2009 Eylül Anneleri

emelim maşallah canım kızına da oğluşuna da. üniversite mezuniyetlerini görelim inşallah evlatlarımızın.
özlem canım geçmiş olsun. gerçekten zor oluyor ya. biz de birkaç gecedir ayaktayız. rezene çayı verdim rahatladı biraz daha uyuyor şimdik.
biz de bugün doktora gittik.dün akşam dikiş yerim hafif kızardı ucundan da çok az bişey aktı.doktorumuz kontrol etti iç dikişlerde sorun yokmuş dışı hafif zorlamışım sanırım.antibiyotik verdi. ayrıca kapıdan girerken ooo ne güzel kilo vermişsin dedi pek mutlu oldum :) korse olayını da sordum. bana vermeye gerek duymamış. karnımın durumu iyiymiş sarkma yok dedi. ay ona da mutlu oldum. :))) ayrıca bulgur çok gaz yapmıyorsa ye mutlaka dedi. sarımsakı del bütün olarak yut dedi ya da pişir ye dedi. sütün kalitesini arttırıyormuş.

emelcim maaşallah oğluşuna yaa... negüzel olmuş iyi bakmışsın oğluna maaşallahh 41 kere tombik olmuş yaa yerim ben onu....:)
ayy ben hangi ara okula gitsem emelcim bebeğime bakacak kimse yok eşimde çalışıyor..artık haftaya bebekle giderimm ..canım ben oğlumu babasının üstüne yaptırdık çünki babamızın özel sigortası var hiç biryerde para ödemiyoruz..banka bizim adımıza ödüyor..onun için ben kendi üstüme alnadım desene gitti benim 20 tl...:KK43:
bengi tam abla olmuş yaa negüzel bir heyecan rabbim o günleri bizede göstersin...emelcim yalnız kızın depresyona girmesin dikkat et.. eve yeni bebek geldii..anne okulda değil ..okula başladı kendini evden atılmış gibi hissedebilir..tabi sende benim gibi bu tip sorunlarla sık karşılaştığın için bilirsinn.. kızını hep motive edilmeli..
canım bebeği yalnız yıkamak zorunda kaldım napayımm sabah kalktım bezinden çiş geçmiş belden aşağı ıslak zaten yıkanacaktı yakınım olan bikaç kişiyi aradım evde yoklardı malum okul derdi başladıı bende ayşe iş başa düştü hadi bakalım dedimmyıkadımm..ee başa gelen çekiliyormuş hakkettenn..
baharcım zayıflamış olman çok güzel bende verdim galiba bucumartesi doktora gideceğim bakalım benim doktorda beni beğenecekmi...:) bebeğide doktora götüreceğiz ..baharcım bende karnımı kaşıyordum sürekli kalan bant yerlerini falan gecen bi baktım ameliyat dikiş yerinin ucunu kanatmışımm..hiç elimi sürmedim artık doktorada gitmedimm umarım korkulacak bişey yoktur cumartesi kontrol etsinde..canım sarımsak ben çok severeim eşiimin yüzünden yiyemiyorum ki kıyametleri koparıyor hiç sevmiyor yaa..

emelcim gozun aydın canım ne güzel olmuş kızın maşallah çok tatlı gorunuyorsunuz
bizim o gunlere ne cok varr dimii
ogluna da maşallah tontiş çok tatlı maşallah sizee
oyy yerim onu ben yaaaa

sagol canım ..inan zaman su gibi akıp geciyor anlamıyorsun daha minicik bi bebekti ne zaman buyudu sasıyorum

emelcim kızınada oğlunada maşallah.. allah bizede yaşatsın bu mutluluğu çok güzel görünüyosun kızınla.. oğluşda maşşallah tombik tombik olmuş.. yerim onun yanaklarını..

amin canım insallah sizde yasayacaksınız bugunleri :)

Selam kızlar yeni bir topiğimiz olmuş ne güsel:))) Vakit bulup girebilirsek tabiii. Benim oğluş yarın 1 ayını tamamlayacak. Gaz problemimiz çok arttı. Gece gündüz hiç durmuyor bizimkisi. Nurse harveys diye bir şurup verdi doktor, ondan önce de zinco kullanmıştım pek fayda etmedi bizde. Uyurken bile rahat değil sürekli mıkırdanıyor. Kilo alımı normaldi. Doktor başka problemde göremedi. Bebeğiniz infantil kolik dedi. Bir kişnin bebeğimi zapt etmesi mümkün değil. Annem var şimdilik ama ikimizde gözler şiş şiş dolaşıyoruz. Sürekli sallamamız gerekiyor yani 1 dakika bile sabit durmuyor. Bu kolik nasıl birşeymiş? İnsan çok üzülüyor.
Bu arada bizimde pişiğimiz vardı. Önce trosyd bepanten falan kullandım fayda etmedi. Başka bir doktora götürdüm.O altına bir süre bez bağlamayın dedi ve oksitosin diye bir krem verdi. Şu anda yüde seksen düzeldi acaba bezden mi oldu ben de prima almıştım.

