2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gerçi mecburen halledem bir şekilde. zaten daha önce anne olanlar beni daha iyi anlar. bütün bu düşünceler kucağına aldığın an bitiyor. ondan sonra. otomatikman gelişiyor zaten düşünmene gerek kalmadan yapıyorsun herşeyi. ayyy o günler bir gelse de tatlı bebişlerimize kavuşsak sağ salim

amin canım inşallah. Sen ilk doğumunu normal mi yoksa sezeryanmı yaptın?

valla ameliyata girdikten 25 dk. sonra ayılmıştım. ve hemen bebeğimi emzirdim. ameliyattan 2 saat sonra yürüdüm ertesi sabah bebğimi kucağıma alıp yürüyerek çıktım hastaneden. ne ağrı ne sızı ne de herhangibir rahatsızlık yaşamadım.

Ayy süper ya. Sen hafif atlatmışsın. Şuan erken düşünmek için ama bende sezeryan düşünmeye başladım. Hep normal derdim ama korkuyorum şimdi benneyaptımki

ya ben zaten normal doğum yapamıyordum. çatım dardı ama iyiki de yapamamışım. gerçi bunlar kişiden kişiye göre değişiyor. kimisi normalde hemen kalkıyor.kimisi kalkamıyor. kimisi de sezeryanda belli olmuyor yani. ama ben çok rahat bir doğum yaşadım bugüne kadar da hiçbir problem yaşamadım allah herkese böyle kolay doğumlar versin

2009 un en güsel anne adayları hepinize günaydına.s.

delfindora,mozijiku ve diğer arkadaşlar nasılsınız bakalım?
bulantıları başlayan arkadaşlar varmı?:bbo:neler yapıyosunuz bulantılar için?

delfindora sen çatlaklar için phytolastil kremi mi kullandın ampul olanı mı?

sana da günaydın canım hoşgeldin. ben kremini kullandım. şimdi yine kullanıyorum

Amin cnm inşallah.

Hoşgeldin tatlım. Benim bulantılar başladı bugün. Hiçbişi yiyemiyorum. Napıcam bilmiyorum. İnşallah çok artmaz diye dua ediyorum. Sen nasılsın?

Amin cnm inşallah.

Hoşgeldin tatlım. Benim bulantılar başladı bugün. Hiçbişi yiyemiyorum. Napıcam bilmiyorum. İnşallah çok artmaz diye dua ediyorum. Sen nasılsın?

ah canım ben 6 gündür uğraşıyom o bulantılarla ben yiyorum ama snr çıkarıyorum çok kötü anlıcan ama işte içimde bebeğimin olduğunu düşününce varsın olsun diyorum napalım artık
benim korkum ablam da 6 aylık hamile ve hala bulantısı oluyo ben öle olursam diye düşünmeden edemiyorum yaa:çok üzgünüm:
inşallah seninda artmaz bulantıların canım

off cnm zor gerçekten. Helede çalışırken. Ama napıcan dediğin gibi herşey bebişlerimiz için. Katlanıcaz artık :ecrin_bebek::CüvCüv:

anladım delfindora arkadaşım çok sağol valla etrafta badem yağı ii geliyo falan diyolardıda ii oldu c.tesiden snr inşallah bende bu kremi kullanmaya başlıcamhihoyyyt

selam bende sizin aranıza yeni kaldım 2009 eylül annelerinden olucam allah nasip ederse şimdi hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.:dance:

off cnm zor gerçekten. Helede çalışırken. Ama napıcan dediğin gibi herşey bebişlerimiz için. Katlanıcaz artık :ecrin_bebek::CüvCüv:

ay sen çalışıyosun bide daha zor valla allah yardımıcımız olsun arkadaşım :Saruboceq:
delfindora sen çalışıyomusun?

ben çok faydasını gördüm arkadaşım. hiçbiyerimde doğumdan kalma en ufacık birşey yok. rahat rahat bikinimi giydim yazın

ben çok faydasını gördüm arkadaşım. hiçbiyerimde doğumdan kalma en ufacık birşey yok. rahat rahat bikinimi giydim yazın

oh oh ii gerçi çocuk olunca nekadar tatile gidilebilirsekaydirigubbakcemile3
ee anlat bakalım ikizlerin nasıl seni üzüyolar mıyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…