yok öğleden sonra arayacağım.sende depresyona girdim deme kendi kendini iyice moda sokma.iyiyim mükemmelim de.bize bizden başka kimse yardım edemez.bak ben atom alacam ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.herkese bugün tatile gideceğim gün belli olacak diyorum.
korkarak yaşayamazsın genç ölüm çok ama genç yaşayanda çok bakış açını değiştir...
günaydın hatunlar. nazan çok çok geçmiş olsun çok zor ya.
aylincim böyle durumlarda elinde tutunabileceğin ne varsa ona sarılmak en iyisi sanırım. bak evladın yanında sağlıklı. işin var. sen sağlıklısın. neyin depresyonu bu?
günaydın canımm .....kadınların derdi bitmiyor işte haline şükret ve bardağa dolu tarafından bak diyosun yani........
haklısın tatlımm öyle yapıcamm...sen nasılsın ali efem nasıl.....
canım senin yaşadığın normal bişey. yani bazı ruh hallerinde insanlar ellerindekini göremiyor. herşey çok kötüymüş gibi geliyor. tabi herkesin kendince sıkıntıları vardır ama face te okuduğum bir söz çok hoşuma gitmişti. beğenmediğin hayatın belki bir başkasının hayalidir diye. ben de son dönemde kendime işkence ediyordum resmen. kötü haberleri okuyor günlerce üzülüyordum. ama değiştirme şansım yok malesef. günlerce ağlasam da bazıları kötü doğuyor ve kötülük yapıyor. ALlah bizi kötülerden korusun demekten başka bişey gelmiyo elimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?