• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

offfffffffffff kizlar anahtarlarim(araba,ev,postakutusunun,isin,kaynaev) offfffffffff kayboldu lutfen dua eddinsinde bulunsun kizlar yaaaaaaaaaaa morallim cok bozukkkkkkkkk:85::85::85::85:

baharcaimpasa bazen yiyor bazen yemiyor takmiyorum asrtik fazla ben yedirmiyorum kendi yiyor mama sandelyesinde 1saat kalarakk:56::56:
nazancok gecmis olsun kuzuna yaaaa insallah cabucak atlatirrrrr.
buarada ayni korumalari tuzaklaruii bizde yapiyoruz kizlarrrrr

sorma canımm ya bankada işlerim vardı onu hallettim geldim burasıda yoğun oldu o bu derken günün nasıl bittiğini anlamadımm ....bazen ruhum daralıyor uyumak istiyorum böyle içimin sıkıntısı geçene kadar ......:50:ben depresyonamı giriyorum bilmiyorum ruh halim çoook bozuk bu aralar....

sen nasılsın canımm....atom günü belli mi???

yok öğleden sonra arayacağım.sende depresyona girdim deme kendi kendini iyice moda sokma.iyiyim mükemmelim de.bize bizden başka kimse yardım edemez.bak ben atom alacam ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.herkese bugün tatile gideceğim gün belli olacak diyorum.:10:

yok öğleden sonra arayacağım.sende depresyona girdim deme kendi kendini iyice moda sokma.iyiyim mükemmelim de.bize bizden başka kimse yardım edemez.bak ben atom alacam ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.herkese bugün tatile gideceğim gün belli olacak diyorum.:10:

haklısın canımm .....ben herşeyden çook çabuk etkileniyorum iyi ve ya kötü .....o yüzden arada böyle bir ruh halim oluyor...bu aralarda etrafımda çook genç ölüm duydumda ya bende ölürsem diye ALLAH KORUSUN ölüm korkusu sardı ......:26:

korkarak yaşayamazsın genç ölüm çok ama genç yaşayanda çok bakış açını değiştir...

korkarak yaşayamazsın genç ölüm çok ama genç yaşayanda çok bakış açını değiştir...

öyle tabii biraz araştırdımm panik atak meşhur bizim sülalede benimkide başlangıcı rahmetli dayım bi yakalandı atak geçiriyordu uykuda ölüceğini sanıyordu diye diye öldü 10 ayda ......kendini nasıl hissedersen psikolojik olarak öyle olursun ....problem benim kafamda neyse kafamı dağıtmalıyım....yoksa delircemm.......:27::37::84:

günaydın hatunlar. nazan çok çok geçmiş olsun çok zor ya.
aylincim böyle durumlarda elinde tutunabileceğin ne varsa ona sarılmak en iyisi sanırım. bak evladın yanında sağlıklı. işin var. sen sağlıklısın. neyin depresyonu bu?

günaydın hatunlar. nazan çok çok geçmiş olsun çok zor ya.
aylincim böyle durumlarda elinde tutunabileceğin ne varsa ona sarılmak en iyisi sanırım. bak evladın yanında sağlıklı. işin var. sen sağlıklısın. neyin depresyonu bu?

günaydın canımm .....kadınların derdi bitmiyor işte haline şükret ve bardağa dolu tarafından bak diyosun yani........

haklısın tatlımm öyle yapıcamm...sen nasılsın ali efem nasıl.....

günaydın canımm .....kadınların derdi bitmiyor işte haline şükret ve bardağa dolu tarafından bak diyosun yani........

haklısın tatlımm öyle yapıcamm...sen nasılsın ali efem nasıl.....

