2009 Eylül Anneleri

bu durumda da çağırılmayınca sen kendini dışlanmış hissediyorsun tabi. haklısın ya. hasta insandan kim iş bekler ki zaten sallamış kaynanan ama olsun en azından gönlünü almayı bilmiş.

bencde salladı daha doğrusu kayınvalidemin eltileri beni çok severler.fikir olarkata onlara çok yakınım kayınvalidem demişti onlara çok takılma uçarsın diye.dinen daha mutaasıplar kaynanam açık bence o da bir etken.aman bende iyi dedim geçtim ne yapım...

atom günü belli oldu bu arada.21 şubat ta 2 gün hastanede yatacam.bol çamaşır limon ve sakız getir dedi.leptop tlf serbest öfff öffffffffffffffffffff

6 ay sonra tekrar kontrol olacak gerek duyulursa yapılacak.ama 2 güne sevindim 4 gün alan bile vardı.benimki hafif demekki

inşllh.2 gün çabuk geçer evdede oyalanacak şeyler bulurum.havalar güzel olsada dışarı çıkabilsem açık hava serbest çünkü

selam kızlar
sümeyyecim günün belli olmuş hayırlısı ile buda gelip geçer evde tv falan varsa götür 37 ekran nekdarda olsa insan sıkılır el işi kitap ne bulursan doldur çantaya :)))
durunun annesi çok özür adını unuttum benimde çevremde son dönemlerde çok ölümler oldu insan etkileniyo haliyle çok takmamaya çalış yoksa sonu kötü (

gülcan hastane odasında tv varmış.laptopumu götürecem wınn da var el işimide alırım tesbihimi alırım günde 2 defa banyo yapacam bol abdestli günler olacak yani.. ben evde ne yapsam götürsem tuzsuz kek falanmı yapsam oranın yemekleri güzel olmaz.

ooo iyi işte yalnız şu banyo yapma işini anlamadım şartmıymış :)))yap canım ya gerçi çok yiyen adam değilsin belli ama ben sıkıntıdan homi gırtlak yerdim

sümeyye sayılı gün çabuk geçer bacım :)
ya kızlar deliricim yaaaaa... eşimi şirket yurtdışına gönderecekti. biz de ailecek gideriz benim ve ali efeninkini biz karşılarız diye planlamıştık. ama şimdi ev olayı olunca imkansız oldu bu durum. önce amerika dendi sonra hollanda. eh iyi dedim git tabi ingilizcen gelişir falan ama içim içimi yiyo ben çok severim gezmeyi. gidemiyom diye çatlıcam fesatımdan. şimdi de kesinleşti ki martta brezilyaya gidecek yaşgününü de orda geçircek. ay deliricim ben de gitmek istiyom biletler falan o kadar da pahalı değilmiş ama çok zorlar bu aşamada bizi ya.... :95: :84: :84: :84:

ahh baharcım böle bi durumda bende kudururdum bide brezilyaya gidiyo :))) valla kötü bi durum çok mu kalcak peki

günde 3,5 litre su içmeliymişim çünkü aldığım ilacı vücudumdan atmam gerekli.
bahar evet çok zorlar sizi ama bu kolay kolay elinede geçmez..gidersende dönüşte çekeceğin sıkıntıya değermi bilemem

gülcan en az 2 hafta kalır canım ya. ooof of
sümeyye o su miktarını ben normalde fazlasıyla içiyorum bak :)
aslında şu var şimdi o eğitime gircek gündüzleri, rehberlik vs yok e biz de onla gittik diyelim bize kalcak sadece akşamları. ali efe uslu duran bi çocuk değil ki tek başımıza çıkıp fink atalım. oğlumu türkiyede bırakıp gitsem zaten hiçbişeyden tat alamam bu ihtimali düşünmüyorum bile. sanırım çekilen sıkıntıya değmicek. ama gene de çatlıyorum işte sinirimden ya :84: :84:

haklısın bahar bencde değmeyecek gibi tatil amaçlı gitse gir valizine derdim ama kocan gitsin sende biraz mağduru oyna ben öyle yaparım eşim kahveye gideceğim ben git derim ben evde oyalanırım ne olacak falan yapınca kocam kahve dönüşü 1 dediğimi 2 yapmaz ..

dışarı çıkıcam ama Reyyan uyuyor, uyanana kadar sizi bi göreyim dedim...
baharcım sakin ol boş ver döndüğün zaman yıkayıp kurutacağın çamaşırı ve yapacağın ütüyü düşün hatta yorgun yorgun işe başlayacağını falan, belki sakinleşirsin
sümeyye çok geçmiş olsun çabucacık atlatırsın inşallah tedaviyi, peki yavrun ne olacak?
ben analfissurdan ameliyat olduğumda kızım (ki 5 aylıktı) yanımdaydı benimle kalmıştı...
öyle bi durum falan var mı?
gülcancım sen nasılsın görüşmeyeli

ben atom tedavisi göreceğim o yüzden odaya kimse girmeyecek dr hemşire dahil yemeği kapıya bırakıp gidecekler..yavrumda babannede kalacak.10 gün dayanacaz.radyosyon olacak bende.akşama kayınvalidem sümeyye tlf götürme diyor radyosyon var dedi.bende tlf benden korksun bende daha çok olacak dedim. ama hiç birşeyi takmıyorumda özlemek zor olacak...

çok fenasın sen ya :)))) ben de öyle yapcam el mahkum. birkaç ufak(!) siparişim olcak tabi

Sümeyyecimm tarih belli olmuş haydi hayırlısı.......inşallah atlatırsın bidaha gerek kalmaz....
Gülcanımm teşekkür ederimm sanada tesellilerin için...
Baharcımmm senin adına üzgünüm bebeğimm...... Zor bir durum ... allah kavuştursun....

çok fazla bilmiyorum tedaviyi ama az buz okuduğumdan da radyasyon olacağını falan anladım gibi bu yüzden sordum canım Rabbim acil ve bol şifa versin inşallah...
çabuk iyileşir yavruşuna tez kavuşursun inş... daha sağlıklı ve huzurlu olarak...
baharcım çok şey isteme bee yazıııııkkkk (!!!!!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…