lazım.ayrıca çokta bahsetmemek gerek.eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi bir deyim var güzelim türkçemizde

canım yalnız gidecek. orda bizim şirketin çalışanları karşılıcak. yok ya zaten güvenmemek değil tatlı takılıyoruz birbirimize. yoksa dediğini dün ben de söyledim yapacak adam burnumun dibinde yapar. diye. hatta keşke fırsatı olsa da karnavala katılsa insanın başına kaç kere gelir ki böyle bişey. takılıyorum ben işte.
sen napıyorsun canım eymen paşam nasıl?

eymende iyi artık gece anne diye değil ataaaaaa diye ağlıyor.(babaya düştü bu ara )benimle sadece demekki süt ilişkisi varmış..normalde ayakta sallayıp uyutuyordum eşim omuzda yatmaya alıştırdı.onu uyutacam diye belim kopuyor..bende eşime havale ediyorum.

Kızlar günaydın.....
Sümeyye dua çook güzelmiş amin canımm cümlemize....
Baharcımm eşin hayırlısıyla gidip gelsede seninde için rahat etse daha önce böyle yurt dışına çıkmışmıydı....

ya ali efe de kucakta uyumak istiyor bir haftadır. zaten sırtım pertti iyice fena oldu. bizimkinin alışkanlıkları var hayatta değiştirmez. gündüz babaneyle uyur akşam benle. babasının onu uyutma ihtimali çok düşük yani benim kollara kuvvet.

hoşgeldin aylincim. bi gitse gelse rahat edicez ailecek ve topikcek dimi :))) daha önce yurtdışına çıkmamış eşim canım. ülke içi fırfır gezmiş hala iş gereği gider arada ama yurtdışına çıkmamış. ilk yurtdışı deneyimi baya uzağa olcak :))))
siz nasılsınız?

yok bizimkide yatacak omuz bulması yeterli zaten..benim boynum yeni düzeliyor zaten belimde zaten pek sağlam sayılmaz...kayınvalidem sen atom tedavisi görürken ben unuttururm diyor.hadi inşllh bize daha makbule geçer .akşam onlardaydık kaynanam bi eliyle beni beslemediği kaldı elti adayı çok mobilya istemiş hem yemek odası hem oturma grubu ayrıca köşe takımı istiyormuş.ev kira olacak zaten aldığı 700 tl neye güveniyorlarsa acep. 2 gün sonra benden daha kıymetli olur orası garanti

bahar eminim kocan orda pek rahat edemez. benim eşim atom alacam ayrı kalınca canım sıkılır diyor. bırak dışarda gezmeyi .hatta erzincandayken tv izlerken bile aynı kanalı açtırıyordu sanki yanyanaymışız gibi tepkiler vererek izliyordu bensiz filmin tadı çıkmıyormuş.

kızlarr az önce noldu bi bilsenizz........
çoook hoş bir adam geldi dediki benim eşimin kredi kartından 200 tl çekilmiş burdan dedi bizde burda değil karşıda sözleşme servisinde dedik adam araştırmasının amacı nedir falan dedik neymiş....

adamın karısı adamı aldatıyormuş saçmalığa bakınn hele....
karısı sevgilisine kartı vermiş adamda su sözleşmesi yapmış onunla cesarete bak kadının sevgilisini aramışlar adam yalvarıyormuş nolur benim telimi adımı yerimi yurdumu söylemeyin maaf olurum demiş adam hala burda....

kadın kocasının kredi kartını sevgilisine mi vermiş.cesarete bak filmelrde olsa ammada attılar deriz.gerçek hayatta neler oluyor..Allah kınadıklarımızla sınamasın

kadın kocasının kredi kartını sevgilisine mi vermiş.cesarete bak filmelrde olsa ammada attılar deriz.gerçek hayatta neler oluyor..Allah kınadıklarımızla sınamasın

ek kartmış canımm extrede görmüş zaten şüpheleniyormuş .....
ALLAHA YAKIN BİZE UZAK OLSUNLAR.....

şaşkınım gerçekten koca parasıyla sevgili yapmış..Allah ne bize nede çevremizdeki kimseye yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…