• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

belim cok kötü agrıyor napcam bilmiyorum oturamıyorum agrıyor yürürken agrıyor.
yataktan zor kalktım.
sizinde agrırmı hiç acaba diyorum sezeryanın bi etkisi varmıdır bu agrıya

๒คl๒öςєğเ๓;11783008 .!.:
yataktan zor kalktım.

bende ağrı yok ama belimde garip bir his var sanki epidurel yapılan yer belli bende çok korkuyorum aylar sonrada bel ağrısı yapabiliyomuş işallah geçici bişidir geçmiş olsun

๒คl๒öςєğเ๓;11783008 .!.:
yataktan zor kalktım.

Doğumdan önce hiç belim ağrımazdı şimdi neler çekiyorum bazen geceleri bir taraftan diğerine dönemiyorum ağrıdan.:(((

Günaydın hanımlar , aaa bugün Kandilmiş herkezin kandili mübarek olsun ...

Dün akşam oğlumu uyutayım derken kucağımda uyuyup kalmış ,, tabi bende eşim uyandırdı beni yazık yavrumun başı kaymış çok sinir oldum kendime , uykusuzluğa dayanamamak çok fena , ama dün uyudu hiç değilse oğluşum gece bir ara kalktım memeyi tıktım ağzına azıcık emdi ama sabah baktım diğer dişi de çıkmış anladım ki diş çıkarttığı geceler uyumuyor ...

๒คl๒öςєğเ๓;11782959 .!.:
Günaydın kızlar.
kandiliniz mubarek olsun.
Rabbim nazarlardan korusun ama benim kız gece 11 den beri uyuyo :)
hepiniz gece nöbetteymişsiniz.
benimnkinin de daha yeni oturdu uyku düzeni.
yoksa bilen biliyodur sabahın 5ine kadar uyutmak için çabaladıgım günler olurdu.

canımmmm nasıl becerdin su uyku düzenini yaaaa???? buarada gecmiş olsun ilginçtirkii benimde dogumdan önce cok agrırdı belim sorunluydu birass ama epidral ii geldi sanırımmm banaaa kaydirigubbakcemile3

Günaydın hanımlar , aaa bugün Kandilmiş herkezin kandili mübarek olsun ...

Dün akşam oğlumu uyutayım derken kucağımda uyuyup kalmış ,, tabi bende eşim uyandırdı beni yazık yavrumun başı kaymış çok sinir oldum kendime , uykusuzluğa dayanamamak çok fena , ama dün uyudu hiç değilse oğluşum gece bir ara kalktım memeyi tıktım ağzına azıcık emdi ama sabah baktım diğer dişi de çıkmış anladım ki diş çıkarttığı geceler uyumuyor ...

Yeni dişiniz hayırlı olsun... alkisalkisalkis

Dünürcüm sağol canım o ağrılar bende de var , eee bebeleri taşıyoruz , eğilip kalkıyoruz emzirirken süt sağarken artık ben dik duramaz hale geldim ....

yaa kızlar kendime acaip kızgınım.. okudugum kıtap dıyorkı gece cocuk hep aynı saatte uyanıyorsa ebeveyn hatasıdır. alituna bır kaç gundur 3 ve 6 da mutlaka uyanıyor. hatta 6 da uyandıgında uyuması tekrtar 1 saatı buluyor. buda benı çok yoruyor. bır sıkıntıusı yok. ama anlamıyorum nerde hatam

bende ağrı yok ama belimde garip bir his var sanki epidurel yapılan yer belli bende çok korkuyorum aylar sonrada bel ağrısı yapabiliyomuş işallah geçici bişidir geçmiş olsun

Doğumdan önce hiç belim ağrımazdı şimdi neler çekiyorum bazen geceleri bir taraftan diğerine dönemiyorum ağrıdan.:(((

canımmmm nasıl becerdin su uyku düzenini yaaaa???? buarada gecmiş olsun ilginçtirkii benimde dogumdan önce cok agrırdı belim sorunluydu birass ama epidral ii geldi sanırımmm banaaa kaydirigubbakcemile3

Dünürcüm sağol canım o ağrılar bende de var , eee bebeleri taşıyoruz , eğilip kalkıyoruz emzirirken süt sağarken artık ben dik duramaz hale geldim ....
çok korkuyorum bel fıtıgı falandır die aklıma geliyor.
çünki o kadar şiddetli agrıyorki
herkesinki agrıyorsa o zaman sezeryandır.
fatoşcum ne güzel sana yaramış demekki :)
uyku düzenini ben başaramadım canım
kendisi nasıl isterse öyle oluyo yoksa sen hiç bişey yapamıyorsun.