canım benim cok gecmis olsun aramızda bi seninki bu siddette zaten doktor da kolik demis . . .çok pis bisey bu kolik dedigin gibi zapdetmek guç saatlerce durmadan aglarlar bizimkiler bu kadar degil allahtan . . . . .umarım surup fayda eder canım

bu arada bende prima kullanıyorum ama pisik olmadı çişin keskinligiyle alakalı sanırım bu canım

baharcım o sozu duymak çok guzel degil mi hiç kilonuz kalmamıs diye :) yorgunluk ve uykusuzluga kilomu kalır desene :)

aman aysecik benimde dikislerimin ustu kasınıyor ustten ustten ovuyorum bastırmadan geçiyor demekki korkumdan aynadan da bakmadım hiç ne durumdalar diye

aman emel dikkat et canım..ben artık hiç ellemiyorumm.. emel bebeğin 1 ayda kaç kilo aldı canım..yani geceleri mama yermen işe yaramış gözüküyor..

canım ilk 2.800 idi . . .su anda 4.5 oldu ....ben gece 12 gibi veriyorum sabaha kadar iyi uyusun diye onun dısında gunduz emziriyorum ...en az 10 dakika emiyor beni yarım saatte bir yada saatte bir . . .belki ondan guzel toparlandı bilmiyorum artık . . . .haftaya kontrolumuz var kalca cıkıgına ve karın ultrasonuna bakılacak isitme testi var unutmadan

kızlar şükür bebişler artık kucağımızda :) benimkide bugün 9 günlük oldu bile bakalım 1 aylık olduğu günler nasıl gececek...
benim bir SORUM OLACAK : bebişim 3.gününde sarılık testi yapılmştı değeri 10 çıktı 5.günde tekrar test istendi ve 12.4 çıktı dr.bir daha yaptırmana gerek yok normal dedi ama bebişimin yüzünde sarılık var ve benni korkutuyo açıkçası siz yaptırdığınız testler hangi gün değerler kaçtı yazar mısınız LÜTFENNNN

kızlarben hala doğuramadım bir ben kaldım galiba günüm geçti yarın tekrardan gidicem çatılarım geniş fakat acılmam yok

kızlar slm...benimde bi sorum olcak.benim kızım gündüzleri çok uslu güzel güzel uyuyo ama geceleri sabaha dek uyumuyo en fazla sabaha dek toplasak 1 saat uyuyordur...sürekli mememde olmak istiyor.göğsümde uyuyaklıyo ama beşigine koyunca başlıyo ağlamaya ...bizim durumumuzda olan varmı?sabah 5 yada 6 da sanırım yorgunluktan uyuyo...

emel ne büyük heyecan kızın ve sizin için .üniversitelerinide mgörürsünüz inşallah.oğlunada masallah güzelim.

eser bizim 5.gün 15.5 ti ve 8.günde 17 ile hastaneye yattı.seni korkutmak için söylemiyorum beni yanlış anlama .ama sarılık hissediyorsan yarın bir hastaneye götür canım.umarım yükselmewmiştir.iyi emiyorsa düşmüstür ama benim kız iyi emmediği için arttı.

sivaslı canım acaba eylül kucagamı alıştı.o yüzdenmi uyumak istemiyor acaba.sanırım seninde sütün azdı.ne durumdasın mama veriyormusun.

kızlar benimde estetik dikiş ve dikişin uc kısmında kan pıhtısı kaldı.ama akıntı falan yok sadece kırmızı kırmızı duruyor.umarım önemli bir durum değildir.

Canim arkadaslarimmm herkese sevgi dolu merhaba....10 gundur aranizda degildim, beni meerak etmissiniz gulayla konustum....internetimiz yoktu evde...dun hallettik... cok ozledim sizleri...konusacak anlatacak cokk sey var....14 eylul saat 08 10 da benim mucizem melegim Arasim dunyaya geldi...her sey sorunsuz mukemmeldi....dogum hikayemi bir ara yazacagim...fazla vaktim yok gecmisi okuyamiyorum...benim gibi meleklerini kucagina almis anneleri kutluyorum....inanilmaz bir duyguu...allah onlari bize bagislasin....bu arada bugub gobegimiz dustu....cokk sey var anlatacak....herkes iyimi?? umarim sorunsuz gecmistir bu gorusemedigimiz 10 gun....kizlarr kuzumm cokk tatliiii....babamiz gitti ben yanlizim yine....yakinda bizde gidecez....melegimiz 2500 gr olarak dogdu simdi ise masalahhh masalahhh 2900 oldu....hicte korktugum gibi degilmis sizler hakliymissiniz....ececim...gulcancim...gulaycim... baharcim....hepinizi cokk opuyorum sizi merakta biraktim ama gulay beni aradiginda beni merak ettiginizi duydugumda cok ama cok mutlu oldum....kizlarr herkesiii cok optum en kisa zamanda resimler geliyor....bu arada oglum cokk akilli...yaa bu annelik muhtesem bir seyy yaa....

