2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar bende inşallah eylül annesi olucam şu an 4+5 günlük hamileyim hepimize allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamıza nasip etsin bu arada ultrasonda kisti gözüken var mı hiç arkadaşlar

aramıza hoşgeldin,
Allah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah,
benim gebelikten önce kistim vardı tedevai gördüm eridi, tekrar kontrole gittim temiz olduğunu söyledi doktor, bir sonraki ayda hamiş oldum, şu an için yok canım ama arkadaşlarımdan duymuştum,çok çeşidi var mış, çoğunluğu ama doğumda bebekle beraber alınıyormuş diye duydum

evet canım vajinalultrason ile baktı ama göremedi.. inşallah normaldir :Saruboceq:

hiç korkma canım. 8.haftaya kadar mutlaka duyarsın içini rahat tut. kendini sıkma üzme bak bebişinin kalp atışlarını görememiş olsan bile o seni hissediyor. seninle üzülüyor seninle seviniyor. üzme tatlı bebişimizi kızarım sonra heee:eek:klava: kaydirigubbakcemile3

canım ben doğumumu orda yaptım bence ankaranın en iyi kadın doğum hastanesi orası. üstelik yeni doğan erken doğum vb. konularda en iyi küvözler orda. bir ay içinde kaç kere gidersen git bir kez para veriyorsun ve ücreti 160 lira

canım teşekkür ederim paylaşımların için,a.s.

canım doğrusu görmek çünkü bir kaç milimlik birşeyi duymak imkansız. bildiğim kadarıyla 12. haftaya kadar sadece görülebiliyor. ondan sonra duymaya başlanıyor.:CüvCüv:

İçimi rahatlattığın için sağol canım...Bende ufak ufak doktorumu suçlamaya başlamıştım vallasırnaşık şey

hiç korkma canım. 8.haftaya kadar mutlaka duyarsın içini rahat tut. kendini sıkma üzme bak bebişinin kalp atışlarını görememiş olsan bile o seni hissediyor. seninle üzülüyor seninle seviniyor. üzme tatlı bebişimizi kızarım sonra heee:eek:klava: kaydirigubbakcemile3

haklısın canım aslında rahat olmak lazım ama işte insan yinede tutamıyor kendini değil mi? aslında güzel şeylerden konuşmak lazım, yoksa geriye kalan 34 hafta nasıl geçer dimi ama?kaydirigubbakcemile3

haklısın canım aslında rahat olmak lazım ama işte insan yinede tutamıyor kendini değil mi? aslında güzel şeylerden konuşmak lazım, yoksa geriye kalan 34 hafta nasıl geçer dimi ama?kaydirigubbakcemile3

evet çok zor geçer ben kızımda biraz daha kaygılı ve zor bir hamilelik geçirmiştim çünkü ondan önce düşük yapmıştım. ama şimdi daha rahatım. herşey allahtan biz yapmamız gereken herşeyi yapalım gerisini allaha bırakalım. tabiki sıkıntılarımızı kaygılarımızı da paylaşacaz ama kendimizi çok kasmadan. bebişlerimizi sıkıntıya sokmadan

evet çok zor geçer ben kızımda biraz daha kaygılı ve zor bir hamilelik geçirmiştim çünkü ondan önce düşük yapmıştım. ama şimdi daha rahatım. herşey allahtan biz yapmamız gereken herşeyi yapalım gerisini allaha bırakalım. tabiki sıkıntılarımızı kaygılarımızı da paylaşacaz ama kendimizi çok kasmadan. bebişlerimizi sıkıntıya sokmadan

benim de bu ilk hamileliğim, o yüzden farklı bişey olduğunda aklına ister istemez kötü şeyler geliyo ama moral çok önemli dediğn gibi, sakin olmak lazım

selam bende 2009 eylül annelerinde olucam sanırım insallah allah hepimize nasip eder.