๒คl๒öςєğเ๓;11783352 .!.:
çok korkuyorum bel fıtıgı falandır die aklıma geliyor.
çünki o kadar şiddetli agrıyorki
herkesinki agrıyorsa o zaman sezeryandır.
fatoşcum ne güzel sana yaramış demekki :)
uyku düzenini ben başaramadım canım
kendisi nasıl isterse öyle oluyo yoksa sen hiç bişey yapamıyorsun.

pek bişey yapmıyorum ama en gec 10.30 da uyutuyorumm tabi bazen bu saat uzuyorr... bide gunduz cok fazla uyutmamaya calısıyorum ama zaten 2 kere 45 dkk enfazla uyuyooo ama yinede geceleri cok uyanıyooodeliksiz bi uyku haırlamıyorum

gunaydın canlaropuyorumnanaktan

hyrlı tezkereler dıleyen tum kardeslerıme teskkur ederım
bu arada cumlenızın kandılı mubarek olsun.allahım yenılerını gostersın tum dualarınız kabul olsun ıns

Meryemcim kendine kızacak bir şey yok , maalesef her şey kitaplarda ki gibi olmuyor ayrıca bizim çocukların tek ebeveyni biz değiliz ne kadar istesek de istemesek de ....Bir çok nedeni olabilir , dişi çıkıyordur , gündüz uykusuyla alakalı olabilir , aç olabilir , bir yeri ağrıyabilir pek çok nedeni olabilir .

kızlar günaydın...

bugün çok sevinçliyim, dileğin sayesinde yoğurdum taş gibi tuttu, hani hazır bebek yopurdları olurya böyle pütürsüz, kalıp gibi aynı öyle oldu tadı da şahane. ama rrüzgar yemedi o ayrı...

akşam dileğin bana verdiği tarifin heyecanıyla, gittim pastorize süt aldı atatürk orman çiftliğinin. eve gidip kaynattım, sonra parmağımın 10 saniye dayanacağı sıcaklığa kadar soğuttum... babymixin yoğurdundan dolu dolu bir çay kaşığı 180 cc lik kaba koydum az sıcak süt ile karıştırdım sonra diğer sütü boşallttım üzerine , karıştırdım kaşıkla 4,5 kez ağzını kapatıp, rüzgarın yeleğinin birine sardım, peteğin altına attım... sonra uyuya kalmışım, annem 4,5 saat sonra alıp buzdolabına atmış, sabah buzdolabındaki yoğurdu gördüğümde gözlerime inanamadım. annem çok sıcak süt yoğurt olmaz demişti o bile şaşırdı tadı da harika... çok sağol dilekcim...

rüzgara maşallah bugün daha bi kesintisiz uyudu, 9.20 den 7.40 a kadar... akşam yatmadan önce verdiğimiz tahıllıyı bir önceki menüye çektik. yatmadan önce benim sütüme iki bebek bisküvisi biraz hipp piirinçi karıştırıp verdik, daha rahat uyusun sindirsin diye... sanırım doğru yaptık çünkü sadece bir kez mızmızlandı gece o kadar.....sanırım sindirmek te problem yaşıyordu akşam menüsünü... daha iyi oldu....

beli ağrıyan arkadaşlar geçmiş olsun, ben iyiyim bi bel sıkıntım yok....

meryemcim aynı saatlerde uyanmasına kitap alışkanlık diyodu, acaba sen o saatlerde besliyomuydun önceden... çocukları çözmek zor, deneme yanılma yöntemiyle anlıcaz sanırım....

Hayırlı tezkereler Elacım , kaçırmışım ... Bu arad Eymen nasıl ateşi düştü mü , sen böyle söyleyince ben de aşı zamanı izin almaya karar verdim .

herkese günaydın.....
Mevlit Kandiliniz hayırlara vesile olsun güzel anneler...nice nice bebişlerimizle sevdiklerimizle hayırlı kandiller dilerim...
hasta bebeklerimeze Allah,tan şifa ailelerine de sabır versin bir daha hiç bir bebek hastalanmaz ınşallah...tüm bebekleri çok seviyorum inanın elimde olsa hepsine ayrı ayrı annelikyapardım...geçen tv de cami avlusuna bırakılan bebeğe iki saat agladım...Allah isteyen sevgiyle bakabilicek ailelere çocuk nasip etsin....

saol yasemıncım.
eymenın atesı dun dustu bızde 2 gun ates yaptı dusup dusup ılacın etkısı gecınce yıne yukseldı hep.sımdı ıyı sukur.ama herkeste boyle ates yapacak dıye bısey yok.hemsıre bıze oncekılerde ates yapmadıysa bu da yapmaz demıstı ama yaptı bellı olmuo demek kı.ıns sız de ates falan olmaz cunku gercekten 4 ası cok agır gecırdı eymen.bu uykusuna da yansıdı.hala daha uykusu duzelmedı.

gulay cok sevındım valla ruzgarın uykusunun artık duzene gırdıgıne.ben eymene tahıllı vedım ama gaz yaptı uyuyamadı kı ıcıne yatarken gaz ılacı koymustum.muhallebı verıyorum o da en cok 4.5 saat tok tutuo.hele sımdı asıdan sonra karnı tok olsa da uyanıo.ıns benım oglum da bı gun soyle aksam yatıp sabah kalkmasını ogrenecek,ınsallah.

elacım hayırlısı ile gitsin gelsin kardesın ınsallah . eymenımde çok cool:) yerım onu ben.

gülay evet 3-4 arasında emzırıyordum bırde saat 7 gibi. ama bundan 4 gun evvel yoktu bu. yeni çıkardı. hatta eşime demiştim ne güzel demekkı ıyı doyuyorkı 5 e kadar emmeye kalkmıyor. tabı asla deliksiz uyku değil bu ama atıyorum 3 e dogru uyandı hemen pışpış uyuyordu 5 gibi emziriyordum. şimdi tamamen cozuttu..

yasemın ama gece hep benım yanımda ve dun duzgun doyduguna emınım

Back
X