- 25 Aralık 2008
- 373
- 14
sizlerden öğrenecek ne çok şey varmış ya.ben 4 haftalık hamileymişim ve maalesef bilmeden sigara içtim inşallah bebege bişey olmamıştır dua edin
bende aranızdayım eylül 2009 annesi olacakmışım bugün öğrendim :)
tebrik ederim arkadaşım. bende kızımda bırakmıştım. emzirmeyi kestiğim gün başlamıştım. biliyorum kötü birşey ama ben sigarayı maalesef gerçekten çok seviyorum. şimdi de bıraktım ama yine eşime valla emzirmeyi kestiğim gün başlarım diye. bu arada eşimde bıraktı.bebişlerimize yazık sakın zehirlemeyelim onları bizim bırakmamız yetmiyor. aynı zamanda hiçkimsenin yanımızda içmesine de izin vermemeliyiz.yasakkelimearkadaşlar 1 saat yoktum oooo neler konuşmuşsunuz, bi de aşı çıkmış ayyyyyyy... bakalım daha neler yapıcaz bebişlerimiz içn, ilk yaptığım yıllardan beriiçtiğim sigarayı bırammaktı ki başka hiç bi güç bıraktıramazdı, eşimde faranjit olmasına ve sigaradan nefret etmesine rağmen bırakmamıştım :))))) hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım...
arkadaşlar 1 saat yoktum oooo neler konuşmuşsunuz, bi de aşı çıkmış ayyyyyyy... bakalım daha neler yapıcaz bebişlerimiz içn, ilk yaptığım yıllardan beriiçtiğim sigarayı bırammaktı ki başka hiç bi güç bıraktıramazdı, eşimde faranjit olmasına ve sigaradan nefret etmesine rağmen bırakmamıştım :))))) hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım...
arkadaşlar 1 saat yoktum oooo neler konuşmuşsunuz, bi de aşı çıkmış ayyyyyyy... bakalım daha neler yapıcaz bebişlerimiz içn, ilk yaptığım yıllardan beriiçtiğim sigarayı bırammaktı ki başka hiç bi güç bıraktıramazdı, eşimde faranjit olmasına ve sigaradan nefret etmesine rağmen bırakmamıştım :))))) hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım...
aynen bende öyle. Başka hiçbir şey bana bıraktıramazdı bunu. İyikide gelmiş benim meleğim. Annesini kurtardı bu illetten :CüvCüv:
sana kocaman bir aferin ozaman..malesef hamile olup hala içenler var(
valla ben de çok seviyordum sigara içmeyi, zevk aldığım için içiyordum ve o yüzden de bırakmayı hiç mi hiç düşünmemiştim ama hamile olduğumu öğrenince bir an bile içmek istemedimkaydirigubbakcemile3
tebrik ederim arkadaşım. bende kızımda bırakmıştım. emzirmeyi kestiğim gün başlamıştım. biliyorum kötü birşey ama ben sigarayı maalesef gerçekten çok seviyorum. şimdi de bıraktım ama yine eşime valla emzirmeyi kestiğim gün başlarım diye. bu arada eşimde bıraktı.bebişlerimize yazık sakın zehirlemeyelim onları bizim bırakmamız yetmiyor. aynı zamanda hiçkimsenin yanımızda içmesine de izin vermemeliyiz.yasakkelime
o zaman kuzucukları tebrik etmek lazım. Kimsenin başaramadığını başardılar sırnaşık şey
başlasak da asla onların yanında ve onlara duman gidebilecek yerlerde içmemek ve içirtmemek gerekiyo
şekercim beraber olup kiloları kontrollü almamız lazım.maalesef bende 65 kiloyla hamile kaldım 55 57 olmam lazımken..ama beyaz ekmek ve hamurişini yasakladım bugün kendime :)