2009 Eylül Anneleri

merve içime su serptin saol!!! gidip iki tekme atayım içim serinlesin
kızlar şirkettekiler dedi 15-18 mart rio karnavalı varmış. Allahım sana geliyorum

en iyisi susalım yoksa o karnaval bu ülke derken bahar tırlatacak
amann boş ver be bahar evin borcu bitsin Allahın izniyle sen ne karnavallara gidersin :)

az önce şirkettekileri nazikçe(!) ikaz ettim. eşim olmadığı süre içinde müdür yetkilerinin bende olacağını hatırlattım birden bi sessizlik sağlandı nedense!

çok üçkağıtçıyımdır bennn.hatta eşim kahveye gideceği zaman eymeni uyut git derim.oda uyutur. bende görünür 1-2 iş yaparım mesela yemek yada kek gibi sonra yatış.gelirki yemek yapmışım daha bir duygu sömürüsü yaparım.evde canım sıkıldı yaptım işte boşboş oturup ne yapacaktım derim... bencede listeyi yap şimdiden

bahar nasıl ikaz kız o öyle, elinde cop ya da silah falan yoktu eminsin değil mi

az önce şirkettekileri nazikçe(!) ikaz ettim. Eşim olmadığı süre içinde müdür yetkilerinin bende olacağını hatırlattım birden bi sessizlik sağlandı nedense!

vay canına....kız bahar senin simanı merak ediyom koysana kız bi resim haa.....

az değilsin kızz sen...

Benimkide benim böyle masum durşuma dayanaamaz bişey isticem zamana öyle yaparım noldu güzel karıcım der ve ben de fırsat bu fırsat ......

karnavalla en ufak bir ilgisi olursa onu evde karete turnuvası beklediğini söyleyebilirsin bahar..

sümeyye benim eşim de halı saha maçına gitmek istediğinde benzer şeyleri yaparım :) ertesi gün mutlaka dışarı çıkarız ya da salonun temizliği ellerinden öper :))) eee halı saha için bunca zahmete giriyorsa brezilya için ne kadar uğraşır kendi düşünsün dimi ama :)
bu arada karnaval 5-8 mart taymış ehheee yırttık abicim :)))) nasıl üzüldüm anlatamam
merve iş ortamında normal halimi bildiklerinden (baya agresifimdir) azcık tırstılar sanırım

gerekli olan yerde gereken şekilde davranırım diyorsun yani :))))
neyse hanımlar size doyum olmuyor ama arkadaşlarım bekliyo Reyyan hanım da uyanmak üzere hazırlanayım ben...
kendinize herşeyden iyi bakın :) görüşmek üzere...

mervem gülü gülü özletme bu kadar. kuzuyu da öp
aylincim kara kurudan hallice bişeyim işte canım. face yoktu senin dimi. ordan görebilirdin.

aylin fırsatları değerlendireceksin ama marifet fırsat ortamı oluşturmak değilmi..
bahar kara kuru diyorsun benden bahsediyorsun sankim..

şekerim face yok maalesef......aslında görüşmek isterdim sizlerle ama eşim çook sıkı bu konularda .....sümeyye geçen sene 23 nisan da tatile gittik boluya hafta sonu bi iyi geldiki sormaa bu senede düşünüyorum ama kısmetse yaza bizimkini işleri iyi gitmiyor tatil matil yok diyor ama benim öyle bir ortam hazırlamam gerekiyor ki aşkımm rezervasyon yaptırdım gidiyoruz demesi lazım anladın sen onu..........

psikolojin bozulmuş gibi yapacaksın.bu şehir üstüme üstüme geliyor falan diyebilirsin.ben erzincan gitmek istediğim zaman öyle yaparım..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…