canım senin yaşadığın normal bişey. yani bazı ruh hallerinde insanlar ellerindekini göremiyor. herşey çok kötüymüş gibi geliyor. tabi herkesin kendince sıkıntıları vardır ama face te okuduğum bir söz çok hoşuma gitmişti. beğenmediğin hayatın belki bir başkasının hayalidir diye. ben de son dönemde kendime işkence ediyordum resmen. kötü haberleri okuyor günlerce üzülüyordum. ama değiştirme şansım yok malesef. günlerce ağlasam da bazıları kötü doğuyor ve kötülük yapıyor. ALlah bizi kötülerden korusun demekten başka bişey gelmiyo elimden.

canım senin yaşadığın normal bişey. yani bazı ruh hallerinde insanlar ellerindekini göremiyor. herşey çok kötüymüş gibi geliyor. tabi herkesin kendince sıkıntıları vardır ama face te okuduğum bir söz çok hoşuma gitmişti. beğenmediğin hayatın belki bir başkasının hayalidir diye. ben de son dönemde kendime işkence ediyordum resmen. kötü haberleri okuyor günlerce üzülüyordum. ama değiştirme şansım yok malesef. günlerce ağlasam da bazıları kötü doğuyor ve kötülük yapıyor. ALlah bizi kötülerden korusun demekten başka bişey gelmiyo elimden.

canımm benim yaa sağol ilgilendiğin için sümeyyecim sanada çook sağol kadının halinden kadın anlar ......
napıyım işte gamsız olamıyorumm yapım bu değiştiremem ama daha kötüsünü düşünerek düzeltebilirim bazı şeyleri .....:54:

Ay dün ne oldu kayınvalide yeni hısımlarını kaç defa davet etti bizi çağırmadı haftasonuda amcaların hepsini davet etmiş pide yaptırmış gelin yiyin diye yine bizi aramdı.eşim birşey sormak için aradı o zaman gelin dedilerde gitmedik tabi.bende eşime dedim birdaha gitmem uzak değiliz 2 apartman yandayız herkes geliyor aile dışı bizmiyiz diye.eşimde annesine demiş sümeyye çok kırıldı diye.dün eymeni almaya gittik kayınvalidem geldi beni öptü.bana kırılma çok dalgınım bu günlerde.yeni hısımlar geldiğinde hatırlamıyorum niye çağırmadığımıda hafasonu kasıtlı çağırmadım çok kalabalıktı sende gelinsin sana iş yaptırılar diye.hastasın diye kıyamadım dedi..eşim birde eltimin geçmiş olsuna gelmediğini söylemiş kaynanam da dediki o onların ayıbı bize hergün geleceğine 5 dk size gelsin dedi.neyse dedim bu ameliyatın son kullanamsı geçti artık gelsede farketmez dedim.:50: Ama herşeyi söyledim böyle böyle yaptın diye...

kayınvalidenin kötü bi niyeti yokmuş sanırım ama nede olsa çağırması gerekiyordu .eltine gelince ben bu konularda özellikle hastalık konusunda çook çook ince düşünmek gerektiğinin kanatındeyimm...bile bile yaparmış gibi kıskanıyormu seni kız...

kayınvalidemin kötü niyeti olduğunu düşünmüyordum ama insan merak ediyor bizmi bişey yaptık bizi onlarla hiç karşılaştırmıyor diye.
eltiminde kıskandığını düşünmüyorum şimdi ev eşya derdindeler kim takr eltinin ameliyatını.bende salak gibi yazma oyaladım havlu kenarı yaptım .sadece havlu verecem yazmayı ben kullanırım yazık değilmi

ben eşime dedim annenle konuşacam diye o benden önce davranmış herhalde ön yumuşatma yapmış...

eşinin ön yumuşatma programı var demek ne güzel. benimki ön sıkmalı :))))
ama ben de açıklıktan yanayım. kırıldıysam ya da kızdıysam direkt söylerim.

1.de sustum 2.de sustum 3 . deli etti beni ama kıyamamış herkes benim hasta olduğumu bilir amcalar su istesem getireckelr o kadar severler beni.ya esas sebep eymen görümcemin kızına rahat vermiyor o yüzden.

Back
X