- 25 Aralık 2008
- 373
- 14
günaydın canım birşey soracağım,ankarada nereye gidiyorsun doktor olarak, tahlilleri nerede yaptırıyorsun, ben daha karar veremedim,
delfindora'ya ve elbetteki ikiz bebişlerimize günaydın.
hoşbuldum canım sizleri görmek ve sizlrele konuşmak süper iyiki bulmuşum burayı hepiniz harika kızlarsınız. inş. dostluğumuz bir ömür boyu sürer ve çocuklarımızın ünilerini düğünlerini de paylaşırız.kaydirigubbakcemile5
delfindoracım ikiz olduğu ne zaman anlaşıldı, kaç haftalıkken?
ilk bebeğimde de aynı doktora gitmiştim ve hiç pişman olmadım. zekai tahir burak'ın doktoru irfan tarhan. kızlayda mitatpaşa caddesinde özel muayenehanesi. çok paracı bir doktor değil ama çok ilgili şimdi kuzenim de hamile o da ona gidiyor. bebeği düşüyordu ama irfan bey saolsun kurtardı tavsiye ederim. bir de tahlilleri hastanede yaptırıyor ama beklemiyorsun. muayenehanesinde yazıyor sana sen hiç sıra beklemeden gidip yaptırıyorsun üstelik ücretsiz olarak.hihoyyyt
6 haftalıkken anlaşıldı canım
teşekkür edrim canım, bende zekai tahiri düşünüyordum, şimdi herkes orası çok kötü diyor, kafam karıştı,doğumun da mı orada olacak bir özel ücreti ne kadar doktorun
tebrik ederim canım.. ailede ikiz varmıydı..
canım vardı ama dayımın. benim ikiz olmasının sebebi çift yumurtluyor olmam diye düşünüyor doktorum
merhaba arkadaşlar bende inşallah eylül annesi olucam şu an 4+5 günlük hamileyim hepimize allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamıza nasip etsin bu arada ultrasonda kisti gözüken var mı hiç arkadaşlar
ne güzel canım ya. allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inşallah, kalp atışlarını mı gördünüz:?hihoyyyt
cuma günü kalp atışlarını da gördük canım çok şükür. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. iyi dilkelerin için de teşekkür ederim arkadaşım:1hug:
CADIARZU
ne güzel bir duygudur kimbilir, darısı bizim başımıza artık...ben duyamadım henüz, cuma günü 6+2 idi ama duyamadık yinede, korktum baya ama bekliyoruz bakalım
Canım ben anlayamadım kimisi duymak diyor kimisi görmek diyor kalp atışları için.
Doktorum ise kalp atışlarının duyulması için henüz erken dedi. O ekrandan sadece
gösterdi kalp atışlarını...