ay sen çalışıyosun bide daha zor valla allah yardımıcımız olsun arkadaşım :Saruboceq:
delfindora sen çalışıyomusun?
oh oh ii gerçi çocuk olunca nekadar tatile gidilebilirsekaydirigubbakcemile3
ee anlat bakalım ikizlerin nasıl seni üzüyolar mıyerimseniben
bende aranızdayım eylül 2009 annesi olacakmışım bugün öğrendim :)
valla ben bütün yaz tatil yaptım bebişim de yanımdaydı ama bakıcısı da vardı. ikizlerim çok uslu teyzesi hiç yaramazlık yapmıyorlar.ne midem ne başım çok şükür. kızım beni çok üzmüştü karnımdayken ama ikizlerüzmüyorlar.
ay evet ya kız bebeklerde daha çok bulantı oluyomuş ve uzun süre devam ediyomuş kime sorsam hep öle diyolarkaydirigubbakcemile5 bende kızım olmasını çok istiyorum hayırlısı bakalım:ecrin_bebek:
ikizlerinde inşallah üzmez seni böle devam ederleryerimseniben
bana da herkes öyle diyo kızlar bulantı yaparmış erkek bebeklerde daha az olurmuş. inş. sağlıklı oğluşlarım olur. kızım var bir de erkek bebek heyecanını yaşarsam benden mutlusu olmaz bu dünyada
Mozijiku kullanıcısından alıntı
Amin cnm inşallah.
Hoşgeldin tatlım. Benim bulantılar başladı bugün. Hiçbişi yiyemiyorum. Napıcam bilmiyorum. İnşallah çok artmaz diye dua ediyorum. Sen nasılsın?
Merhabalar ben size bulantı için bir şey önericem kesinlikle bulantınız varsa sıvı bir şey almayın hep katı yerseniz bulantınız daha az olaçak.Benim şu an başlamadı ama doktorumun tavsiyesiydi ilk oğlumda çok işe yaradı sana tavsiye ediyorum.
arkadaşlar bişey sorcam tetanoz aşısına kaçıncı ayda başlıcaz?
neeeeeee bide tetanoz aşısımı var? :1shok:
neeeeeee bide tetanoz aşısımı var? :1shok:
son 5 yıl içinde yaptırmadıysanız evt yaptırmalısınız. ama doktorunuz söyler size
son 5 yıl içinde yaptırmadıysanız evt yaptırmalısınız. ama doktorunuz söyler size