2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canımm çok sevindiiim hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünnn ne güzel şey dimi maşallahhh.şansı bahtı güzel olsunn.
biz aptamil verdik doktor bol bol besleyin dedi.açtır yavrun benimde sütüm az.sarılık geçsin diye mamaya başladıktı ama aç olduğundan huysuzlanıyor aptamil1 veriyorum mecburen.süt için herşeyi deniyorum humana still tea rezene sıvı alımı vs.ama olmayınca olmuyor galiba.hayırlı olsun bebişin Allah analı babalı büyütsün inşallah.şansı bahtı güzel olsunnn.

ayyy fatoşcumda doğurmuuşş.hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünnn maşallahhh.şansı bahtı güzel olsunn.

selam kızlar bende ekim annesiyim ama eylül 9da dogum yaptım genel anestezi sezeryanla bende aranızdayı ama kızım sarılık hastanelerde koşturuyoz oyüzden fazla giremiyom dualarınıza ihtiyacımız var teşekkürlerrr

fatoşcum allah analı babalı büyütsün darısı başımıza...

musyas cnm seninde gözün aydın aramıza hoşgeldin...sürpriz yaptı demek sana yavrucugun...kızdı dimi

Allah yardımcın olsun canım acil şifalar versin analı babalı büyüsün yavrunda.şansı bahtı güzel olsun inşallah.

yarın nts kontrolum bakalım ne çıkacak kucagımda ogluşla gelirmişim hastaneden

umarım hayırlı haberler getiririm size
inşallah en hayırlı zamanda alırsın kucağına oğluşunu cnm

kızlar paşalarınız hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin resim bekliossskaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile5
gözün aydın canım .. allah ayırmasın analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah..

tülay ve fatoşum hayırlı olsun
Allahım analı babalı büyütsün, maşallah yaa başka kalmadı sanırım doğurmayan

bugun kontrolum vardı nts girdim sancı mancı yok ultrason kontrolunde de herşey normal bebek iyi suyu iyi plesenta iyi iyi iyi kafayı yicam yaaa bu çocugun çıkası yok ((((((((
moralım çok bozuk arkadaslar herkes yavrusunu kucagına aldı ben hala beklıyorum beklemek gerçekten çok zormuş psıkolojı falan kalmadı yanı herşeyim alt üst daha dogrumadınmı diye soranlar arayanlar ınanın msn yi açasım yok naptın sorularından bıktım gerçekten çok kötü durumdayım n olur dua edin bana kurtulayım eskıler derlerye allah kurtarsın diye şuan gerçekten kendımı öle görüyorum kurtarılmaya muhtaç biri olarak
dua edin banada hayırlısı ile kucagıma alayım bende çok sıkıldım çok ((((((((((((((

gülcan canım ben de aynı durumdayım inanır mısın yalancı sancılarım bile yok artık. sadece bebeğim 5-6 aylıkkenki gibi harket ediyor bol bol. ben de bugün gireceğim nst ye. üzülme bende de var o hergün dua ediyorum doğsun allahım göreyim artık inşallah diye ama içerisi rahat galiba canım. sağlıkla doğsunlar da varsın geç gelsinler. çok da üzülme bence rahat tut içini. bana doktor en son bekleme tarihi 4 ekim dedi. hani +10 gün daha bekletiyorlar ya erkek bebekler için. onu bekleyeceğiz dedi eğer 23 e kadar doğum olmazsa diye.akannehir

fatoşşşşşşşşşşşşşşşş tebrik ederim cnmmmmmmmm bende foto koyucam ama....vaktim olmadı henüz günaydınlar bu arada
şu an ablam la eşim oğlumu genel kontrole götürdüler inş. iidr...bizde iiyiz şükür ....
gülcancım hadi hayırlısıyla sende al yavrunu in kucağına cnm bnmmm

bebeğimi tebrik eden arkadaşlarım canlarım çok saolun .....
bizde pazartesi günü son kontrol için dr uma gittiğimde; aslında cumartesi nişanım gelmişti biliyosunuz 2 gün sancı çektim bende ama doğum modunda değildi 10 dk da 1 sancı şeklinde en fazla çektim hatta dr a gittiğimde bile sancım vardı....dr ult baktığında normalde açılmam varsa suni sani isticektim normal doğumum olsun die ama....bakar bakmaz hemen sezer.alıyorum suyu yok denecek kadar bitmiş bebeği ve anneyi risk edemem dedi...hemen saat verdi açtım...alel acele sezer.alındım rüya gibiydi....ama hamdolsun geldi geçti çokta memnun kaldım sezeryandan genel anestezi ile oldu sezeryanım...Allah ım bu mutluluğu herkese yaşatsın doğum hikayemi daha detaylı yazıcam bende...bayağıııı hoştu ameliyathane saatlerimm:)))

bana dua eden tüm arkadaşlarımdan tekrar Allah razı olsun

Bebişi gelen herkesin gözü aydın.Allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhhhhh

ya kızlar bende daha doğurmadım...Doktor bayrama kadar bekleyelim olmazsa bayram ertesi suni sancı ile doğurtalım dedi...

Beklemedeyim....

galiba 3 kişi kaldık...

ben yani feyza25

gülüncanı

hko_8

ağustos annesi burko gibi tek başımıza kaldık...Kendimiz yazar kendimiz okuruz..Herkes ne güzel bebişleri ile ilgileniyor...mafoldumben

fatoşcum maşallah canım tosuncuğuna pek şeker allah analı babalı büyütsün.

kızlar öznuru çok merak ettim. pazartesi doğuma gircekti ne yaptı bilen var mı ya???

günaydın kızlar
şafak doğan güneş yarın doğuma gircem benim için dua edin çok heyecanlıyım heyecandan kaç akşamdır uyuyamıyorum çok az kişi kaldık Allah bir an önce bebişlerimizi kucağıma almayı nasip etsin yarın Allahım nasip etsin bu saatlerde bebeğimi kucağıma almış olacağım dün doktor kontrolümüz vardı kızım bana gülerek poz verdi oda anladı heralde kavuşacağımızı sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…