2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sizlerden öğrenecek ne çok şey varmış ya.ben 4 haftalık hamileymişim ve maalesef bilmeden sigara içtim inşallah bebege bişey olmamıştır dua edin

bilmeden yapmışsın allah korumuştur onu merak etme. sonuçta bilmeden neler yapıyoruz. önemli olan bundan sonrası canım:CüvCüv:

6. ve 7. ayda olmak üzere 2 doz yapılıyor kızlar..arkadaşlarında dediği gibi önemli bir konu , bazıdoktorlar ben çok titiz çalışıyorum yaptırmanıza gerek yok diyebiliyorlar , ama açık bir doku var ortada ve aletler metal riske atmamak lazım...

Son düzenleme:
arkadaşlar 1 saat yoktum oooo neler konuşmuşsunuz, bi de aşı çıkmış ayyyyyyy... bakalım daha neler yapıcaz bebişlerimiz içn, ilk yaptığım yıllardan beriiçtiğim sigarayı bırammaktı ki başka hiç bi güç bıraktıramazdı, eşimde faranjit olmasına ve sigaradan nefret etmesine rağmen bırakmamıştım :))))) hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım...

tebrik ederim arkadaşım. bende kızımda bırakmıştım. emzirmeyi kestiğim gün başlamıştım. biliyorum kötü birşey ama ben sigarayı maalesef gerçekten çok seviyorum. şimdi de bıraktım ama yine eşime valla emzirmeyi kestiğim gün başlarım diye. bu arada eşimde bıraktı.bebişlerimize yazık sakın zehirlemeyelim onları bizim bırakmamız yetmiyor. aynı zamanda hiçkimsenin yanımızda içmesine de izin vermemeliyiz.yasakkelime

aynen bende öyle. Başka hiçbir şey bana bıraktıramazdı bunu. İyikide gelmiş benim meleğim. Annesini kurtardı bu illetten :CüvCüv:

sana kocaman bir aferin ozaman..malesef hamile olup hala içenler var (

aynen bende öyle. Başka hiçbir şey bana bıraktıramazdı bunu. İyikide gelmiş benim meleğim. Annesini kurtardı bu illetten :CüvCüv:

valla ben de çok seviyordum sigara içmeyi, zevk aldığım için içiyordum ve o yüzden de bırakmayı hiç mi hiç düşünmemiştim ama hamile olduğumu öğrenince bir an bile içmek istemedimkaydirigubbakcemile3

o zaman kuzucukları tebrik etmek lazım. Kimsenin başaramadığını başardılar sırnaşık şey

canım valla benimde niyetim aynı, emzirme bitince başlamak....yerimseniben

o zaman kuzucukları tebrik etmek lazım. Kimsenin başaramadığını başardılar sırnaşık şey

öyle valla canım yılardır annem hergün başımın etini yerdi, keza babamda öyle bide üstüne eşim eklenmişti ama yılmadan direnmiştim, sırf zevk alıyorum diye, ama mercimek kadar bebiş onca insanın yapamadığını bi anda yapıverdi...kaydirigubbakcemile5

off ya ne çok sigara içenizmiz varmış :)bende kendi kendimi yiyordum bebeiş 4 haftalık ve ben hergün içtim sigara ama bilerek değil.artık içmem inşallah,hamilelik boyunca 1 çöp bile içmek yok sanırım

başlasak da asla onların yanında ve onlara duman gidebilecek yerlerde içmemek ve içirtmemek gerekiyo

sigarayı hallettik ah birde diyet listemiz olsada hep beraber sağlıklı kilo alsak

sorma canım ya kilo ile başım dertte, bulantım olmadığı için çok yiyorum ve şimdiden 2 kilodan fazla aldım, hamilelik sonuna kadar şişerim artık

şekercim beraber olup kiloları kontrollü almamız lazım.maalesef bende 65 kiloyla hamile kaldım 55 57 olmam lazımken..ama beyaz ekmek ve hamurişini yasakladım bugün kendime :)

şekercim beraber olup kiloları kontrollü almamız lazım.maalesef bende 65 kiloyla hamile kaldım 55 57 olmam lazımken..ama beyaz ekmek ve hamurişini yasakladım bugün kendime :)

aynı kiloda hamile kalmışız canım. Benimde fazlam vardı. İnşallah çok kilo almadan atlatırız. :CüvCüv: Beyaz ekmek bende yemiyorum. Buğday ekmeği yemem gerektiğini söylemişti doktor. Artık hep onu kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…