Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
๒คl๒öςєğเ๓;11783008 .!.:belim cok kötü agrıyor napcam bilmiyorum oturamıyorum agrıyor yürürken agrıyor.
yataktan zor kalktım.
sizinde agrırmı hiç acaba diyorum sezeryanın bi etkisi varmıdır bu agrıya
๒คl๒öςєğเ๓;11783008 .!.:belim cok kötü agrıyor napcam bilmiyorum oturamıyorum agrıyor yürürken agrıyor.
yataktan zor kalktım.
sizinde agrırmı hiç acaba diyorum sezeryanın bi etkisi varmıdır bu agrıya
๒คl๒öςєğเ๓;11782959 .!.:Günaydın kızlar.
kandiliniz mubarek olsun.
Rabbim nazarlardan korusun ama benim kız gece 11 den beri uyuyo :)
hepiniz gece nöbetteymişsiniz.
benimnkinin de daha yeni oturdu uyku düzeni.
yoksa bilen biliyodur sabahın 5ine kadar uyutmak için çabaladıgım günler olurdu.
Günaydın hanımlar , aaa bugün Kandilmiş herkezin kandili mübarek olsun ...
Dün akşam oğlumu uyutayım derken kucağımda uyuyup kalmış ,, tabi bende eşim uyandırdı beni yazık yavrumun başı kaymış çok sinir oldum kendime , uykusuzluğa dayanamamak çok fena , ama dün uyudu hiç değilse oğluşum gece bir ara kalktım memeyi tıktım ağzına azıcık emdi ama sabah baktım diğer dişi de çıkmış anladım ki diş çıkarttığı geceler uyumuyor ...
bende ağrı yok ama belimde garip bir his var sanki epidurel yapılan yer belli bende çok korkuyorum aylar sonrada bel ağrısı yapabiliyomuş işallah geçici bişidir geçmiş olsun
Doğumdan önce hiç belim ağrımazdı şimdi neler çekiyorum bazen geceleri bir taraftan diğerine dönemiyorum ağrıdan.((
canımmmm nasıl becerdin su uyku düzenini yaaaa???? buarada gecmiş olsun ilginçtirkii benimde dogumdan önce cok agrırdı belim sorunluydu birass ama epidral ii geldi sanırımmm banaaa kaydirigubbakcemile3
çok korkuyorum bel fıtıgı falandır die aklıma geliyor.Dünürcüm sağol canım o ağrılar bende de var , eee bebeleri taşıyoruz , eğilip kalkıyoruz emzirirken süt sağarken artık ben dik duramaz hale geldim ....
๒คl๒öςєğเ๓;11783352 .!.:çok korkuyorum bel fıtıgı falandır die aklıma geliyor.
çünki o kadar şiddetli agrıyorki
herkesinki agrıyorsa o zaman sezeryandır.
fatoşcum ne güzel sana yaramış demekki :)
uyku düzenini ben başaramadım canım
kendisi nasıl isterse öyle oluyo yoksa sen hiç bişey yapamıyorsun.