2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ebru'cuğum tekrar tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün oğlun çok tatlı gördüm resmini 41 kere maşallah

Ayyy site biraz hareketlenmiş bugun :dance: Ayyy yaa ne güzel bir sürü prens & prensesimiz oldu.
Gerçekten bu güzel haberleri almak çok heycanlandırıcı, eee hep beraber o kadar bekledik bu sıpaları di mi!!
Eh kaldık şurada doğuramayan 3-5 kişi onlarda geldi mi tam olacak :teytey

270809 dogum yaptım bende spınal dıye gırdım ama orda herşey degıştı cok heycanlandım doktorum senı bıraz uyutalımmı dedı ve uyudum 12 5gecıyordu uyudum 12.30da uyandım mıgdemde acayıp bır agrı ne oldu benım mıgdeme bebegım nerde nasıl dıye konuşmaya başladım.doktor bebek cıkmayınca mıgdene bastırdı bebegın odana goturduk cok iyi dedıler ben kackılo dedım 2700 dedıler bu arada sesler gelıyor karnımı dıkıyorlar hıt hırt sonra benı odama goturduler gıderken eşimı gordum aglıyordu babam desen oyle sonra bebegımın sesını duydum bır feryan anlatamam dayanamadım bende agladım kucagıma verdıler meme arıyor nasıl ama canım benım o an herşeyı unutuyorsun super bırsey goreceksınız sadece bebegımı gorecem ona kavuşacam dıye gırın amelıyata allah yardımcın olsun

ayy tülaycımda doğum yapmış nasıl sevindim.ebru,gamze derken tülayımda doğurdu.normal isteyenlerde sezeryan oldu ama sağlıkla geldilerya şükür.Allah analı babalı byütsün sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallahhh.

yarın nts kontrolum bakalım ne çıkacak kucagımda ogluşla gelirmişim hastaneden

umarım hayırlı haberler getiririm size

Günaydın kızlar benim nst kontrolümde yarın ama yalancı sancılarım bile 2 gündür kesildi. Oğluşun gelmeye niyeti yok:sinifsinif:

slm kısssslllaaaarrrr biz dün evimize geldik Allah a şükür oğlumla alışmaya çalışıyoruz birbirimize daha detaylı bilgi vericem en kısa zamanda malum ağrılarım var...bide yanlızım evde şuan
ebru damı sezaryen oldu????
arıyan merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ayrıca..Allah razı olsunnnn

canımmm gözün aydın olsun rabbim sağlıkla mutlulukla yaşamanızı nasip etsin her gün her dakika. kavuştun yavrunla ne kadar güzel bir duygudur.
evet ebru da 22 saat sancı çekmiş canım ondan sonra sezeryana girmiş.
canım sancıların da bir an önce gider ve iyi olursun inşllah.
sıra bize gelsinnnnalkisalkisalkis

canım kardeşim haberini aldığımda nasıl mutlu oldum anlatamam. Rabbim paşana hayırlı ömürler nasip etsin anasına babasına vatanına hayırlı bir evlat olsun inşallah. çok öpüyorum sizi

kızlar merhaba,
yeni fırsat bulabildim, 3 eylülde normal doğum yaptım, kızım sarılık oldu ama şimdi iyi, sütüm tam gelmiyor, ve sürekli akşamları gaz sancılarımız var, çok ağlıyor, kendime 5 dakika bile zaman ayıramıyorum, sürekli emiyor ama süt yok, çok üzülüyorum, bana önerisi olan varmı süt ve gaz sancısı için

canım benim eltim süt için mısır ve petibör bisküvi yiyor ve gerçekten yararı olduğunu söylüyor. ben de deneyeceğim bebeğim olduğunda tavsiyelerini.
gaz sancısı için de rezene çayı kullanıyor canım hem kendi içiyor hem de bebeğe şurubunu içiriyor şimdi hiç gaz sıkıntısı yok pırt pırt atıyor valla. o da çok huzursuzluk yaşadı bebeği 2 haftalıkken gaz sancısından hastaneye kaldırıldı. doktor o şurubu istersen sen de bir doktora danış.
bu arada gözün aydın canım 3. normal doğum yapan annemizsin galiba. darısı bizlerin başına inşallah. allah analı babalı büyütsün.

sağol canım darısı sizlerin başına inşallah, sabah 8 de hastaneye gittim akşam 8 de doğum yaptım, sunni sancı verildi, saat 4e kadar 5 cm açılma oldu, 5cm açılmadan sonra doktorum epidural verdi 7 ye kadar ağrıları hissetmedim, 8 de de doğum yaptım, korktuğum kadar olmadı, asıl iş doğum sancılarında, artık onada katlanacağız, rabbim hepinize kolay doğum nasip etsin,

bol bol sıvı tüketiyorsun değil mi, ben bebeği emzirmeden 5 dakika önce sıvı alıyorum bir de bebeği emzirirken, karışık komposto içiyorum kayısı oluyo içinde de... bunun dışında petibör değil ama bebek bisküvisini süte batırıp yiyorum... bunun dışında özellikle bişey yapmadım ama ilk günler sütüm olmadı ama bebek sürekli emdi, maşallah şuan bayağı sütüm var, bir de sütüm kaliteli olsun diye bugün tahin helvası ve hurmaya başlıcam, tahin helvası da çok süt yapıyormuş... ama bence asıl arttıran şey sıvı alımı, günde 12 bardaktan fazla olmayacak şekilde sıvı al, çok sıvının fazlası da zararmışşşş....

slm kızlar. 14.09.09 da dogum yaptım. doktoruma kontrol için evden cıktım ve bebegimin suyu azaldıgı için acil sezeryane alındım.. bugun evimize geldik... hala şoktayımmmm... söyle bi kendime geliyim yazıcam uzunn uzunnnnn.... en yakın zamanda hayatımın en degerli varlıgı halıne gelen oglumun fotoraflarını paylaşacagım sizlerlee......... hepinizi öpüyorum arkadaslarım.....

Canım benimmmm. Şimdi facebookta okudum. Hemen burayı açtım. Gözünaydın geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün cnm. opuyorumnanaktan

Fatoşcum tebrik ederim rabbim güle güle, analı babalı büyütmeyi nasip etsin... En kısa sürede bekliyoruz kuzunun fotoğraflarını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…