Aramıza hoşgeldin cnm. Tebrikler. Allahım bebişini korusun :Saruboceq:

benim de bu ilk hamileliğim, o yüzden farklı bişey olduğunda aklına ister istemez kötü şeyler geliyo ama moral çok önemli dediğn gibi, sakin olmak lazım

Evet ya benimde aklıma gelmeyen kötü olay kalmıyor nedense. Ama stres yapmamak lazım. Bebişlerimizi düşünelim:emir_bebek:

Evet ya benimde aklıma gelmeyen kötü olay kalmıyor nedense. Ama stres yapmamak lazım. Bebişlerimizi düşünelim:emir_bebek:[/QUOTE]

dimi, hemenn en kötüsü geliyo aklımıza, offfff yaaaa hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde geçsin şu 6 hafta daha:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: o zaman biraz daha rahatlıycaz dim canım :lepi:

Evet ya benimde aklıma gelmeyen kötü olay kalmıyor nedense. Ama stres yapmamak lazım. Bebişlerimizi düşünelim:emir_bebek:

dimi, hemenn en kötüsü geliyo aklımıza, offfff yaaaa hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde geçsin şu 6 hafta daha:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: o zaman biraz daha rahatlıycaz dim canım :lepi:[/QUOTE]

ondan sonra da cinsiyeti öğrenelim. ondan sonra erken doğmasın ciğerleri gelişsin. ne zaman doğacak. nasıl doğacak. ne yapacaz. sütüm gelecek mi? bu kaygılar bitmez. annelik ölünce bile bitmezmiş. ömrümüz çocuklarımız için kaygılanarak geçecek kızlar.:nazar:

dimi, hemenn en kötüsü geliyo aklımıza, offfff yaaaa hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde geçsin şu 6 hafta daha:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: o zaman biraz daha rahatlıycaz dim canım :lepi:[/QUOTE]

evet cnm ya hayırlısıyla atlatırız inşallah. :Saruboceq::Saruboceq:

dimi, hemenn en kötüsü geliyo aklımıza, offfff yaaaa hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde geçsin şu 6 hafta daha:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: o zaman biraz daha rahatlıycaz dim canım :lepi:

ondan sonra da cinsiyeti öğrenelim. ondan sonra erken doğmasın ciğerleri gelişsin. ne zaman doğacak. nasıl doğacak. ne yapacaz. sütüm gelecek mi? bu kaygılar bitmez. annelik ölünce bile bitmezmiş. ömrümüz çocuklarımız için kaygılanarak geçecek kızlar.:nazar:[/QUOTE]

Sende haklısın canım. Biz bu kaygıları hep yaşayacağız. Annelik bu olsa gerek :CüvCüv::ecrin_bebek:

Sende haklısın canım. Biz bu kaygıları hep yaşayacağız. Annelik bu olsa gerek :CüvCüv::ecrin_bebek:[/QUOTE]

ben şimdi kızım az yedi az uyudu aman düşecek. ateşimi var. neden ağladı. sürekli böyle şeylerle geçiyor. bir de ikizler geliyor. bakalım halim nolcak

Sende haklısın canım. Biz bu kaygıları hep yaşayacağız. Annelik bu olsa gerek :CüvCüv::ecrin_bebek:

ben şimdi kızım az yedi az uyudu aman düşecek. ateşimi var. neden ağladı. sürekli böyle şeylerle geçiyor. bir de ikizler geliyor. bakalım halim nolcak[/QUOTE]

Allah yardımcın olsun canım. Senin işin dahada zor gerçekten

ben şimdi kızım az yedi az uyudu aman düşecek. ateşimi var. neden ağladı. sürekli böyle şeylerle geçiyor. bir de ikizler geliyor. bakalım halim nolcak

Allah yardımcın olsun canım. Senin işin dahada zor gerçekten[/QUOTE]

gerçi evde yardımcım var annem de bana çok yakın oturuyor ama annelik farklı birşey. hele de 3 bebek olunca düşünemiyorum bileCADIARZU

X