merhaba arkadaşlar bende inşallah eylül annesi olucam şu an 4+5 günlük hamileyim hepimize allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamıza nasip etsin bu arada ultrasonda kisti gözüken var mı hiç arkadaşlar
canım hiç korkma çünkü 8. haftaya kadar duyulamaması normalmiş. vajinal mi bakıyor doktorun
Sonunda olmuş benimde çok şükür pregnancy ticker:))
Yolunu bulabildim sonunda yapmanın...
evet canım vajinalultrason ile baktı ama göremedi.. inşallah normaldir :Saruboceq:
canım ben doğumumu orda yaptım bence ankaranın en iyi kadın doğum hastanesi orası. üstelik yeni doğan erken doğum vb. konularda en iyi küvözler orda. bir ay içinde kaç kere gidersen git bir kez para veriyorsun ve ücreti 160 lira
canım doğrusu görmek çünkü bir kaç milimlik birşeyi duymak imkansız. bildiğim kadarıyla 12. haftaya kadar sadece görülebiliyor. ondan sonra duymaya başlanıyor.:CüvCüv:
canım teşekkür ederim paylaşımların için,a.s.
hiç korkma canım. 8.haftaya kadar mutlaka duyarsın içini rahat tut. kendini sıkma üzme bak bebişinin kalp atışlarını görememiş olsan bile o seni hissediyor. seninle üzülüyor seninle seviniyor. üzme tatlı bebişimizi kızarım sonra heeeklava: kaydirigubbakcemile3
haklısın canım aslında rahat olmak lazım ama işte insan yinede tutamıyor kendini değil mi? aslında güzel şeylerden konuşmak lazım, yoksa geriye kalan 34 hafta nasıl geçer dimi ama?kaydirigubbakcemile3
evet çok zor geçer ben kızımda biraz daha kaygılı ve zor bir hamilelik geçirmiştim çünkü ondan önce düşük yapmıştım. ama şimdi daha rahatım. herşey allahtan biz yapmamız gereken herşeyi yapalım gerisini allaha bırakalım. tabiki sıkıntılarımızı kaygılarımızı da paylaşacaz ama kendimizi çok kasmadan. bebişlerimizi sıkıntıya sokmadan
selam bende 2009 eylül annelerinde olucam sanırım insallah allah hepimize nasip eder.
selam bende 2009 eylül annelerinde olucam sanırım insallah allah hepimize nasip eder.
benim de bu ilk hamileliğim, o yüzden farklı bişey olduğunda aklına ister istemez kötü şeyler geliyo ama moral çok önemli dediğn gibi, sakin olmak lazım
Evet ya benimde aklıma gelmeyen kötü olay kalmıyor nedense. Ama stres yapmamak lazım. Bebişlerimizi düşünelim
Evet ya benimde aklıma gelmeyen kötü olay kalmıyor nedense. Ama stres yapmamak lazım. Bebişlerimizi düşünelim
dimi, hemenn en kötüsü geliyo aklımıza, offfff yaaaa hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde geçsin şu 6 hafta daha:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: o zaman biraz daha rahatlıycaz dim canım :lepi:
Sende haklısın canım. Biz bu kaygıları hep yaşayacağız. Annelik bu olsa gerek :CüvCüv::ecrin_bebek:
ben şimdi kızım az yedi az uyudu aman düşecek. ateşimi var. neden ağladı. sürekli böyle şeylerle geçiyor. bir de ikizler geliyor. bakalım halim nolcak