slm kıslar bende gündüz netim yoktu giremedim ,
emelcim kızını tüm okul hayatında başarılar diliyorum oğluşuna da maaşallah
ayşecim bizde 5.günde eşimle yanlızken yıkadık dedim alışalım ki yanlızız zaten eşim panik oldu biraz ama becerdik yıkamayı
dün akşam z.yağı verdim biraz daha iyiydi sanki ama bencede zararı olmaz herhalde
bu sabah bizde sağlık ocağına gittik ağlattılar yavrumu kan aldılar toğuğundan ama güzel haber 3,900 olmuş maaşallah oğlum inş. böle gider gerçi kıyafetle tartıldı ama nerden baksan 400 gr almış 10 günde sütüm yarıyo maaşallah demekkk

Canim arkadaslarimmm herkese sevgi dolu merhaba....10 gundur aranizda degildim, beni meerak etmissiniz gulayla konustum....internetimiz yoktu evde...dun hallettik... cok ozledim sizleri...konusacak anlatacak cokk sey var....14 eylul saat 08 10 da benim mucizem melegim Arasim dunyaya geldi...her sey sorunsuz mukemmeldi....dogum hikayemi bir ara yazacagim...fazla vaktim yok gecmisi okuyamiyorum...benim gibi meleklerini kucagina almis anneleri kutluyorum....inanilmaz bir duyguu...allah onlari bize bagislasin....bu arada bugub gobegimiz dustu....cokk sey var anlatacak....herkes iyimi?? umarim sorunsuz gecmistir bu gorusemedigimiz 10 gun....kizlarr kuzumm cokk tatliiii....babamiz gitti ben yanlizim yine....yakinda bizde gidecez....melegimiz 2500 gr olarak dogdu simdi ise masalahhh masalahhh 2900 oldu....hicte korktugum gibi degilmis sizler hakliymissiniz....ececim...gulcancim...gulaycim... baharcim....hepinizi cokk opuyorum sizi merakta biraktim ama gulay beni aradiginda beni merak ettiginizi duydugumda cok ama cok mutlu oldum....kizlarr herkesiii cok optum en kisa zamanda resimler geliyor....bu arada oglum cokk akilli...yaa bu annelik muhtesem bir seyy yaa....

hoşgeldin cnm bizde özledik seni oğluşunada maaşallah annesi akıllı bıdık olucak sanırım

emel ne büyük heyecan kızın ve sizin için .üniversitelerinide mgörürsünüz inşallah.oğlunada masallah güzelim.

eser bizim 5.gün 15.5 ti ve 8.günde 17 ile hastaneye yattı.seni korkutmak için söylemiyorum beni yanlış anlama .ama sarılık hissediyorsan yarın bir hastaneye götür canım.umarım yükselmewmiştir.iyi emiyorsa düşmüstür ama benim kız iyi emmediği için arttı.

sivaslı canım acaba eylül kucagamı alıştı.o yüzdenmi uyumak istemiyor acaba.sanırım seninde sütün azdı.ne durumdasın mama veriyormusun.

kızlar benimde estetik dikiş ve dikişin uc kısmında kan pıhtısı kaldı.ama akıntı falan yok sadece kırmızı kırmızı duruyor.umarım önemli bir durum değildir.

canım valla sütüm bence çok az...mamaya devam ediyorum...ama aslında mama vermekte hiç istemiyorum ama içim rahat olmuyo aç kalıyo kuzum die veryorum.mafoldumben

Selam kıslarrrrrrrrrrrr :))))

Evet tülayım izmirdeyim. En sonunda nete girebildim. Nasılsın cnm? Oğluşun nasıl?

Selam kıslarrrrrrrrrrrr :))))

Evet tülayım izmirdeyim. En sonunda nete girebildim. Nasılsın cnm? Oğluşun nasıl?

ohh süper bana çok yakınsın gelsene kısss:) iyiyiz arada gaz sancılarımız haricinde sadece evde sıkıldım biraz o kadar ee nezman dönüşş?? prenses nasılll????

öznurcum canım inan aklım hep sendeydi. herşeyin yolunda olmasına çok ama çok sevindim canım benim. allah evladınızı size bağışlasın güzel yazılar yazsın. eşinle de umarım en kısa sürede kavuşursunuz canım. resim bekliyorummm...
tülayım maşallah canım paşamız ne güzel kilo almış tütütütü maşalllaaaahhhh...
özgeee benim için kokla güzel izmirimin havasını :KK43:

ooooo kalabalıklaştık yine eski günlerdeki gibi ne güselllll ama oğlum uyanırsa aniden gidebilrm ben bilginiz olsunnn

X